Nokia MWC 2019 Etkinliği
-
https://www.youtube.com/watch?v=elAswy-X7fA
Canlı yayın.
--------------------------------
Nokia, eski tip tuşlu telefon pazarında bir numara olduklarını ve pazar payı lideri olduklarını duyurdu.
Nokia 8110 ve 3310 modelleri 10 milyon adetten fazla satmayı başardı.Nokia, Feature telefon pazarında bir numara olduklarını ve pazar payı lideri olduklarını duyurdu.
Nokia 8110 ve 3310 modelleri 10 milyon adetten fazla satmayı başardı.
----------------------------------
Nokia, Android 9 Pie günellemesini veren en hızlı firma olduğunu söylüyor.
----------------------------------
Nokia 210 feature telefon duyuruldu, tanıtılıyor. 35 dolar fiyatı var.
-------------------------------
Nokia 1 Plus duyuruldu, tanıtılıyor. Android Go akıllı telefon... Fiyatı 100 dolar olacak. 1GB RAM / 8GB depolama, 8MP arka / 5MP ön kamera, 5,45inç ekran.
-----------------------------------------
Sahne şimdi çentikli ekonomik model Nokia 4.2 'nin...
5.7inç, Snapdragon 435
-----------------------------------------
Sıra şimdi de Nokia 3.2 'nin :
mkyb tarafından 24/Şub/19 18:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Nokia 9 PureView duyuruldu. Evet beş arka kamera artık gerçek.
https://www.youtube.com/watch?v=zdGlE1KGwhM
mkyb tarafından 24/Şub/19 18:46 tarihinde düzenlenmiştir -
bokunu çıkardılar yemin ediyorum. tüm markalar için konuşuyorum.
-
Nokia bir şey değilde Huawei bam bam çıkardı masaya vurdu cihazları. Apple'ın önümüzdeki Eylül ayında cidden bir yenilik çıkarması gerek yoksa ısırılmış elmanın sonu iyi değil.
-
mkyb bunu yazdı
Nokia bir şey değilde Huawei bam bam çıkardı masaya vurdu cihazları. Apple'ın önümüzdeki Eylül ayında cidden bir yenilik çıkarması gerek yoksa ısırılmış elmanın sonu iyi değil.
Sanmıyorum çok büyük bi yenilik çıkarabileceklerini, piyasa bayağı değişti çünkü Samsung'dan başka markalar da iyi modeller çıkarınca, göreceğiz.
-
mkyb bunu yazdı
2300 euroluk foldable güzel ama ...
-
SUPERBICO bunu yazdımkyb bunu yazdı
2300 euroluk foldable güzel ama ...
Huawei Mate X'ten bahsediyorsan evet. Huawei katlanabilir telefonlarda kendi standartını oluşturdu. Samsung'un ufak ekranlı tasarım faicasından bin kat daha güzel.
Sony sene 2011 yada emin değilim 2012 gibi falan bu resimdeki tablet P modelini çıkarttı, 2 ayrı ekranı vardı ama tek gibi çalışıyordu ve katlanıyordu. Amaç daha az yer kaplasın diyeydi cebe at taşı mantığı yani, şuan ki modellere bakıyorum bundan çokta farklı değiller.
mkyb tarafından 24/Şub/19 20:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Hhshxhxhf ahhahha
Nokia9 u şaka sandım gerçekmiş. On sene daha kimseden yenilik beklemiyorum artık.
-
piyasanın yeni nokia'sı apple nokia ile aynı kaderi paylaşacak. Kaçışı yok gibi görünüyor.
Zamanında nokia N8'i çıkardığında çok iyi kamerası vardı, dokunmatiği kötüydü ama kamera muhteşemdi.
Note kullanıcısıyım ama kamera çok önemli benim için, mate10proyu çok başarılı buldum. Nokia da gümbürdetebilir bu defa. Bakalım seneye neler olacak.
-
Kaan bunu yazdı
piyasanın yeni nokia'sı apple nokia ile aynı kaderi paylaşacak. Kaçışı yok gibi görünüyor.
Zamanında nokia N8'i çıkardığında çok iyi kamerası vardı, dokunmatiği kötüydü ama kamera muhteşemdi.
Note kullanıcısıyım ama kamera çok önemli benim için, mate10proyu çok başarılı buldum. Nokia da gümbürdetebilir bu defa. Bakalım seneye neler olacak.
Nokia N8 öğrencilik zamanlarıma denk geldiğinden hep almak istediğim ama alamadığım bir cihaz oldu. Dokunmatiği iyiydi ama işletim sistemi dandikti N8'in. Symbian yerine Android ile çıksaydı hala gideri vardı N8'in. Xenon flaşlı nadir telefonlardandı.
-
5 kameranın olayı nedir?
sidik yarışına döndü iş, yenilik yok.