Neyim Ben ?
-
bi spora başla. savunma sporu olur ,atletizm olur , yüzme vb . alır bu stresini
-
uGuR bunu yazdı:
-----------------------------okulu bırakmak için bahane arıyorlar sanırım:)
-----------------------------
sussana sen birader adam destek istiyo sen köstek oluyosun ... -
arkadaşlar çok haklisiniz yorumlarınız destekleriniz için saolun kendime geldim sayilir burda istadeniz azari söliyeiblirsiniz alınmamçünkü salakca bi oyun ben asp uğraşırken sonum c++ tuzağımı olcaktı boktan bi oyun için hayatımı bitircem her türlü azarda haklisiniz kurtulamya çalışcam oyunu sildim 10 milyar + paramödmeişimdir aç kaldım gititm oyuna para yatırşmıştım
-
nesin sen ?
zavallı. Ama hala zavallılıktan kurtulabilirsin. Şansın var. Git insalarla tanış. Sosyal ol. Arkadaş grubun olsun mutlaka. Git kitap oku. Git düşün biraz. Normal seyler yap yani. O online oyunların suçu yok. Sen iradesizsin. İradeli ol biraz. Kasma kendini ama. Olduğu gibi gitsin. -
Juba bunu yazdı:
sussana sen birader adam destek istiyo sen köstek oluyosun ...
arkadaşım kısacası saçmalamışsın bunu neden yazdıgımı anla sonra konuş anlamıyorsan bir daha oku yine anlamıyorsan yine oku eger anlamamakta ısrar ediyorsan böyle postlar atmamaya bak:) -
hacı kendine bi uğraş bul örneğin bi köpek felan al??onu eğitirsin falan felan belki biraz açılırsın?
-
uGuR bunu yazdı:
-----------------------------Juba bunu yazdı:
sussana sen birader adam destek istiyo sen köstek oluyosun ...
arkadaşım kısacası saçmalamışsın bunu neden yazdıgımı anla sonra konuş anlamıyorsan bir daha oku yine anlamıyorsan yine oku eger anlamamakta ısrar ediyorsan böyle postlar atmamaya bak:)
gayet açık bişey yazmışsın . sen ne yazdığını bilmiyorsan benim problemim değil . kalk bi psikiyatr a görün sen -
oku oku oku :D
baska yolu yoq bu memlekette :D
-
Juba bunu yazdı:
gayet açık bişey yazmışsın . sen ne yazdığını bilmiyorsan benim problemim değil . kalk bi psikiyatr a görün sen-----------------------------
suç sende degil bende yani?:) ve yine, hala anlıyamamışsın demek okumak yetmiyormuş anlama olmadıktan sonra..:)bak şimdi benim o yazıdan önceki mesajı oku ve ondan önceki yazılanıda oku sadece bir mesaja bakıp mesaj yazma tüm yazılanları oku...
-
arkadaşlar tartışmıyalım lütfen