Okumayan Mutlaka Okumalı; Darağacında Üç Fidan
-
cxa1191s bunu yazdı:
-----------------------------
Merek ettim ne zamandan beri polise silah sıkanlar övülüyor bu ülkede. İş bankasını soyan kişiden bahsediyoruz beyler. Madem bilginiz yok biraz okuyun. Apodan daha eşkiyaydı deniz denen canlı.
-----------------------------Ulan beyinsiz mahluk benim sinirlerimi bozma AÇ DA OKU BAKALIM DENİZ YADA HERHANGİ Bİ ARKADASI ÖLDÜRME KASTI GÜDEREK KİME ATEŞ AÇMIŞ ŞEREFSİZ HERİF.. SEN KİM OLUYORSUN DA DENİZ İ APO KÖPEĞİYLE AYNI YERE KOYABİLİOSUN..
Bunların hepsi dış güçlerin oyunu..Onun için hepsi halka yanlış tanınıtldı. Onun için Deniz'ler öldürüldü de Apo köpeği hala imralıda yatıo..
-
cxa1191s bunu yazdı:
-----------------------------
Merek ettim ne zamandan beri polise silah sıkanlar övülüyor bu ülkede. İş bankasını soyan kişiden bahsediyoruz beyler. Madem bilginiz yok biraz okuyun. Apodan daha eşkiyaydı deniz denen canlı.
-----------------------------sana acıyorum birader...önderimiz deniz gezmiş hakkında böyle şeyler söylediğin içinde kızıorum ama şimdi burda sana küfür etsem küfürlere yazık
bilgisizsin...dogmalarla yaşıyorsun...at gözlüklerin var...
6mayıs'ı bekliyorum konuşmak için...ogün açacagım konulara verilecek tepkileri bekliyorum...
ama bekledigim birşey daha var banının açılması...
banın açılsada savundugun ideolojik görüşü bizlere açıklasan ve karşılıgında yapılan seviyeli yorumlara cevap verebilsen...
işte bizler böyleyiz..senin gibiler küfür eder..biz alttan alırız çünkü değmezsin...
ama sen de aç böyle bir konu sana insanlıgın en alasını gösterecektir tüm devrimciler...yaptıkları seviyeli yorumlarla işte insan budur dedirtecektir...
inanıorum arkadaşlarıma can-ı gönülden...
-
teşekkürler hoca.. yıllar önce okumuştum güzel ve etkileyici bi kitap.. yazık ki deniz halkı için öldü, yakalayan da uğrunda savaştığı halkı oldu..
-
Kazazede köpeklerin canı cehenneme.
Köle olanların canı cehenneme.
-
La eskiden takim tutar gibi daha ne olduklarini bilmedigim kapitalist emperyalist vs vs anlayislari desteklerdim, simdilerde bilmedigim yarim yamalak bildigim izmleri tahribat sayesinde ogreniyorum yav valla trene bakan okuz gibiyim ya. :| Dusuncem sekillendi valla. Su izmlere bi bakiyim hepsini bulabilecegim aciklamali site falan varmidir acaba neyse saolun valla hacilar arastiriyim ben :D
-
siz okumamaya devam edin. bi gün kafanızdaki at gözlükleri çıkınca anlarsınız dünyanın kaç bucak olduğunu...
-
dar ağacında söylediği "yaşasın lenin, varolsun marksist hareket" sözleri bütün hayatı boyunca neyin kavgasını verdiğini çok guzel gosteriyor. solcuymus, boyle solcumu olur. elalemin liderini kendine lider bilen adamdan hayır gelmez. kendi atasını kendine lider edinmeyenlerin idamı bana gore dogrudur. nazım hikmetof gibi deniz gezmiste aciz bir moskoftu. Bir ideolojiyi benimseyebilirsin cok normal, ama sadece ideolojiyi benimsemelisin. yobaz arap olmak ister komunist rus olmak ister. bune ya. kendin ol kendin. benimseyeceksen ideolojiyi, fikri benimse. fikrin ortaya cıktıgı ırkı kendine ırk edinme. edinirsen Türk bodunda yerin yoktur.
-
okumak isteyenler bu kitap deniz gezmişin kişiliği ve arkadaş ilişkileri üstünde daha çook durmuş ama bence unu okuduktan sonrada bizim 68 diye bi kitap var ikisine 10 numara kitaptır..
-
Deniz Gezmis;
Rus şövenizmine hayır, bulgar dalkavukluğa hayır , romen safsatasına hayır diyerek diğer
devrimleri örnek almayı kesmiştir.
Çarpıtmalar pkk ve yandaşları tarafından yapılmaktadır.
-
şimdiki hippiler,tikyler biraz örnek alsın, meclisteki hırsızları,katilleri,dalkavukları düşününce deniz gezmiş için daha çok üzülüyor insan