folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Okumayan Mutlaka Okumalı; Darağacında Üç Fidan

Okumayan Mutlaka Okumalı; Darağacında Üç Fidan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Deniz Gezmiş gerçek bir kemalistti. Sol Hegel'den ilham alan ve onun felsefesini geliştiren hak, adalet, emek diyen herkesi Marksizm'le özdeşleştirmek en büyük yanlıştır. Deniz Gezmiş Kemalizm'i çok iyi anlamış ve yaptıkları ile bunu göstermiştir. Son sözleri Kemalizm'i yok saymayı kendilerine şiar edinmişlerce çarptılmıştır.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Hocam önce okuyacaksın birşeyleri bileceksin sonra Deniz Gezmiş  gibi Nazım Hikmet gibi bu ülkeyi satmayan bu ülkenin uğrunda canlarını veren adamları kötüliyeceksin,,,bazı insanlar cahildir,,bu kötü bişey değildir öğrenebilirler ama bazıları kör cahillerdir hocam bunlardan da bi salataya cacık olmaz çünkü bunlar dünyaya at gözlüğüyle bakarlar......

_ICEMAN_
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    student bunu yazdı:

cxa1191s, 29/03/2008 8:11:49 PM tarihinde 100 saat sureyle ComputerWolf tarafindan banlandı. Banlanış Sebebi: Deniz Gezmis"e apodan daha eskiya diyen suursuz...

Banlanoış Sebebi Denişz Gezmiş'e eşkiya demekse , başkalarının değer verdiği kişilere hakaret edenler neden banlanmıyor ?

Dkn arkadaşımızındada Deniz Geçmiş i sevmediği belli ;

DkN bunu yazdı:
    dar ağacında söylediği "yaşasın lenin, varolsun marksist hareket" sözleri bütün hayatı boyunca neyin kavgasını verdiğini çok guzel gosteriyor. solcuymus, boyle solcumu olur. elalemin liderini kendine lider bilen adamdan hayır gelmez. kendi atasını kendine lider edinmeyenlerin idamı bana gore dogrudur. nazım hikmetof gibi deniz gezmiste aciz bir moskoftu. Bir ideolojiyi benimseyebilirsin cok normal, ama sadece ideolojiyi benimsemelisin. yobaz arap olmak ister komunist rus olmak ister. bune ya. kendin ol kendin. benimseyeceksen ideolojiyi, fikri benimse. fikrin ortaya cıktıgı ırkı kendine ırk edinme. edinirsen Türk bodunda yerin yoktur.

cxz1191s ile DKN 'nın yazdıkları arasında çok mu fark var? Sadece Eşkiya kelimesini mi hakaret olarak algıladın? Bundan çok daha fazlasını başka kişilerin değer verdiği kişiler hakkında yazanlara niçin müdahale etmedin ?

Computerwolf , sen Deniz Gezmişi seviyorsun diye ona Eşkiya diyeni banlarsın bu yönetimin adalet anlayışını zedelemez mi?

Alakası Yok. 

Yazdıklarımda ban sebebi olusturacak hicbirsey yok. Kimseye hakarette etmedim acıkca goruldugu uzere. Merak etme sen yazdıklarına bir dikkat ediyorsan ben bes dikkat ediyorum, etmek zorundayım. benim gozumde aciz bir insandır bunu dile getirdim. dedigim gibi hakaret falan yok ortada. kaldıki hakaret dahi etsem bu hicbir muride degil 50sene once olmus bir adama gidecek dolayısıyla yine ban sebebi olmayacaktır, cok asırıya kacmadıgı surece misal cxa nın yorumu gibi.

Şimdi gözümdeki aciz konumunun nedenine gelince, Benim gözümde kendi ırkının,milletinin liderinden başkasını kendine lider benimseyen herkez acizdir. Şurası dogru anlasılsın, fikri benimseyen demiyorum kişiyi kendine lider benimseyen diyorum. deniz gezmis ipe gittiginde agzından cıkan cumleler olmasaydı bugun gozumde daha farklı bir konumda olurdu. Ama kalkıpta yaşasın lenin ve marksist duzen diyen birisinin gozumde zerre degeri yoktur. lenin niye yaşıyor kardeşim, lenin kimki, rusmuyum ben. marksistlerden banane. Bende solcuyum, ama benim solum Gazinin soludur. Benim sosyalizmim Gazinin sosyalizmidir. Benim milliyetciligim Gazinin milliyetciligidir. Benim halkımın, ırkımın lideri var ve ben onu benimserim. Nazıma gelince, hikmet degil hikmetof tur. Gazi ye Burjuva kemal diyen, kore savasında dusman blogunda olup Türk askerine teslim ol mehmet diye şiirler yazan birisi hikmet degildir hikmetoftur.

