Nie Geriyiz??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

simdi arkadaslar ben azbirsey siyah giyiniyorum gothic gibi diyelm ama gothic değilmi benzemiyorum sadece siyahi seviyorum giyiyorum saçımı kaldırıyıorum belki giydiğmi kolye başkadır veya taktığım bileklik herneyse

okadar çok gothic kiz emo tikky vsvs punk satanist gördüm bunlara kimse bisi demiyo bizlergibi dolaşıyo ortada ki beni gothic sanıyolar görenler gel dövelim şunu senkimsinlan nasil dolaşırsın böle diyolar sizene ya istediğigbi dolaşırım sanamı sorcam kızların hertürlüsü bibok demiyolr gelip erkekelre sataşıyolar sanan kardeşim nie bukadar geriyiz anlamıyorum bu hariç ülkemizde dolandırıcılık çoktur biliyorsunuz mahzaten mahzaya turtisytmi dolandır nie böleyiz başka ülkelerde anzından stil saygı var  dövme sataşma yok öle giynsin böle giyinsin burası turkiye isteidimgibi giyinirim bunlarane anlamıyorum bi anlamı varmı analtabilcenizmi bu insanları bana

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Senin nasıl giyindiğini pek anlayamadım; ama bu gün çarşı ortasında belli sınırlar dışına çıkmış bir giyim tarzıyla dolaşan bir adam olursa çarşı esnafı linç eder ve seve seve o lince katkıda bulunurum. Eski köye yeni adet gelmesin abi, istemiyoruz şahsen.

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    Senin nasıl giyindiğini pek anlayamadım; ama bu gün çarşı ortasında belli sınırlar dışına çıkmış bir giyim tarzıyla dolaşan bir adam olursa çarşı esnafı linç eder ve seve seve o lince katkıda bulunurum. Eski köye yeni adet gelmesin abi, istemiyoruz şahsen.
    Peki etnik ayrımcı bir çarşı esnafı birine sen kürtsün deyip birini linç etse yinede katkıda bulunurmusun ? Aynı şey değil diyene koca bi nolur.com çekerim.Ayrımcılığın her türü ayrımcılıktır.Kimseye zararı olmayan birinin nasıl giyindiği kimseyi ilgilendirmez.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    doğan slx
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

arkadaslarım kizlara nie evet öle giyinsin ? hem bu bi tarz veyadeğil isteidğmi yerde böle giyinebilirim yani özgürlük sizekimkime nie dalıyo anlayamıyorumki nieyardim ediyon ya pkk değilimki ben türküm sadece kıyafet stilmi değişik satanist bile değilim ben nie sizi benim kıyafetim ilgilendiriyo çözemediğim nokta bu

Bozamaz Aramızı Yarasa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek
    Biz geri değiliz bence sen çok ileridesin :l
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

yıl başında taksiin ortayerinde turistleri parmak manyağı yapanlar,oruç tutmadı diye kantinde eşşek suda adet oluncaya dek dayak yiyenler,gelinlikle barış elçiliği yapan kadına tecavüz yapanlar,17 ağustosta enkaz enkaz dolaşıp ücretle enkaz kaldıranlar,pıtır pıtıri umarsızca ölen tersane işcilerine hala önlem alamayan ve suçu birbirine atan bürokratlar vs...daha yüzmilyonlarca saçmalık varken kılık kıyafet ve yaşam tarzına elbette sataşanlar olacaktır.Zaten düzgün bir ülke olsaydık bu yukarıda saydıklarım gibi yüzmilyonlarca saçmalık için sesini çıkaranlar olurdu.Ama yaşam fonksiyonları meme+göt+karı+tesbih ve artislikten ibaret olan insanların muhalefet edecekleri tek şey böyle skindirik şeylerdir.

edit : herkes istediğini yapmakta özgürdür.başkalarına zarar vermeden ve çok da abes kaçmadan istediği tarzda giyinebilir.kimse kimsenin skindirik kurallarına uymak zorunda değil.Ayrıca bu yukarıda yazdığım sınıfa bu üstte 'bende katılırım' diyen arkadaşlarda dahildir.tabii yazılanlar ergen bir bünyeden çıkmadıysa.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Hocam herkez istediğini giyer.Buna kimse karışamaz herkez istediği dilide konuşur.Ancak bizim milletimizde farklı şeylere karşı birsert tepki verme var.Birde şimdi değişik giyinmek farklı siyah senin demenle gothic gibi şeyler farklıdır.Bu senin dediklerin kültür emperyalizminin gençlere uyguladıgı bişidir.Sen niye durduk yere siyah giyiniyorsun halkımıza göre saçma kolyeler takıyorsun?Böyle şeylere insanların sert tepki vereceğini anlayabilecek kapasitede olman lazım ve onları tahrik edecek şekilde giyinmemen lazım.Eğer öyle istiyorsan batılı ülklere git hocam.Çünkü türkiyenin sosyal yapısı farklı.Oralarda motherfucker lafına verilen tepkiyle türkiyede verilen tepki farklıdır...

