Nie Geriyiz??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Niye mi gerideyiz? Senin gibi "nie" yazan, yozlaşmış ve aklını dilini kullanmaktan aciz tonlarca insan olduğu için. Bende siyah giyiyorum. Kimsenin bana bişey demesine fırsat vermiyorum. Merak ediyorum nerde yazıyor bu kanunlar "Erkek kısa saçlı olur, Kızlar uzun saçlı olur, şu kıllı olur, şu salak olur, şunun babası gay". Bir çoğunluk var ve kendi düşüncelirini azınlıklara da benimsetmeye çalışıyor. Düşünki 50 kare var bu dünayada ve 2 yuvarlak var. 2 gün geçiyor ve toplam 3 yuvarlak oluyor. Sonra 4 ... Kareler bunu istemez işte. Hemen işe koyulurlar. Ya 30-40 gen yaparlar o yuvarlakları (sonuçta köşeli olurlar ve karelilerle ortak noktaları olur) yada direk yuvarlak yaparlar. Böyle düşün birde. Sen yuvarklığına sonuna kadar devam et. Karelere takma onlar gelip gidecek. Zamanla 5gen 6gen olacaklar. Sen hep yuvarlak ol.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

Niye mi gerideyiz? Senin gibi "nie" yazan, yozlaşmış ve aklını dilini kullanmaktan aciz tonlarca insan olduğu için. Bende siyah giyiyorum. Kimsenin bana bişey demesine fırsat vermiyorum. Merak ediyorum nerde yazıyor bu kanunlar "Erkek kısa saçlı olur, Kızlar uzun saçlı olur, şu kıllı olur, şu salak olur, şunun babası gay". Bir çoğunluk var ve kendi düşüncelirini azınlıklara da benimsetmeye çalışıyor. Düşünki 50 kare var bu dünayada ve 2 yuvarlak var. 2 gün geçiyor ve toplam 3 yuvarlak oluyor. Sonra 4 ... Kareler bunu istemez işte. Hemen işe koyulurlar. Ya 30-40 gen yaparlar o yuvarlakları (sonuçta köşeli olurlar ve karelilerle ortak noktaları olur) yada direk yuvarlak yaparlar. Böyle düşün birde. Sen yuvarklığına sonuna kadar devam et. Karelere takma onlar gelip gidecek. Zamanla 5gen 6gen olacaklar. Sen hep yuvarlak ol.

Süpersin ya :P, yazının sonuna doğru gülmekten kendimi alamadım, sonlara doğru manyak olmuş :-) Dediği gibi haklı mı haksız mı bilmem ama karelerden uzak dur! 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    azrail_rapi bunu yazdı:
    bazi küçük beyinli mahalle sakinleri oğulun satanist olmuş diyo aq kıl oldum
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=73879&sayfa=9#749272
    bak azrail ne buldum :)
    "satanist yok mu lan :D"
    abi kendin istiyosun adamların demesini biz napalım ;)

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    avrupa birliğine bi bak gel ordamıyız
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    ben bulgaristanda okuyorum siyahlar içinde kolumda bileklik boynumda kolyem uzun saçlar siyah pantalon siyah t-shirt yolda adamlar selam werio rockcı selamı werio hiç bi ters tepki yok

ama gelelim türkiyeye herke bi garip garip bakıyo acayip rahatsız edio

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Bermuda bir şort giydiğinde

" Bu ne la alman bebesi gibi "

Diyenlerin olduğu bir ülkedeyiz biz arkadaşım ;) bu ülke öyle bir ülke ki asanların kesenlerin yeri burası. Her ihbarda adamı asacaksın kellesinden akılları başlarına gelir... Eskiden devletimiz böyle değildi Nush ile uslanmayanı tekdir ederlerdi tekdir ile uslanmayanı asarlardı cezalandırırlardı. Artık tekdir üstüne tekdir ediyorlar... Adam polis karakolunun önünde hap satıyor eroyin esrar satıyor,  alıyorlar götlerinin korkusuyla beraber sorguluyorlar tamam git diyorlar ya götten korkuyorsunuz madem siktirin gidin polis olmayın ya ... Kaç defa karşılaştım, ama devletime ve devletin ordusuna olsun personeline olsun boynum kıldan incedir... Saygıda kusur etmem.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

arkadaş senle bunu konuştuk.

