Nie Geriyiz??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------
    cLubb3R bunu yazdı:

azrail_rapi bunu yazdı:
    bazi küçük beyinli mahalle sakinleri oğulun satanist olmuş diyo aq kıl oldum

ilk seni kesçem teyze de ^^ geri zekalı insanlar

küpe takıyoz die senin oğlan ibne olmuş diyenleri de duyduk  9 10 cebi olan kargo ppantolon giydik die jonjon diyen de oldu insanın giydikleri veya aksesuarları kişiliğini değiştirmez....

abi benim anlamadığım o zaman neden sürekli siyah? neden sürekli dün akşam bi insan kestim tarzı müzikler? yani siz bunları götünüzle mi dinliyorsunuz? içiniz sevgi doluysa gidin mavi giyinin canlı renkler giyinin. neden iç karartıcı müzik dinlersiniz ki...

siyahi çok seviyorum hocam öbür renkler çok kötü geliyo yani tek siyah diyeiblrim:Shersey

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

bende yazın hatta kışın şortla gezen biriyim ve kimseye zararım yok ben kendim öle rahat oluyorum öle giyiniyorum bundan kime ne kimi ne ilgilendirir kimi ne alakadar eder... bi arkadaş bacım fln demiş ben bacına bakmadıktan sonra ona laf atmadıktan sonra ona sulanmadıktan sonra benim ona ne zararım olur ki kıyafetin bir zararı olsun... bende o zaman cıkim türban takıp altına dar kıyafet giyeni hatta göz zevkimi bozuyo cocuklara kötü örnek oluyo die ya da kara çarşaflılara mı dalim adam öle giyiniyorsa o kendi sorunu bana bulaşmadıktan sonra... bu nasıl bir zihniyettir anlamıyorum lütfen mantıklı düşünelim arkadaşlar...

bir diğer muridin sölediklerine sonuna kadar katılıyorum bu ülkede hortum yapana susacan calıp çırpana susacan çocuk katiline susacan tecavüzcüye susacan adam zincir takti küpe taktı şort giydi diye dalacaksan k bakma ama zihniyetinden şüphe ederim... biz bu kafayla gelişemeyiz nerede önemli konu var sus s*ktiri b*ktan ne kadar konu var konuş...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    cLubb3R bunu yazdı:
    cLubb3R bunu yazdı:

azrail_rapi bunu yazdı:

küpe takıyoz die senin oğlan ibne olmuş diyenleri de duyduk  9 10 cebi olan kargo ppantolon giydik die jonjon diyen de oldu insanın giydikleri veya aksesuarları kişiliğini değiştirmez....

abi benim anlamadığım o zaman neden sürekli siyah? neden sürekli dün akşam bi insan kestim tarzı müzikler? yani siz bunları götünüzle mi dinliyorsunuz? içiniz sevgi doluysa gidin mavi giyinin canlı renkler giyinin. "neden iç karartıcı müzik dinlersiniz ki..."

dostum ben rocker falan değilim rock muziği sevmem club tribal minimal techno severim ayrıca siyah giyinmem aksine cok renkli parlak simli vb... hoş şeyleri giymeyi tercih ederim... benle bi alakası olmasın konunun ben sadece herkez ozgur istediği tarzda takılabilir gorusunu destekliyorum....

ayrica "neden iç karartıcı müzik dinlersiniz ki..." demişsin nickinle nasıl bir çelişki içerisindesin anlamadım ama nyse... ^^

söz sana değil o zaman.
    iç neyse görünüşte onu yansıtmalı. sevgi pıtırcıkları manowar t-shirti giymemeli. giydiği zaman neden bu kanlı t-shirti giydin sorusuna cevap verebilmeli en basitinden çocukluğum sorunluydu sevgiyle büyümedim desin alnından öpeyim. ama ortam bulmak için olucak şeyler değil bunlar...
    edit: "neden iç karartıcı müzik dinlersiniz" giyimine cevap veremeyenler içindi şahsen siyah giyinmem ilgi çekmeyi sevmem...ama içimi sikilene kadar karartırım içimden birşey yapmak gelmez. tüm hırsımı metalde dökerim. metalin amacı da budur bence...bir diğer husus bu kesimin tikkylerle sürekli kavga dövüşü... bunlar bana tamamen oyun geliyor. ayrıca bunu yapanların tikkylerden farkı kalmıyor gözümde... özgürlük herkes için özgürlüktür... kimse kimseye karışamazda bu sanırım...

