Öğrenci Pasaportu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacılar bi üniversite öğrencisi var diyelim ve yurt dışındaki bir fuara katılacak bu öğrenci  pasaport çıkarırken harçlardan muaf olma olayı onun için de geçerli mi ? Çünkü erasmus vs gibi olaylarlarda muaf oluyorsun vize pasaport için para vermene gerek kalmıyor ama fuar ve kültürel olaylar için de muaf olunabiliyor mu ? Şimdi okulu arayacam da kapalı bugün de tatil o yüzden arayamadım ama yarın arayacam sadece aranızda bu tür bi işe giren var mı bi yardım etsin

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

bir tek cüzdan parası veriyorsun; ancak öğrenciliğin bitince pasaport iptal oluyor.

onun yerine bence öde harcı 10 yıllık al kafan rahat etsin.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı

bir tek cüzdan parası veriyorsun; ancak öğrenciliğin bitince pasaport iptal oluyor.

hacım zaten verdikleri en az 2 yıllık oluyor bi kere alalım ondna sonra önemli değil

demek istediğim var değil mi öyle birşey ?  Zaten 3 günlüğüne gidiliecek çok bişey değil

KaRaKuLe tarafından 23/Nis/13 19:07 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    husnuweb bunu yazdı

hacım zaten verdikleri en az 2 yıllık oluyor bi kere alalım ondna sonra önemli değil

demek istediğim var değil mi öyle birşey ?  Zaten 3 günlüğüne gidiliecek çok bişey değil

var hocam var harç vermiyosun, sadece cüzdan parası veriyosun. ama harç vermeden aldığın pasaportu öğrencilik bittiğinde geri veriyosun diye bişey duymadım zira kız arkadaşım üni 3 teyken aldığı pasaportu kullanıyo hala :d edit :mezun olalı 2 sene oldu :d

MaviGozluDev tarafından 23/Nis/13 19:18 tarihinde düzenlenmiştir

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    husnuweb bunu yazdı

var hocam var harç vermiyosun, sadece cüzdan parası veriyosun. ama harç vermeden aldığın pasaportu öğrencilik bittiğinde geri veriyosun diye bişey duymadım zira kız arkadaşım üni 3 teyken aldığı pasaportu kullanıyo hala :d edit :mezun olalı 2 sene oldu :d

hocam peki kaç yıllık alınıyor ? Mesela atıyorum 2 yıllık alabilir miyimz ? Zira italya ipneleri en az 1 yıllık istiyor eğer veriyorlarsa da mesela alalım 10 yıllık kalsın kenarda sadece defter parası veriliyorsa "

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    husnuweb bunu yazdı

hocam peki kaç yıllık alınıyor ? Mesela atıyorum 2 yıllık alabilir miyimz ? Zira italya ipneleri en az 1 yıllık istiyor eğer veriyorlarsa da mesela alalım 10 yıllık kalsın kenarda sadece defter parası veriliyorsa "

öğrenci harcı yatırmayarak alınan pasaortlarda ayrı bi uygulama var mı bilmiyorum hocam ya da değişti mi bişeyler bilmiyorum. çünkü o dediğim pasaport alınalı 3 sene felan oldu arada 30 kere değiştirdiler kuralları yok evlenene kadar yok şu yok bu, öğrencilik mevzusundada değişiklik yaptılar mı bilmiyorum ama. 1-2 senelik olmadığı kesin ama hala kullanıyo işte 3 sene olmuş :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yarın bi yüksek okul müdürlüğünü arayayım da ona göre bilgi alırım artık sağol hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

yarın bi yüksek okul müdürlüğünü arayayım da ona göre bilgi alırım artık sağol hocam

en temizi emniyeti ara hocam.
    öğrenciler harç vermiyo tamamda bunun bi yıl sınırı var mı diye sor.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

en temizi emniyeti ara hocam.
    öğrenciler harç vermiyo tamamda bunun bi yıl sınırı var mı diye sor.

zannımca eminyet karışma çünkü okuldan dilekçeyi aldık mı daha kimsenin karışacağını sanmıyorum hocam neyse bi yarın olsun bakalım :) yine de bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Hacı çıkartırsan haber et.. Biz de çıkartırız belkim..

Kendine İyi Bak ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Hacı çıkartırsan haber et.. Biz de çıkartırız belkim..

Tamam hocam yarın öğrendikten sonra detaylıca yazarım buraya

Toplam Hit: 2521 Toplam Mesaj: 25