Ben çarşıya çıkıyorum fakat kimse kalkıp beni dövmüyor neden ???NEden mi çünkü topluma uygun giyindim.Eğer dövülüyorsan sorun senin uç noktalardaki giyimin.

Kaldı ki dövülmeli mi?Hayır bana ne abi milletin ne giydiği.Fakat sinir oluyorum mu?Oluyorum.Cins tiplerdeki emo, acayip konuşan tikky, ona buna abaza abaza bakan kro gördüm mü fitil oluyorum.Dövesim geliyor.Sonra diyorum ki bana ne lan adamdan.Fakat bana bulaştıkları an orda kavga ederim.Tamam özgürlükte bi yere kadar.

GÖrüntü kirliliği yapmasınlar.Kaldı ki bakalım götik neymiş;

http://gothictr.blogcu.com/gothic-mi-olacaksin-gel-ben-anlatiyim_2470312.html

okuyalım

Anti-Tikky olman gerek! Tikky gördügüne yüzüne tükereceksin.Mumkunse giydiklerin siyah olucak. Yirtacaksin file çoraplarini, kopkoyu siyah bir makyaj yapacaksin.Somurtacaksin hep! Gulersen eger iki saniye içinde tekrar somurtacaksin.Unutma! hayat b*k, sen boksun, herkes b*k, gülmek yok.

ne lan bu ??Gördüğünde milleti döveni yol ortasında ..Neyse ciddi diyorum nedir bu?Sen mal gibi giyin millete laf at defol git ameirkada böyle giyin o zaman orası özgürlük ülkesi.

http://wampirsifen.bloggum.com/yazi/gothic_nedir.html

Hiç kusura bakma arkadaş ben yukardaki gibi gördümü yüzüne tüküreceksin felsefesini benimseyen adamı sokakta görsem döverim.Kedi kesen satanisti sokakta görsem döverim.Zarar veren tipleir sokakta görsem döverim.

Adma gibi yaşa kimse karışmaz.Diyeceksin ki ben ne satanistim ne götikim.Fakat onlar gibi giyiniyorsun.Yani sen  benim giymim satanist gibidir, tipim öyledir, öyle davranırım diyorsun fakat diyorsun ki ben satanist değilim gel açıkla!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

arkadaş senle bunu konuştuk.

Ben çarşıya çıkıyorum fakat kimse kalkıp beni dövmüyor neden ???NEden mi çünkü topluma uygun giyindim.Eğer dövülüyorsan sorun senin uç noktalardaki giyimin.

Kaldı ki dövülmeli mi?Hayır bana ne abi milletin ne giydiği.Fakat sinir oluyorum mu?Oluyorum.Cins tiplerdeki emo, acayip konuşan tikky, ona buna abaza abaza bakan kro gördüm mü fitil oluyorum.Dövesim geliyor.Sonra diyorum ki bana ne lan adamdan.Fakat bana bulaştıkları an orda kavga ederim.Tamam özgürlükte bi yere kadar.

GÖrüntü kirliliği yapmasınlar.Kaldı ki bakalım götik neymiş;

http://gothictr.blogcu.com/gothic-mi-olacaksin-gel-ben-anlatiyim_2470312.html

okuyalım

Anti-Tikky olman gerek! Tikky gördügüne yüzüne tükereceksin.Mumkunse giydiklerin siyah olucak. Yirtacaksin file çoraplarini, kopkoyu siyah bir makyaj yapacaksin.Somurtacaksin hep! Gulersen eger iki saniye içinde tekrar somurtacaksin.Unutma! hayat b*k, sen boksun, herkes b*k, gülmek yok.

ne lan bu ??Gördüğünde milleti döveni yol ortasında ..Neyse ciddi diyorum nedir bu?Sen mal gibi giyin millete laf at defol git ameirkada böyle giyin o zaman orası özgürlük ülkesi.

http://wampirsifen.bloggum.com/yazi/gothic_nedir.html

Hiç kusura bakma arkadaş ben yukardaki gibi gördümü yüzüne tüküreceksin felsefesini benimseyen adamı sokakta görsem döverim.Kedi kesen satanisti sokakta görsem döverim.Zarar veren tipleir sokakta görsem döverim.