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    azrail_rapi bunu yazdı:
    cLubb3R bunu yazdı:

azrail_rapi bunu yazdı:

abi benim anlamadığım o zaman neden sürekli siyah? neden sürekli dün akşam bi insan kestim tarzı müzikler? yani siz bunları götünüzle mi dinliyorsunuz? içiniz sevgi doluysa gidin mavi giyinin canlı renkler giyinin. neden iç karartıcı müzik dinlersiniz ki...

siyahi çok seviyorum hocam öbür renkler çok kötü geliyo yani tek siyah diyeiblrim:Shersey

birde abi niye avatarında kan var, neden profil resmin o kadar korkunç, neden nickin azrail? yani bu durumda kimse seni iclal aydınla bağdaştıramaz ki tabi satanist olmuş sizin oğlan diye daşak konusu olcan...
    yani bunları duymak istemiyorsan giyimini tavrını değiştir. yok seviyorum diyosan takmıyacaksın sallıcaksın...
    edit:birazda içmişim kusura bakma konudaki ilk postum sana laf edenler içinde geçerlidir dostum isteyen istediği gibi :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    isteyen istedigini yapar da yeni moda herhalde bu aralar cok sık duyuyorum

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:
    türban takana karışınca ilerici oluyoruz ama nedense tersi durumda baya bi geri kalmışız.. çelişki

Hemde çok
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLubb3R
    cLubb3R's avatar
    Erkek

söz sana değil o zaman.
    iç neyse görünüşte onu yansıtmalı. sevgi pıtırcıkları manowar t-shirti giymemeli. giydiği zaman neden bu kanlı t-shirti giydin sorusuna cevap verebilmeli en basitinden çocukluğum sorunluydu sevgiyle büyümedim desin alnından öpeyim. ama ortam bulmak için olucak şeyler değil bunlar...
    edit: "neden iç karartıcı müzik dinlersiniz" giyimine cevap veremeyenler içindi şahsen siyah giyinmem ilgi çekmeyi sevmem...ama içimi sikilene kadar karartırım içimden birşey yapmak gelmez. tüm hırsımı metalde dökerim. metalin amacı da budur bence...bir diğer husus bu kesimin tikkylerle sürekli kavga dövüşü... bunlar bana tamamen oyun geliyor. ayrıca bunu yapanların tikkylerden farkı kalmıyor gözümde... özgürlük herkes için özgürlüktür... kimse kimseye karışamazda bu sanırım...

dostum yukarda koyu olarak cizdiklerime katılıyorum ortama girmek kendini belli etmek ortama kendini kabullendirmek için içinde olmayan bir şeyi zorla yaparak özenti bir hal ile ortama girmeye çalışmayın ne iseniz öle yapin ortamınızı zaten arkadaş msn ne ekledi konuştuk biraz agrasif babasına kufur edip duruyo msne kendi çekmiş oldugu fotosuda biraz özenti geldi ama hayırlısı neyse o olsun

Dj,cLubb3R in da House Gimme The Music...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

birileri ben normal giyiniyorum diye neden dışlıyo peki? bi ben mi geriyim normal giyiniyoum küpe takmıyorum diye?

ben küpelisine de kara giyinene de saygı duymuşumdur hep ama öyle kişilerin ortamında hep dışlanırsın.

sayısız gavur müzik grubunu konuşurlar bi tanesini dinlemem, bunun için dışlanırım. rap dinlerim metalcisi dıışlar, türkü dinlerim rapçisi dışlar... bi sürü örnek.

