Nick Konusunda Çok Maymun İştahlıyım
-
kendi adını kullan en iisi...
-
Onu da denedim ondan sonra bıktım başına e-mehmet felan yaptım :D onda da cozuttuk iyi mi :)
-
bikaç seneye kadar düzelirsin diye düşünüyorum.
ha unutmadan, kendine dikkat et.
saçma gelecek ama arkadaşların önerisine uymanı tavsiye ederim: ) psikologa git kendini anlatmaya çalış:)bir kaçç senenin sonunda ciddi kayıplar verebilirsin: )önlemini al
-
BarBalone
GthChin
Chemstry
specialturk
MessageSender
SenderX
Nasıl???
-
msn kullanma, o sorunu aşarsın .)
-
seksendokuz bunu yazdı:
-----------------------------
:) nabacam yaw bari bi nick önerisinde bulunun ona şartlanayım kendim yapsam vazgeçiyom hemen :D
-----------------------------bence nickin güzel, şık, ilgi çekici olması önemli değil..nickte mantık aranmaz :) snn kullanım amacına görede değişir..bnm msnde de hergün başka bi şe yazanlar war..nick adı üstünde götünü örtmek gibi bi şe :) şu siteye bak ! admininden tut müridine kadar (bende dahil) saçma sapan bi sürü nick war :)
-
bence kendin ol... en cok seni yansıtan ve ne tur nıcklerı sevdıgın ayrı tabıı ona ıuygun bıseyler bulmaya calıs..( ozentı nıckler kullanmöa bence daha uzun surelı kullanmana yardımcı olur..baskalarında gordugunde de hevesın kırılabılır.)
anlıycagın senın agır basan bı ozellıgını yansıtan nıckler kullan
Örneğin: karamsar bırıysen dark ,karanlık çoçuk..pesimistyLe vb...
eger bir konuda bi piçliğinle ovunuyorsan o konuda bı nıck ara mesela sosyal muhanedıslıkte cok ıyısıen...sosyalşeytan ,
C-sosyal(a-sosyal yrine...:D işin espırısı yanı )..
yakısıklılığınla agır basıyorsan.... yakışıksız - tipiktip
vs...
-
psikiyatriste git kesinlikle=)takıntılarından kurtulursun
-
hmm kimlik önemli bir aractır ama pek takma ne bileyim markalardan felan çal persil duracell browni felan bunlar güzel bence
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------bence kendin ol... en cok seni yansıtan ve ne tur nıcklerı sevdıgın ayrı tabıı ona ıuygun bıseyler bulmaya calıs..( ozentı nıckler kullanmöa bence daha uzun surelı kullanmana yardımcı olur..baskalarında gordugunde de hevesın kırılabılır.)
anlıycagın senın agır basan bı ozellıgını yansıtan nıckler kullan
Örneğin: karamsar bırıysen dark ,karanlık çoçuk..pesimistyLe vb...
eger bir konuda bi piçliğinle ovunuyorsan o konuda bı nıck ara mesela sosyal muhanedıslıkte cok ıyısıen...sosyalşeytan ,
C-sosyal(a-sosyal yrine...:D işin espırısı yanı )..
yakısıklılığınla agır basıyorsan.... yakışıksız - tipiktip
vs...
-----------------------------YA ARKADAŞLAR BEN BÖYLE BİŞE YAZMADIM Kİ !!
BU NASIL OLYUO YA. BİRİ BENİM ÜYELİKLE GİRMİŞ HERLAH AMK NASIL OLDU BU ?