Öğrenci Pasaportu
-
Hacılar bi üniversite öğrencisi var diyelim ve yurt dışındaki bir fuara katılacak bu öğrenci pasaport çıkarırken harçlardan muaf olma olayı onun için de geçerli mi ? Çünkü erasmus vs gibi olaylarlarda muaf oluyorsun vize pasaport için para vermene gerek kalmıyor ama fuar ve kültürel olaylar için de muaf olunabiliyor mu ? Şimdi okulu arayacam da kapalı bugün de tatil o yüzden arayamadım ama yarın arayacam sadece aranızda bu tür bi işe giren var mı bi yardım etsin
-
bir tek cüzdan parası veriyorsun; ancak öğrenciliğin bitince pasaport iptal oluyor.
onun yerine bence öde harcı 10 yıllık al kafan rahat etsin.
-
husnuweb bunu yazdı
bir tek cüzdan parası veriyorsun; ancak öğrenciliğin bitince pasaport iptal oluyor.
hacım zaten verdikleri en az 2 yıllık oluyor bi kere alalım ondna sonra önemli değil
demek istediğim var değil mi öyle birşey ? Zaten 3 günlüğüne gidiliecek çok bişey değil
KaRaKuLe tarafından 23/Nis/13 19:07 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
hacım zaten verdikleri en az 2 yıllık oluyor bi kere alalım ondna sonra önemli değil
demek istediğim var değil mi öyle birşey ? Zaten 3 günlüğüne gidiliecek çok bişey değil
var hocam var harç vermiyosun, sadece cüzdan parası veriyosun. ama harç vermeden aldığın pasaportu öğrencilik bittiğinde geri veriyosun diye bişey duymadım zira kız arkadaşım üni 3 teyken aldığı pasaportu kullanıyo hala :d edit :mezun olalı 2 sene oldu :d
MaviGozluDev tarafından 23/Nis/13 19:18 tarihinde düzenlenmiştir -
MaviGozluDev bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
var hocam var harç vermiyosun, sadece cüzdan parası veriyosun. ama harç vermeden aldığın pasaportu öğrencilik bittiğinde geri veriyosun diye bişey duymadım zira kız arkadaşım üni 3 teyken aldığı pasaportu kullanıyo hala :d edit :mezun olalı 2 sene oldu :d
hocam peki kaç yıllık alınıyor ? Mesela atıyorum 2 yıllık alabilir miyimz ? Zira italya ipneleri en az 1 yıllık istiyor eğer veriyorlarsa da mesela alalım 10 yıllık kalsın kenarda sadece defter parası veriliyorsa "
-
KaRaKuLe bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
hocam peki kaç yıllık alınıyor ? Mesela atıyorum 2 yıllık alabilir miyimz ? Zira italya ipneleri en az 1 yıllık istiyor eğer veriyorlarsa da mesela alalım 10 yıllık kalsın kenarda sadece defter parası veriliyorsa "
öğrenci harcı yatırmayarak alınan pasaortlarda ayrı bi uygulama var mı bilmiyorum hocam ya da değişti mi bişeyler bilmiyorum. çünkü o dediğim pasaport alınalı 3 sene felan oldu arada 30 kere değiştirdiler kuralları yok evlenene kadar yok şu yok bu, öğrencilik mevzusundada değişiklik yaptılar mı bilmiyorum ama. 1-2 senelik olmadığı kesin ama hala kullanıyo işte 3 sene olmuş :)
-
yarın bi yüksek okul müdürlüğünü arayayım da ona göre bilgi alırım artık sağol hocam
-
KaRaKuLe bunu yazdı
yarın bi yüksek okul müdürlüğünü arayayım da ona göre bilgi alırım artık sağol hocam
en temizi emniyeti ara hocam.
öğrenciler harç vermiyo tamamda bunun bi yıl sınırı var mı diye sor. -
MaviGozluDev bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
en temizi emniyeti ara hocam.
öğrenciler harç vermiyo tamamda bunun bi yıl sınırı var mı diye sor.zannımca eminyet karışma çünkü okuldan dilekçeyi aldık mı daha kimsenin karışacağını sanmıyorum hocam neyse bi yarın olsun bakalım :) yine de bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim
-
Hacı çıkartırsan haber et.. Biz de çıkartırız belkim..
-
darkroques61 bunu yazdı
Hacı çıkartırsan haber et.. Biz de çıkartırız belkim..
Tamam hocam yarın öğrendikten sonra detaylıca yazarım buraya