Öğrenci İşi Gözleme Yapımı
-
kimsede demiyoki `bi avuc kasar nasi oluyo la ?` diye, ama deniycem hocam eline emegine saglik
-
ipTelefon bunu yazdı
kimsede demiyoki `bi avuc kasar nasi oluyo la ?` diye, ama deniycem hocam eline emegine saglik
mutfak tartın varsa gramaj verem hocam :)
Göz ölçüsü istediğin kadar : =
PanxeR tarafından 29/Tem/13 04:23 tarihinde düzenlenmiştir -
kiyma varken neden sosis ?
domatesleride ince yatay dograyin
-
Sabahsabah okudum karnim acikti lan :)
-
hojucuk bunu yazdı
kiyma varken neden sosis ?
domatesleride ince yatay dograyin
evde sosis vardı ? , malzeme sınırı yokki hocam ben patatesi rendeledim de koydum sen püresini koyarsın sadece patatesli yapar yersin
veya sadece kıymalı ?
-
Mesela hocam kıymayla yapsak kıymayı önceden mi pişirmeli?
Bu arada baya bi lezzetli duruyor eline sağlık. anneme iftara yaptırayım :D -
sana bi kaç yaptığım şeyi göstereyim :D ramazan ramazan nefis terbiyesi yapmış olalım :D
edit: geçenlerde yaptığım tatlıyı da es geçmişim :D dur onu da atayım :P:P
Darkparadise tarafından 29/Tem/13 12:05 tarihinde düzenlenmiştir -
tolgaStain bunu yazdı
Mesela hocam kıymayla yapsak kıymayı önceden mi pişirmeli?
Bu arada baya bi lezzetli duruyor eline sağlık. anneme iftara yaptırayım :Dhocam kıymayı önceden pişirmeye gerek yok fakat kısık ateşte iyice pişsin birde eğer karışık felan yada başka malezeme koyuyorsan kıymanın yufkanın en altında yada en üstünde olmasını sağla diğer türlü çiğ kalır :D , ama tavuk göğüsü felan işin içine girerse direk önceden pişirmen gerekiyor.
@ Darkparadise Hoca hamur işini dayamışın , sende kaç cm göbek var merak ettim :O :D
PanxeR tarafından 29/Tem/13 11:45 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdıtolgaStain bunu yazdı
Mesela hocam kıymayla yapsak kıymayı önceden mi pişirmeli?
Bu arada baya bi lezzetli duruyor eline sağlık. anneme iftara yaptırayım :Dhocam kıymayı önceden pişirmeye gerek yok fakat kısık ateşte iyice pişsin birde eğer karışık felan yada başka malezeme koyuyorsan kıymanın yufkanın en altında yada en üstünde olmasını sağla diğer türlü çiğ kalır :D , ama tavuk göğüsü felan işin içine girerse direk önceden pişirmen gerekiyor.
@ Darkparadise Hoca hamur işini dayamışın , sende kaç cm göbek var merak ettim :O :D
hahaha evet var biraz göbek :D vermeye çalışıyorum 1 senedir :D can sıkıntısından yemek yapıyorum, e çoğu zaman da sıkıcı bir iş temposuyla günü geçiyorum. eve gidince tatlılar, pasta börekleri yapıp afiyetle keyfimi yerine getiriyorum. keyifle birlikte gelsin yağlar gelsin kilolar :D:D
-
O ne biçim gözleme öyle; çingene bohçası gibi :)