O. Cocugu
-
Her yerde kanserojen maddeler yiceklerde, içeceklerde, tekstil, mobilya, oyuncak... Içlerimizde en zararli madelere en hassas olanlar çocuklardir, beyinlerinin gelisimini önleyen çok maddeler oyuncklarda bulunuyor, çok az sayida kontrol edildigine ragmen kaç kere çin mali markali oyuncaklar geriye çin'e yollandi...ya kontrolden geçmeyenler ? 2 kurusa satilan oyuncaklar ? en yeni okudugum haberlerde de, playstation, wii, xbox...oyunlarin içlerinde çok zararli madde varmis, xbox 360 DINP isimli agiza alinca çok tehlikeli bir ftalat içeriyormus, bazilari çogunlukla erkeklerde cinsel gelisimin düzenini bozuyormus. küçük kardesleriniz, çocuklariniz varsa joystickleri agizlarina almalarini engelleyin. Birde dikkat ettim bir içecek Tang isimli toz fr'de yillardir ( 15 sene fln) satilmiyor, kanserojen oldugu için kaldirdilar, ve bu üründen sonra buna benzer hiç bir ürün satilmadi Türkiyede görünce $ok oldum
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Ne gaza gelmiş millet bea.
-----------------------------evet gaza gelin diye yazdim, uyanin diye yazdim, kan emicileri gorun bilin diye yazdim,
x parti, y parti amaci gutmeden yazdim. bu tipler daha onceden de vardi simdi daha fazla olmasinin sebebini hicbirseye bagliyamiyorum
yedigimiz ictigimiz herseyde bunlarin pislikleri var, bizim kanimizdan geciniyorlar,
kendi gelecekleri icin 70 milyonun gelecegi ile oynuyorlar...
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------küfür yasagının delindigi bir konu olmuş tebrik ediyorum underzero
sanırım serinkanlılık ve profosyonellik onlar öyleyse bizde böyleyiz (geçici) coşkusu ile uçup gitmiş bulunuyor...
tahribatımızın hergeçen gün daha iyiye gittigini düşünürken nitelik mi nicelikmi sorusunu aklımıza getiren siz sevgili underzero küfürbazlıgı tetiklememeniz gerekseydi neler yapardınız aklıma geldi hatırlatma geregi duydum...
iyi çalışmalar...
"tbtnin iyiyegittigini düşünmek" hmm bunu düşüneceğim.
underzeronun içindeki şiddet sorgulanamaz berbat bir his ve bu şiddeti modern toplum kurallarıyla sorgulaman ona yem olmak demektir.
şiddetsizlik çok zordur buruksu, gandhicilik oynamak her babayigidin harcı değildir. (çünkü bu korkaklıgın eş anlamlısı değildir) herneyse..
underın içindeki şiddeti anlamak istiyorsan dalları budanmamış insan ruhuna bakman lazım yada köpekleri kopyala, doğasından caymamış hayvanlara bak mesela
ozaman tepkisel şiddetin ne kadar olağan oldugunu anlarsın
birine kusarsın, suratına vurursun tepkisiz kaldıkça delirir herif
kapiş?
underzeroyada katılıyorum az bile söylemiş
babam hep derdi "sizin allahınız benim cüzdanımda" diye...
-
bunları yapan bana görede bir orospu çocuğudur ... bunları yapan kim olursa olsun orospu çocuğudur !
-
Mortunes bunu yazdı:
-----------------------------Under abi öncelikle seni tebrik ediyorum büyük bi cesaret ve özveri ile yazmışsın yazıyı.. Ve gerçekleri dolandırmadan söylemişsin helal olsun ! Bugün 3 kuruşa halkını satan kişi yarın anasınıda satar bacısınıda satar! sonrada gelir bize din,ahlak dersi verir ! Bunlar gerçekten OROSPU ÇOCUĞU !
Mortunes (sinan)
En içten ve samimi duygularmla katılıyorum... -
Under abi biraz geç kalmışım konuyu kaçırmışım ama sana şunu söyleyeyim.
Hepimizin adına burada açık yüreklilikle bunları o serefsizlrin götüne soktugun icin sana binlerce defa tesekkur ve sukranlarımı sunuyorum.
Helal olsun abi.
Ama değişen bir şey olmayacak.Çıkıpta "nooluyo lan burada" diyecek bir Ali Osman'ımız yok. Öküze hooy , gelene geçene koy...
-
sonuna kadar haklısın hepsi orospu çucuğu
-
Kutsal damacanada nasıl diyor..
ORRRRRRRRRRRROSSSSSSPPPUUUUUU ÇOCUKĞU HAKİKATEN ÖYLELER AMA ..ANASINI S....LER ÜLKENİN SATILMADIK BİR DONUM KALDI ONU DA VEREYİM BALDIRI ÇIPLAK DOLASIRIZ..
-
uyarı. piyasada ucuz ve yaya deil. tipi böle ağır bişeye benzemeyen karpuzlar var. hepsi hormonlu. yiyen zehirlenior. dikakt edin.. bilginize..
bunu yapan nedir.. o . Ç
-
anca burdan cak cak konuş başka bi bok yok sen ne biliyorsun ki sonra açlıktan ölürüz onada söversin senin gibi basit insanların yapabileceği daha fazla bir şey olamaz 1 saat düşünüp s.k.m.n filozofu gibi konuşur sonra dünyayı kurtardığını sanar başka bi bok yok!