Oburluk Hastalığı
-
RETRET hocam konuna yazacam kusura bakma.
Ben boy 181 kilo 80 ama gobek var mk. Gunde tek ogun yiyorum, bazen 2 gunde bir yemek yiyorum halen gobek erimedi mk.
Karida bana bakip dalga geciyor iki de bir
-
sniperscope bunu yazdı
Ben boy 181 kilo 80 ama gobek var mk. Gunde tek ogun yiyorum, bazen 2 gunde bir yemek yiyorum halen gobek erimedi mk.
kendimi 4 e kadar tutabildim, janbonlu, taze beyaz peynirli, zeytin ezmeli, ince kesilmiş domates ve salatalıklı sandviçi görene kadar iyiydim :( kendimi karnıbahar haşlamasıyla cezalandırıyorum amk. bugün başka bişey yemeyecem :|
-
RETRET bunu yazdısniperscope bunu yazdı
kendimi 4 e kadar tutabildim, janbonlu, taze beyaz peynirli, zeytin ezmeli, ince kesilmiş domates ve salatalıklı sandviçi görene kadar iyiydim :( kendimi karnıbahar haşlamasıyla cezalandırıyorum amk. bugün başka bişey yemeyecem :|
yaw hoca allahtan kork daha ne yiyeceksin birde beni yeseydin tam olurdu ya geldi iş birde reca ederim yediklerini yazma canım felaket pizza çekti
-
ibrahimeren bunu yazdıRETRET bunu yazdısniperscope bunu yazdı
yaw hoca allahtan kork daha ne yiyeceksin birde beni yeseydin tam olurdu ya geldi iş birde reca ederim yediklerini yazma canım felaket pizza çekti
hoca valla canım şu anda vanilya çukolatalı üstünde profiterol olan dondurmalardan çekiyor ama yemeyecem :|
-
UzatmaNaciye bunu yazdı
can bogazdan gelir ye amk
not: zayıfım:) nasıl kilo alcam yardımlarınızı bekliyorum body+kickbox+iş ücgenindeyim yardımlarınızı bekliyor her gün deli gibi ter atıyorum 65 kiloda cakıldım kaldım
Benim 3 de birimsin. Ortalama sol budumdan az daha büyüksün. Sus arıza çıkarma.
-
Madem konu açıldı...
Önden balık çorbası. 2 limonlı ve tercihen lüfer yada karagözden olacak. Peşine ızgara zargan + akdeniz usulü haşlanmış tuzlu mısır taneli turşu kavurması salatası.
Finalde de güzel bir çay. Tercihen yeni demlenmiş mapushane çayı.
-
Olgunisik bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdı
not: zayıfım:) nasıl kilo alcam yardımlarınızı bekliyorum body+kickbox+iş ücgenindeyim yardımlarınızı bekliyor her gün deli gibi ter atıyorum 65 kiloda cakıldım kaldım
çok ve çok fazla yersen öküz gibi kilo alırsın, burada çok dan kastımız her öğünde yaklaşık 2,5 kilogram kadar yemen. ve ara öğün olarak bol bol abur cubur götürmen. misal kahvaltıda 4 yumurta 1 domates biraz peynir 1 ekmek 3 büyük şekerli çay gibi. 1 saat sonrası için atıştıracaksan ekmek arası köfte gibi... uyumadan da yemek yersen tez vakitte midilli yavrusu gibi olursun.
-
Çizik bendede aynı dert var spor yaparım ekmek çok tüketmem ama lezzetli yemek &tatlı vbde midem ağrıyana kadar yiyorum resmen
-
RETRET bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdı
çok ve çok fazla yersen öküz gibi kilo alırsın, burada çok dan kastımız her öğünde yaklaşık 2,5 kilogram kadar yemen. ve ara öğün olarak bol bol abur cubur götürmen. misal kahvaltıda 4 yumurta 1 domates biraz peynir 1 ekmek 3 büyük şekerli çay gibi. 1 saat sonrası için atıştıracaksan ekmek arası köfte gibi... uyumadan da yemek yersen tez vakitte midilli yavrusu gibi olursun.
hocam yatmadan önce makarna fln ne kadar yemek varsa yiyorum + olarak bide kas geliştirici kullanıyorum ama inatla hırsla 65 kiloyum acaba yaşım cok genç oldugu icin fln mı? hani derler ya genç adam cabuk eritir hesabı fln neyse konuyu bende takip ediyorum yazılanların tersini uygulucam..
hocam bizim spor salonunda böyle bircok şişman insan geliyor bazılarıda baya etkisini görmüş istersen onlara bi sörim diyetini felan ?
UzatmaNaciye tarafından 02/Nis/13 02:27 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadşalar taktikleriniz çok yanlış 2 günde bir yemek yiyen varmış, eğer 2 günde bir yemek yersen vücut çok aç kalıyo ve sen her yemek yedinde şoyle duşunuyor. ulan bu it bni hep aç bırakıyo bari ben bu yediklerini harcamim aç kaldımda kullanmak içn depolim die düşünüyor. o yüzden de yemek yedikten kısa bir süre sonra açlık hissi yine başlıyor.
Ben prof. yardım aldım bnde çok kiloluydum. günde 7 öğün yiyorum artık. un tuz şekeri tamamen çıkardım hayatımdan. ekmek bikaç dilim yiyorum oda tam buğday olanlar. Spor çok önemli ben kickbox a başladım. Profil resmimde de görürsünüz götümü yerden kaldıramazdım. şimdi havada durdum kadar yerde basmıyorum.