O. Cocugu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hazır konu açılmşken bende bişiler yazayım.. Abimin arkadaşı dış ticaretle uğraşıyor.. Ve adamın direk söylediği temiz mallar meyveler sebzeler 1.c, kalite yurt dışına,2.ci kalite sosyetik yerlere  3.c, kalite çöp die kenara ayrılan kısmı bizim milletimize... Üstelik gümrük birliği denen aptallık yüznden bir dünya vergi ödüyoruz... Bunlar yetmiyor biz sıfırlarını gönderiyorz 3.cü kalite yetmemiş gibi ucuz diye yurtdışında çöplerdeki kalitesiz şyleri bizim ülkemize sokuyorlar...

En basit örneği yumruk büyüklüğündeki yumurtaları yada çift sarılı yumurtaları Kemal Unakıtan,, Tayyip oğlunun gemicğiyle yurtdışına gönderirken cin kadar sağlıksız olanlar Türkiyede kalıyor...

Tarım ülkesiyiz 4 iklim var ama bi boka yaramıyor.. BOr madenlerinin yüzde 70 bizde ama kullanamıyorz.. Neden işte Underzonun yazdığı gibi o.ç. ları yüzünden...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    başlıga ne olsu ilk acıldıgındaki orospu cocugu daha bi samimi duruyodu : )) sinirin gecti yavaş yavaş heralde yedigin domatesleri sindirdin birazdan başlık "hayvan herifler" olursa şaşırmam : )

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

hasansabah bunu yazdı:
    -----------------------------
    başlıga ne olsu ilk acıldıgındaki orospu cocugu daha bi samimi duruyodu : )) sinirin gecti yavaş yavaş heralde yedigin domatesleri sindirdin birazdan başlık "hayvan herifler" olursa şaşırmam : )

Yahu aynı ben işte, Geçen tayyoyu Gebertecem felan dediydim sinirim geçince değiştirmiştim, Edit geçmiştim, Neme Lazım başımızı derde sokmayak. :) 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

Daha önce OROSPU ÇOCUĞU kulağıma hiç bu kadar anlamlı gelmemişti.

Ama gene de bu tanımın yeterli olduğu konusunda şüpheliyim :|

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    aha under abinin hesabı hacklenmiş dedim gördüğümde :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

grey-cells bunu yazdı:
    aha under abinin hesabı hacklenmiş dedim gördüğümde :|
    ----------------------------

oy kıyamam :p sen daha neler görürsün bu hükümet o makamı terketmedikçe ;)

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ExcellencE bunu yazdı:

Daha önce OROSPU ÇOCUĞU kulağıma hiç bu kadar anlamlı gelmemişti.

Ama gene de bu tanımın yeterli olduğu konusunda şüpheliyim :|

-----------------------------.
    haklı

70 milyonun dışlanmış evladı yada onun bunun spermi az bunlara

gerçi bunların aile fertlerinden spermi fışfışlayan kişi gene bu ılımda düşünmüyordu

benim evladım devlet erkanına çıkıp

çocuğuma

hırsız , şerefsiz , haysiyetsiz gibi terimler kullanılıyosa çevre lugatına 

zaten ne bok yediğimi anlamış olup kendi evladıma sıkar yada kendisini biçare polise postalardım

edt : tüm sülale bu azmi sıçmadıkları sürece

sülale-i velicene under abinin dediği iki kelimelik lafa çıkıyolar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

bu orospu çocukları en sonunda aldırcaklar bana bi tarla herşeyi kendim ekicem a.k

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    Şu zamanda kim dogruyu yapıoki parayı goster istedigini yaptır. Sanırımda bu durum duzelmeyecek....
    ha o ilac kalıntısı bile normal zarardan daha cok zarar verir cunku onuda evde imal etmiştir.

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek

hasansabah, 08/06/2008 1:36:00 AM tarihinde 24 saat sureyle underzero tarafindan banlandi. Banlanis Sebebi: yedigim domatesleri sindirdim de senin yazdigini sindiremedim, ozelden soranlara acikladim neden konu basligini degistigini, sirf yazi yazmis olmak icin mesaj atmayin, birde bana laf sokmaya calismis. 

özelden soranlara cevapladında ben nerden bileyin senin özelini? laf sokmaya calışmıyorum. sırf yazı yazmış olmak için mesaj atmıyalım onada eyvallah. sen eşek kadar konu actın sövdün sırf konu açmak için açmadın ülkemizin yönetimi degişti refaha cıkdık sayende onada eyvallah. 

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
Toplam Hit: 17910 Toplam Mesaj: 117