Okumayan Mutlaka Okumalı; Darağacında Üç Fidan
-
Microsoft Reader gereklidir. (Paket içerisinde son sürümü mevcuttur.)
Kitap Adı: Dar Ağacında Üç Fidan
Tür: E-Kitap
Format: LIT-Microsoft Reader
Sayfa Sayısı: 275
Yazar: Nihat Behram
Link(Rapidshare.Com):
http://rapidshare.com/files/102610727/e-kitap_1_-emrow.rar.html
Link(Badongo.Com):
http://www.badongo.com/file/8480724
Link(Uploaded.to):
http://uploaded.to/?id=o2xbk1
Boyut: 3,74 MB
Lütfen indirdikten sonra rar formatındaki paketi güncel virüs tarayıcınız ile virüs taramasından geçiriniz.
-
Lisedeyken okumustum mutlaka okunmasli
-
2 günde okuduğum kitap. okurken gözlerim dolmadı değil :(
-
her ne kadar komünizme pek sıcak bakmasam da yakın tarihi tanımak adına okunması gereken güzel bir eser..
emrow gel yarın ideoloji fırtınası estirelim :)
-
okumayan mutlaka okumalı; nutuk :P =)
bir de "dar ağacı" birleşik yazılmaz mı yani ==> "darağacı" ...
aslında ilk başta dile getirmek istediğim şey; ilk önce belli bir yere yatkın ideolojiye sahip kitapları okumaktansa ilk önce okunması gerekenleri okumak...
neyse kimseye taş atmıyorum, başlığı da rahat bırakıyorum...
-
güzel kitap tavsiye ederim her ne görüşte olunursa olunsun...
zaten kısa bi kitap..15 sayfa.. 20 sayfa da resim felan var...
geçen akşam eve dönerken aldım 7-8 gibi 12 olmadan bitmişti kitap (tabi bu yüzden sıanva çalışmadım)
okuyunca gerçektende hüzün yapıyor insan,bide kitabı kapattıktan sonra kapakta resimleri varya Denizler'in, "asıldılar mı şimdi ya" gibisinden bi hüzün oluyo insanda...
Ne diyim , doğru ya da yanlış orası kişiden kişiye değişir ama yakın tarihimizde ki bi leke bence bu olay..
Oturup okumanızı tavsiye ederim... -
Birkaç vatan haininden kurtulmanın kısa yolu. Öyle ağlayacak bir şey değil.
Birde mutlaka okunmalı denmiş, bence kotanıza yazık.
-
Vatan haini??? hehehe zaten okumadığın iç... neyse
kafam cır etti birden oğlum sen fethullah gülenin prizmasını küpünü üçgenini oku diğer eserleri
okuma emi okuma! size layık değil böyle şeyler.
Deniz; ulusal sol 'un Türk solunun en önemli lideriydi yazık oldu.
Deniz ne Rusya'nın şövenizmini nede diğer dalkavuk ülkeleri örnek aldı.
-
cxa1191s bunu yazdı:
-----------------------------Birkaç vatan haininden kurtulmanın kısa yolu. Öyle ağlayacak bir şey değil.
Birde mutlaka okunmalı denmiş, bence kotanıza yazık.
-----------------------------Vatan haini mi onları asanlar bile en azından insan olanlar astıkları için pişmanlar ileri görüşlü,gerçekleri görüpte söyleyen insanları bu ülkede hep vatan haini ilan etmişlerdir.Vatan haini ilan edenlere bi baksak keşke...??
Evet senin gibilerin kotasına yazık bişey anlamazsınız
-
Merek ettim ne zamandan beri polise silah sıkanlar övülüyor bu ülkede. İş bankasını soyan kişiden bahsediyoruz beyler. Madem bilginiz yok biraz okuyun. Apodan daha eşkiyaydı deniz denen canlı.
-
cxa1191s bunu yazdı:
-----------------------------
Merek ettim ne zamandan beri polise silah sıkanlar övülüyor bu ülkede. İş bankasını soyan kişiden bahsediyoruz beyler. Madem bilginiz yok biraz okuyun. Apodan daha eşkiyaydı deniz denen canlı.
-----------------------------Al o zaman ben de sana söyleyeyim. O zamanlar kimlerin ellerindeydi. Coca-Cola denen zerzevat Türkiye'de üretilmemesi için
Deniz'in arkadaşları Mahir Çayan grubu "piyasaya iyilik meleği" olarak tanıtılan Kadir Has denen sermaye patronunun evini basıp uyardılar.
Sırf bu üç genci asmak için yasa çıkarılmıştı. Eski ülkücü dava adamları bile "Deniz Gezmiş'in asılması çok büyük hata" derken, sen
nasıl oluyorda böyle bir tutum takılabiliyorsun? Hadi diyelim ki ben gibi insanlar sana taraflı anlatıyor, git onlardan dinle bir zahmet.