Oburluk Hastalığı
-
DevilRullz bunu yazdı
Ayrıca şunu diyim. Sen iradeli bir insana benzemiyorsun. Boşuna uğraşma. Zayıflayınca tekrar kilo alırsın ;) Boşuna strese girme yani. Strese girip sıkılırsın bu sefer sıkıntıdan yersin daha fazla kilo alırsın :|
adamın hevesini kırma hoca. bi pizza da sen söyle. :D
-
splintercell bunu yazdıRETRET bunu yazdıblackace bunu yazdı
konuyu okuyunca bi pizzada ben söyledim şimdi :) keşke girmeseydim..
ara öğün olarak incir tüket hocam tok tutar karnını..
inciri nereden buluyoruz :|
kuru incir demek istedi herhal:D onu da bulması çok zor olmaz
aynen kuru incir, birde içine ceviz koydun mu güzel olur :D kuruyemişçilerde bulursun hocam..
-
DevilRullz bunu yazdı
Ayrıca şunu diyim. Sen iradeli bir insana benzemiyorsun. Boşuna uğraşma. Zayıflayınca tekrar kilo alırsın ;) Boşuna strese girme yani. Strese girip sıkılırsın bu sefer sıkıntıdan yersin daha fazla kilo alırsın :|
şu pizzayı şu nimeti boğazıma dizme. bundan sonra yemeyecem amk :|
akupunkturile.com/?gclid=CIet3dnGp7YCFYdd3godgSYADA
böyle bir şey buldum deneyen var mı bunu?
-
blackace bunu yazdısplintercell bunu yazdıRETRET bunu yazdıblackace bunu yazdı
aynen kuru incir, birde içine ceviz koydun mu güzel olur :D kuruyemişçilerde bulursun hocam..
konuya girmeye korkuyom :D bı gırdım canım pizza çekti bi girdim incirin ve içinde ceviz offf. yapmayın yaw. kilo aldıracaksınız zorla :D
-
blackace bunu yazdısplintercell bunu yazdıRETRET bunu yazdıblackace bunu yazdı
cevizi zaten arada bir iki atıyorum işyerinde, kuru incire yarın bir bakayım.
-
Gerçeği söylemek suç oluyor :| Göreceksin bak yapamayacaksın.
-
Vay hocam ya öğrenciyim sabah patates kızartması yedim şuan makarnamı yiicem yine diye düşünüyoruz. hocam bizede bi büyük boy ekstravaganza ısmarlasana yahu en son 3 ay önce yedik tadı damağımızda :S
-
hocam sorma bendede aynı sorun var yani fast food görmeye görsün şu gözlerim bide kfc aman allahım :d tek seferde 2,5 extreme yedim yarsını çocuklar zor aldı :D tabi bu dediklerim 2 sene önceydi eskisi kadar çok yemiyorum ama şöyle bişi var azım boş kalmıor arkadaş olay mideyi kuçultmekten geçio mesela su oluyordur bişi yerken tıka basa doyuyorsundur tıka basa doymucan mide küçülcek kardiyo aletlerinde varmış ne güzel ekmeği pilavi ve hamur işini tamamen kes abi pizza yiceksende 1 parça ye :D ben bu şekilde 3 ayda 15 kilo verdim 110 kiloydum 95 oldum sonra sporu bıraktım gene almaya başladım millet karnı doyunca ole oturuo ben karnım doyunca bole atıştırmalık bişiler arıorum :D suan 106 kilodayım :D
-
Sabah akşam 2 saat spor mu :S toplamda 4 saat yani ? naptın hocam sen
Bu kadar spordan sonra kas yakımına geçersin :D ve 4 saatin nekadarı gerçek sporki 10 dakka set arasımı veriyon napıyon :D
Yapabileceksen isveç diyeti var onu uygula ölümden dönen var günlük 2 kg verdiriyormuş :D
Peroksit tarafından 31/Mar/13 21:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Kazekage bunu yazdı
hocam sorma bendede aynı sorun var yani fast food görmeye görsün şu gözlerim bide kfc aman allahım :d tek seferde 2,5 extreme yedim yarsını çocuklar zor aldı :D tabi bu dediklerim 2 sene önceydi eskisi kadar çok yemiyorum ama şöyle bişi var azım boş kalmıor arkadaş olay mideyi kuçultmekten geçio mesela su oluyordur bişi yerken tıka basa doyuyorsundur tıka basa doymucan mide küçülcek kardiyo aletlerinde varmış ne güzel ekmeği pilavi ve hamur işini tamamen kes abi pizza yiceksende 1 parça ye :D ben bu şekilde 3 ayda 15 kilo verdim 110 kiloydum 95 oldum sonra sporu bıraktım gene almaya başladım millet karnı doyunca ole oturuo ben karnım doyunca bole atıştırmalık bişiler arıorum :D suan 106 kilodayım :D
hacı zaten şekeri bırakalı 2 ay oldu, pilav yemiyorum, hamur işi dediğin fastfood oluyor. dün sabah koşu bandında koşuyorum bir yandan da film izliyorum, burnuma bir kaşarlı dürüm döner kokusu geldi yok böyle bir şey arkadaş ayakkabıyı taktığım gibi koşuya caddede devam ettim. nasıl önüne geçecem bilmiyorum.