folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oburluk Hastalığı

Oburluk Hastalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

paran varsa yiyecen tabi hoca napcan baska

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Konuşmayın benim yanımda böyle şeyler. Yok 110 kiloymuş yok eti severmiş.
    A.q. çöp öğütme makinesi gibi yiyorum. 140 kilo oldum. Balık ve aşcı yemeğine dayanamıyorum. Sırf balıklı tavaları yıkamak için bulaşık makinesi aldım. öyle severim balığı. Bekarım ve yanlız yaşıyorum. Akşam eve gittiğimde bütün yollar mutfağa çıkıyor. Oyalasın diye internet aldım, film arşivi için 3 tb disk aldım ama bu seferde bilgisayar kullanırken ekmek arası balık yiyorum. işin kötüsü spor da yapamıyorum. Biraz yürüsem ayaklarımın altı su topluyor, 3 gün işe bile zor gidiyorum. Ayaklarımın altı şişmese günde 10 km yürürüm. Eskiden yürürdüm cünkü. Samsunda limandan çiftliğe gider gelirdim. Trabzonda köyden 3 km yürür beşikdüzüne oradan da vakfıkebire yürüyüp sonra geri gelirdim. Ayak altı için çözüm de bulamadım. Dün nike den ayakkabı siparişi verdim. A.q. Ayakları da ayak değil çocuk mezarı. 48 numara giyiyorum. Bulamadım 47 siparişi verdim. Umarım kalıpları geniştir.
    Boğazı tutmanın yolunu bulan yada ayaklarımın şişmesini engellemeyi bilen beri gelsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

" Beyler özet geçeceğim; Sabah ve akşamları 2 şer saat kadar spor yaparım 102 kiloyum, tıbbi cihaza göre yüzde 15 yağım yani yani 15 kg kadar verirsem oldukça fit bir adam olacağım, sorun şu ki ben bir lezzet hastasıyım, lezzetli gördüğüm her şeyi hamuduyla götürüyorum ve sonuç itibariyle kilo veremiyorum, kasları da haddinden fazla beslediğimden irildikçe iriliyorum :| sadece bugün normal öğünlere ek olarak yediğim abur cuburu sayayım; 8.30 da kahvaltıyı yaptım evden çıktım, araba pazarına gittim kokoreci görünce dayanamadım yedim 2 tane :| ulan dedim bir daha abur cubur yemeyeceğim, öğlen oldu girdim normal bir lokantaya sebze yemeği yedim çıktım arkadaşa gidiyorum bir baktım midyeci :| bir tane yiyeyim lan dedim 15 tane götürmüşüm, neyse akşam yemeğini de arkadaşta yedik ulan diyorum içimden bir daha asla abur cubur yemeyeceğim, şu anda pizza bekliyorum nefis kenarlı, dayanamıyorum arkadaş fil gibi yiyorum. yok mu bunun çaresi, yemek konusunda irade falan yok bende sınırsız yiyorum a.q. bu işe bir dur demenin vakti geldi. pizzadan sonra tabi." 

şu kısmı extra bilgime ekliyorum izninle hocam

All is well
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

can bogazdan gelir ye amk 

not: zayıfım:) nasıl kilo alcam yardımlarınızı bekliyorum body+kickbox+iş ücgenindeyim yardımlarınızı bekliyor her gün deli gibi ter atıyorum 65 kiloda cakıldım kaldım 

UzatmaNaciye tarafından 01/Nis/13 01:47 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Aynı olay bende de var beyler kod yazarken çok strese giriyorum. Yatağı görüp uyuyamadığım aklıma geldikçe ha bire atıştırıyorum amk...

Güzel bir yemek yemenin verdiği orgazımı nerdeyse si****e alamıyorum lan!

SPY-CX5 tarafından 01/Nis/13 02:19 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

tripli bir kıza aşık ol

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bkz: http://obesimed.com.tr/

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

bu bir yemeksepeti reklamamımı amk ne güzel kahvaltı hazırlayacaktım bu saatte aklıma iskender soktunuz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

varmı gerçek payı ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    ONEMINUTE bunu yazdı

varmı gerçek payı ?

Hocam muhtemel kanım, bu tvlerde dönen dr ömer çoşkun ürünlerine benzemiyo...

yani doktorların reçetelerine yazabilice bişey...eczaneler de satılıyo.

Tabi aile hekimine danışmakta yarar var.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 5230 Toplam Mesaj: 67