Notpaylas.Com
-
Wking, not kismi konusunda haklisin, su an pek uygun formatta degil. Bu hafta icerisinde adam akilli bir formata geciricem umarim, Su ana kadar agirligi notlarin goruntulenmesine vermistim, arka tarafi biraz zorlu bir surecti ama su anda neredeyse kullanilabilecek tum dokuman formatlarini destekliyorum + site uzerinden not yaratma kismi var ve pdf olarak kaydediliyor.
UI kismina pek girmek istememistim, zira fonksiyonalite onemliydi. Ama sonra fikir degisti tabi, UI konusundaki ilk degisiklik profillere facebook tarzi duvar eklentisi oldu, iste dedigim gibi dokuman listeleme kismini da bu hafta yetistiricem insallah. Yorumun icin tesekkurler.
-
abi fevkaladenin fevkinde olmuş :)
-
hocam bu projeyi sanırım pcnette okumustum çok önce :)
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Kendine scribd.com'u örnek al. Adamlar geliştirdikçe geliştiriyor. Hayırlı olsun.
Edit: Bu arada sitenin tanıtımını hocam.com sitesinde yap. Ünililerin sosyal ağı.
-----------------------------hocam.com siteyi rakip olarak gordu :) o yuzden herhangi birsey yapamadik orada.
-
rbtx bunu yazdı:
Blackfire,
Hali hazirda bir kac rakip olmaya calisan site var, ama sunu soyleyebilirim zor ismis. Basta bana kolay gozukmustu, ama tek basina yurutulebilecek bir surec degil gibi. Rakip olacagina gel beraber calisalim :)
Superbico,
Evet ;)
-----------------------------hocam tek çalışsaydım hiç düşünmeden gelirdim de 3 kişiyiz işte 2-3 hafta önce başladık şu anda kodlama aşamasındayız bi bitirelim bi ortaklık kurabiliriz belki yine de bir de notlarla kısıtlı kalmamayı düşünüyoruz açıkçası
-
hoca biz soldat oynamıştık :D
-
hatirlarim, 1.4 ten sonra bozdu soldat :D bi daha da oynamadim zaten.
-
hocam anlamadığım not satma olayı nasıl olcak zaten amaç notpaylaşmak değilmi niye satıyoz
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------hocam anlamadığım not satma olayı nasıl olcak zaten amaç notpaylaşmak değilmi niye satıyoz
en iyi topluluk para kazandıran topluluktur. yalnızca doğru gelir modali ile planlanmış işler büyür devleşir ve hayatını sürdürür. zaten arkadaş amme hizmeti değil şirket için bu yazılımı geliştiriyor. ve kar güden bir ticari kuruluş sonçta. -
hayırlı olsun hocam.