DKN   arkadaşım ben senin de banlanman gerektiğini söylemiyorum zaten ,yazılarımı dikkatli oku ,ben daha önce  EŞKİYA lafından çok daha kötüsünü söyleyenlerin banlanmadığını  söyledim.

''kaldıki hakaret dahi etsem bu hicbir muride degil 50sene once olmus bir adama gidecek dolayısıyla yine ban sebebi olmayacaktır, cok asırıya kacmadıgı surece misal cxa nın yorumu gibi. ''

demişsin  ,  cxz1191s   da bir müride değil Deniz Gezmişe EŞKİYA dediği için banlandı.

Tekrar ediyorum , ben senin banlanman gerektiğini söylemiyorum , sadece örnek verdim , daha öncede EŞKİYA lafından daha fazla hakaret edenler de banlanmadı dedim.

Yönetimin  adaletine güvenin sarsılmaması için  bu konularda dikaktli olunması gerekir.

Mesela   http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=61144  linkinde   Ahmet Sezer Ne iş Yapsın ? Konusuna  bir bak , hakaretler , küfürler havada uçuşuyor ama bazılarının sevmediği kişilere hakaret edildiği için nedense göz yumuluyor ,

Eğer hakaret edenelr banlanacaksa ayrım yapılmaması gerekir  ,

Computerwolfun veya başkasının sevdiği kişiye hakaret etmek yasak ,  diğerlerine hakaret etmek serbest olmamalı,

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    cxa1191s bunu yazdı:

Birkaç vatan haininden kurtulmanın kısa yolu. Öyle ağlayacak bir şey değil.

Birde mutlaka okunmalı denmiş, bence kotanıza yazık.

Yav birşey bilip bilmeden konuşma deniz gezmişlerin dediği söz YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE sizin dediğiniz söz ise kahrolsun tam bağımsız türkiye  denizler asla vatan haini olmadı onlar vatanına hainlik etmedi Ben DENİZLERİN DALGASIYIM.... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Claros bunu yazdı:
    cxa1191s bunu yazdı:

Yav birşey bilip bilmeden konuşma deniz gezmişlerin dediği söz YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE sizin dediğiniz söz ise kahrolsun tam bağımsız türkiye  denizler asla vatan haini olmadı onlar vatanına hainlik etmedi Ben DENİZLERİN DALGASIYIM.... 

Ayrıca Yusuf Aslan'ın ne kadar vatan ve bayrak aşkıyla dolu olduğunu bilmezler. MDD sınıfından sapmadılar. Şimdi MDD nedir diye sorarsanız da "Milli Demokratik Devrim"

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    Claros bunu yazdı:
    cxa1191s bunu yazdı:

Ayrıca Yusuf Aslan'ın ne kadar vatan ve bayrak aşkıyla dolu olduğunu bilmezler. MDD sınıfından sapmadılar. Şimdi MDD nedir diye sorarsanız da "Milli Demokratik Devrim"
    oda baya yıprandı hocam..o güne göre neyse..zaten o zamanlarda baya tartısılmıs ve buna görede bölünler olmus bildiğim kadarıyla..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    Claros bunu yazdı:
    cxa1191s bunu yazdı:

Yav birşey bilip bilmeden konuşma deniz gezmişlerin dediği söz YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE sizin dediğiniz söz ise kahrolsun tam bağımsız türkiye denizler asla vatan haini olmadı onlar vatanına hainlik etmedi Ben DENİZLERİN DALGASIYIM....

Denizler , yusuflar , hüseyinler , mahirler bence şu ana kadar bazılarından daha çok sevdiler ülkeyi....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek

bu meseaj iki kere gitti..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    dar ağacında söylediği "yaşasın lenin, varolsun marksist hareket" sözleri bütün hayatı boyunca neyin kavgasını verdiğini çok guzel gosteriyor. solcuymus, boyle solcumu olur. elalemin liderini kendine lider bilen adamdan hayır gelmez. kendi atasını kendine lider edinmeyenlerin idamı bana gore dogrudur. nazım hikmetof gibi deniz gezmiste aciz bir moskoftu. Bir ideolojiyi benimseyebilirsin cok normal, ama sadece ideolojiyi benimsemelisin. yobaz arap olmak ister komunist rus olmak ister. bune ya. kendin ol kendin. benimseyeceksen ideolojiyi, fikri benimse. fikrin ortaya cıktıgı ırkı kendine ırk edinme. edinirsen Türk bodunda yerin yoktur.

arkadaşım sen ne diyorsun yada ne zırvalıyorsun sen git ilk önce bir komunizim nedir onu oku sonra gel yorum yap ayrıca kimseye hakaret etmeye hakkın yok hele hele deniz gezmiş gibi degerleri ugrana can vermiş bir kişiye hiç hakaret edemezsin ilk önce git bir kendini sına sen 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    hoca o değil de dosyanın şifresi ne?

. . .. . ... .
Toplam Hit: 5730 Toplam Mesaj: 46