Adma gibi yaşa kimse karışmaz.Diyeceksin ki ben ne satanistim ne götikim.Fakat onlar gibi giyiniyorsun.Yani sen  benim giymim satanist gibidir, tipim öyledir, öyle davranırım diyorsun fakat diyorsun ki ben satanist değilim gel açıkla!

edit: tam olarak katılmıyomuşum yazının tamamını okudum.
    yanlız başka bi husus var abi sana bi agresiflik gelmiş her konuda çok sinirleniyosun sanki. bak nickmator seni çok değiştirdi ha :)

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    görünür bi fotonu koysaydın be dostum çok merak ettim ondan sonra yorum yapardık:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    edit: tam olarak katılmıyomuşum yazının tamamını okudum.
    yanlız başka bi husus var abi sana bi agresiflik gelmiş her konuda çok sinirleniyosun sanki. bak nickmator seni çok değiştirdi ha :)

abi son zamanlarda ciddi sinirlenmeye başladım bende bilmiyorum :)

abi öyle boş boş işlere kafa yoruyoruz ki.Yani adam diyor satanist msni lazım.Son diyor değilim.Büyük ihtimalle tamı tmaına satanist gibi giniyor bi iki resmini gördüm emo+satanist karışımı sonra da millet dayak atınca diyor ki neden geriyiz.

Arkadaş sen kedi keseceksin, milleti şeytan için kaçırıp keseceksin adamalrda öyle görünen birini öldüresiye döver.Laf anlatamazsın.Bu gün 5 düğme açık uzun yakalı gömlek olan ve ceketin üstüne çıkmış yakaları olan, kösele ayakkabı giyen, ibrahim tatlı ses falan dinleyen camı açan adam nasıl kro görünüyorsa bazı giyinişlerde emo, tikky, satanist vs.. görünür.

ya boşver hoca :) tartıştıkça geriliyorum.agresifim, kompleksliyim misali..

Millet dayak atıyorsa ya dayağa ramen giyersin yada milelte daha uygun bir tarz benimsersin.

bak bir iki götik resmi;

http://crazyprofile.com/myspace_graphics/imgs/gothic_girls028.jpg
    http://img.blogcu.com/uploads/avatars/509182_4341.jpg
    http://img0.liveinternet.ru/images/attach/b/2/20/645/20645121_gothic_darkwave1.jpg

kimse kusura bakmasın arkadaş böyle tiplere Türkiyede özgürlük olarak bakmazlar hele hele sakaryada.

Eskişehirde bir nebze müsade vardır, izmirde baya baya müsade edilir.Erzurma git evire çevire dövmeyi bırka evire çevire..

Bir arkadaşta demiş ben şortla geziyorum diye.O işte sizin şehirin geri kafalılığıdır.Eskişehirde yıllar önce şortla gezeni ayıplarlarken dayım şortla geziyormuş.Sonunda alıştılar.Şimdi ben şortla geziyorum kimsenin dönüp baktığı bile yok.Bu iş büyükerşen gibi adamların ve milletin sanatta, bilinçte ilerlemesiyle olur.

Sen dinci bi cumhurbaşkanını sev Türkiyenin %85 i sevsin sonra şortla gezdimi dik dik bakıyorlar.Bekle yakında taşlarlarda.Sopa yememek, ayıplanmamak istiyorsan şehrine yaraşır dolaş.Yada aydın şehirlere git bu kadar basit.Ondan sonra zumsuk asabi oluyor.

Hangi şehirde ne tür insanların önünde nasıl gezeceğini bilmiyorsa ben napayım.Zaten eses yüzünden sakaryaya kılım.Ufacık bi şehir kalkıp götik olursan, emo olursan zikerler.Eskişehirde bile emoları istemiyoruz diye gruplar kuruluyor sakaryada götiklik hea ??

Güldürme beni.. 

edit:

Cradle-Of-Filth sana falan değil hea bu laflar :D la zumsuk bana nie patladın deme patlama meselesi değil.Benim böyle bi yapım var önce ufak yazarım sonra oturup adam gibi yazarım.

Toplam Hit: 9489 Toplam Mesaj: 83