Long Live Turkey..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

RIPER bunu yazdı:
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    Peki etnik ayrımcı bir çarşı esnafı birine sen kürtsün deyip birini linç etse yinede katkıda bulunurmusun ? Aynı şey değil diyene koca bi nolur.com çekerim.Ayrımcılığın her türü ayrımcılıktır.Kimseye zararı olmayan birinin nasıl giyindiği kimseyi ilgilendirmez.

Nolur.com için bilmukabele demekle yetiniyorum.

Mini etek, kıçını çatlayacakmış gibi daraltan pantolonlar, çıplak mı giyinik mi belli olmayan bluzlar giyenler, bi tarafına bağlayacakmış gibi uzun zincir takanlar, yığınla milletin içinde şortla gezenler vs. vs. vs.

Kastettiklerim bunlar.. Kime ne zararlaı var diyorsun. Bu gün benim bacım çarşıya alışverişe gittiğinde önünde uzaydan fırlama hipilerin yahut şortla babasının tarlasındaymış gibi gezen birinin geçmesi hoşuma gitmez. Bilakis aynı şeyi bende başkasının bacısı için düşünürüm ve o fiiller içerisine girmem. Toplumsal bir duyarlılıktır bu ve çok doğaldır. Başka bir şekilde mine etek giyen hanım(efendi demiyorum)ın çarşıda önümden sallana sallana geçmesi beni son derece rahatsız eder.

Bir diğer yandan hiphopçı arkadaşlar var mesela. İlçe küçük bi yer. Göze çarpıyorlar. Bol kot pantolonları, bol ve üstünde şekil şekil şeyler olan tişörtleri filan var. Ama kimse "hop bilader ibne misin?" demiyor. Çünkü belli bir çizgiyi aşmıyorlar, nerede duracaklarını biliyorlar.

Son olarak etnik ayrımcılık konusuna hiç girme. Süryani'yle Müslüman'ın, Kürt'le Türk'ün, kızıl saçlı ile siyah tenlinin birbirine ayrımcılık yapacağı en son yerlerden birinde yaşıyorum hamdolsun.

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Hoca bizim miLLette çekememe kıskançLık gibi bi durum var istisna oLarak söLüorm bazı hayvanLar aLtın zincir sivri burun ayakkabı beyaz çorap yoğun jöLe iLe yapıştırıLmış bi saç göğsü bağrı açık doLaşır bunLar normaLdir ama bazı özgür insanLarda yani dış görünüşüne önem veren diyeLim bu tipLer saçını kaLdırdımı kot pantoLon t-shirt giydimi konuşmasınıda kibar yaptımı anormaLdir :)

Yani özet oLarak zikLemiceksin takıL keyfine göre yaşam senin yaşamın tip senin tipin kuLLan :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    Hocam herkez istediğini giyer.Buna kimse karışamaz herkez istediği dilide konuşur.Ancak bizim milletimizde farklı şeylere karşı birsert tepki verme var.Birde şimdi değişik giyinmek farklı siyah senin demenle gothic gibi şeyler farklıdır.Bu senin dediklerin kültür emperyalizminin gençlere uyguladıgı bişidir.Sen niye durduk yere siyah giyiniyorsun halkımıza göre saçma kolyeler takıyorsun?Böyle şeylere insanların sert tepki vereceğini anlayabilecek kapasitede olman lazım ve onları tahrik edecek şekilde giyinmemen lazım.Eğer öyle istiyorsan batılı ülklere git hocam.Çünkü türkiyenin sosyal yapısı farklı.Oralarda motherfucker lafına verilen tepkiyle türkiyede verilen tepki farklıdır...
    hocam diyelimki gothic noldu ? yine böle yapmaya devam edicekler:/ isteidğim şey olup uğraşımıında olabilmemden onlara ne anlamıyorumki kizlar hoş erkekelreböle yapıyosan 2 sinedeaynı uygulamayı yap yani size göre özenti mözenti konumuz değil orasa girmyielim ama hertürlü stil takılabilirim kimene ya kimi ilgilendirir kendini oranın ağazsı sanıyo adamlar bne onlara kılım buböle giyinmiş giyinsin ne var benim kıyafwetimin üstüne ne adam ölsü nede bişi var bi gül resmi var kansız okadar kıyafetim kont siyah elimdeki bileklik küçük bi kuur kafa maa çok küçük bişi boynumdaki kolye bi bebek resmi var buna bile böle diyolar anlamıyorumki

Bozamaz Aramızı Yarasa
Toplam Hit: 9479 Toplam Mesaj: 83