farklı olmak ileri olmak değil bunu demek istiyorum ama yaptığının bile lafını az eden biriyim yapmadığımı göstermem. mesela adam kesmemiş biri çıkar kanlı kanlı resimlerle gezer sinir olurum. normal problemleri olan biri bunalım takılır sinir olurum. gitarı eğlenmek için değil kabul görmek için çalar sinir olurum. 

kısaca kendi gibi olmayan/olamayan ama ortam için yozlaşan kafalara sinir olurum. ama satanist misin kedi mi kesiyon giy eyvallah belki senden iğrenirim am saygı duyarım. yaptığını gösteriyosun çünkü.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    cLubb3R bunu yazdı:
    cLubb3R bunu yazdı:

azrail_rapi bunu yazdı:

abi benim anlamadığım o zaman neden sürekli siyah? neden sürekli dün akşam bi insan kestim tarzı müzikler? yani siz bunları götünüzle mi dinliyorsunuz? içiniz sevgi doluysa gidin mavi giyinin canlı renkler giyinin. "neden iç karartıcı müzik dinlersiniz ki..."

dostum ben rocker falan değilim rock muziği sevmem club tribal minimal techno severim ayrıca siyah giyinmem aksine cok renkli parlak simli vb... hoş şeyleri giymeyi tercih ederim... benle bi alakası olmasın konunun ben sadece herkez ozgur istediği tarzda takılabilir gorusunu destekliyorum....

ayrica "neden iç karartıcı müzik dinlersiniz ki..." demişsin nickinle nasıl bir çelişki içerisindesin anlamadım ama nyse... ^^

söz sana değil o zaman.
    bi türk erkeği de pembe giymez neden pembe giymiyo diyip adam mı dövmeli? ya da sen neden a partisine veya b partisine oy verdin diyip harb mi cıkarmalı? türban takmayan türbanlıyımı dövmeli ya da türbanlı türbansızı mı indirmeli? insanlar cenazelerde genellikle siyah giyer onlar orada birilerini öldürmeye mi geliyor? herşeyin bireye özgü kendince bir anlamı vardır olmayabilirde tabi siyah rengi seviyordur mesela örneğin tahri t-shirtte siyah neden pembe değil ya da başka renk değil die kimse bişi dedi mi? ya da abi bu neden siyah adam mı öldürmeye gidecez die bir yorumda gelmemişti o zaman yanlış hatırlamıyorsam... zevkler ve renkler tartışılmaz die boşa dememişler... her insan hürdür kendi tercihleri vardır sizin tercihleriniz için biri gelip dövse hoşunuza gider mi? bir erkek deniz kenarına indimi bikinili mayolu kızlara bakarken o sirvi zeka neden o bizim bacımızda olabilir sorusunu aklına getirmez? bunun gibi milyonlarca soru sorulabilir... insanların tercihlerine saygı duymayı öğrenmek gerekir bu da öncelikle kendimize saygı göstermekten başlar... metal dinleyen vatandaşa neden dinliyosun derse o da sana neden pop ya da arabesk dinliyorsun der! herkezin insanları kendine benzetmeye calıştığı bir dünya düşünün sizce kim galip gelir? o zaman herkez birbirini döver! hem kavga etmek bir sonuc mudur? sen o adamı dövdüğün zaman adam düzelir mi? ya da adamı dövmek için gittiğinde dayak yersen sen değişirmisin? bunlar çok uzayabilecek geniş konular her zaman dediğim gibi insanları kendi tercihlerinden dolayı kimsenin yargılamaya hakkı yoktur size bir zararı olmadığı sürece! kılık kıyafetse yasa buna o özgürlüğü veriyorsa sen kimsin ki karışıyorsun sen yasalarımızda daha mı üstünsün derim bende müzikse ben rock dinliosam sen neden arabesk dinliyorsun ya da pop diyemem mi? sen mavi giyiyorsun die neden mavi giyiyorsun diyemem mi? böle bişey olabilir mi muridler mantıklı olalım birazcık...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    tahri t-shirt in siyah olmasının nedeni de tahribat kültürü bence. neyse ben fazla uzatmıyım hocam tartışmak iyi değil:d

Toplam Hit: 9512 Toplam Mesaj: 83