Neyim Ben ?
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
sık kafana
-----------------------------hacı belliki arkadaşın psikolojik sorunları var bu önemli bi konu ve bu durumda olan insanların hassasiyetini bilhassa gördüm bu yüzden senin yazdığın bu cümle (ummazsın ama ) çok kötü sonuçlar doğurabilir o yüzden editlemeni istiyorum sonra bizde editleriz
-
yahu arkadaslar beni konusturmayin, burda kimin olmesi gerekip kimin olmemesi gerektigini tartismiyoruz...
dogal seleksyon diyede bisey var. eger adam olecekse olur, niye kafasina sikiyor?
sen hayatini normal yasayabildigin gibi yasa kardesim, sinirliysen sinirli ol, duygusalsan duygusal... sen yasa! oleceksen zaten yarin olursun, engel olabilirmisin?
bu eroine baslayip, al cigerim sende bi tane cak demek gibi bisey bence kusura bakmayin.
siz dalga gecmeye devam edin, benim icin sorun yok, benimle dalga gecmeyin o hosuma gitmiyor sadece, bunu istemekte hakkim sanirim.
-
NighT-7 bunu yazdı:
lemar bunu yazdı:
buraqgo bunu yazdı:
sık kafana
aslinda bencede hic komik degil gibi gorunuyor...
Niye (:
Adam sadece sandalyeye oturup PC başında olduğunda, elektrikler olduğunda, yapması gereken başka iş olmadığında internet üzerinden oynanan bir oyun için okulunu, arkadaşlarını, ortamı, çevresini, kızları bırakmış.
Desert Eagle öneririm :D
-----------------------------hocam yapmayın yaw. evet bi hata yapmış okulunu bırakmış vs. ama kendisini öldürmesi mi gerekir?
-
_E_O_R_ bunu yazdı:
-----------------------------NighT-7 bunu yazdı:
lemar bunu yazdı:
buraqgo bunu yazdı:
sık kafana
aslinda bencede hic komik degil gibi gorunuyor...
Niye (:
Adam sadece sandalyeye oturup PC başında olduğunda, elektrikler olduğunda, yapması gereken başka iş olmadığında internet üzerinden oynanan bir oyun için okulunu, arkadaşlarını, ortamı, çevresini, kızları bırakmış.
Desert Eagle öneririm :D
hocam yapmayın yaw. evet bi hata yapmış okulunu bırakmış vs. ama kendisini öldürmesi mi gerekir?
sık kafana diyen buraqgo gerçek anlamda demediğini varsayarak söyledim. Yani o seviyeden bi hata yapmış bunu demek istiyorum. Zaten sizin de okuyup anladığınız gibi gerçekten de yanlış ve saçma olan şeyler yapmış. En sona yazdığım Deagle öneririm sonuna gülme şeysi koyduğum gibi şaka. lemar hiç komik görünmüyor dediği için.
Yani kısa kesecek olursak bi espri de değil, gerçek manada gerçekten yapması gereken iş olarak da değil. Ben böyle yorumladım o sık kafana cümlesini ve o yorumu yazdım.
Bizim burda çok saçma ve yanlış bi iş yapanlara "git gizli bi yerde vur kendini" deriz (: -
NighT-7 bunu yazdı:
Bizim burda çok saçma ve yanlış bi iş yapanlara "git gizli bi yerde vur kendini" deriz (:
-----------------------------bu mesaj otomatikman gercektende kendi aranizda boyle bir esprinin oldugunun kaniti... buda otomatikman benim bisey diyemememe sebebiyet veriyor, haklisin ne diyeyim...
ama bende sana bizim buralarda oyle bi espri olmadigina garanti veririm. sende o zaman birde benim gozumden bak olaya kardesim :) sende beni hakli goreceksin... ben o mesaji okudugumda resmen Oha! dedim.
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------NighT-7 bunu yazdı:
Bizim burda çok saçma ve yanlış bi iş yapanlara "git gizli bi yerde vur kendini" deriz (:
-----------------------------bu mesaj otomatikman gercektende kendi aranizda boyle bir esprinin oldugunun kaniti... buda otomatikman benim bisey diyemememe sebebiyet veriyor, haklisin ne diyeyim...
ama bende sana bizim buralarda oyle bi espri olmadigina garanti veririm. sende o zaman birde benim gozumden bak olaya kardesim :) sende beni hakli goreceksin... ben o mesaji okudugumda resmen Oha! dedim.
Zaten ben sana haklı/haksızsın demedim ki olayı anlattım ve kendi görüşümü dedim.
Arkadaşın yaptığı şey -yorum yok- tarzından birşey olduğu için o mesajı yazdım.
Kesinlikle yapması gereken birşey olarak anlaşılmaz zaten. Adam deminki "sık kafana" mesajını okuduktan sonra "hmm doğru demiş" diyip tabanca bulup kendini mi vuracak (: Her şeyi temel anlamda anlamayın. -
hocam sen olayı bitirmişsin :| allah yardımcın olsun ne diyim ki :|
-
gecenlerde bı gazetede okumustum...20lı yaslarda bı genc boyle bı oyun oynarken bı bebek koluna dokununca oyunu kaybetmesıne sebebın o oldugunu dusunup bebegı oldurmus ve oldurdugunu bıle fark etmemıs...
bence yol yakınken bı uzmana basvurmalısın
-
bir müridin dediği gibi sana en büyük önerim bir enstrüman alman.bi şekilde bi enstrüman al ve ona yoğunlaş ama tercihini bateri ve gitar yerine keman,piyano ve arp gibi insan ruhunu onaran enstrümanlardan yana kullanmanı öneririm.seni anlıyorum az da olsa sana yakın bi hayatım var 14 -18 yas arası naptın diye sorsalar cevabım hiç bişey...o güzel çağı boşa geçirdim.asosyal bir şekilde.ama şebonun dediği gibi sil baştan aq :/ bu arada psikolog yardımıda iyi gelebilir.
-
istanbuldaymışsın git sosyal bişeyler yap.olan olmuş geçmişte kalmış.
sana tek tavsiyem evde oturma mutlaka git bişeyler yap dışarda.nebilim iş bul.yada gez dolaş ama durma evde fazla.