folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)

Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

hakketen ergenekon bukadar güçlü bir şey ise tayyipin kellesine tetik çekmek bukadar zor olmaması gerekir??? ve sonuçta akp şahıs partisi oldugundan akp biter?

ayrıca bukadar dinin sömürüldügü bir ortamda insanın dinden sogumaması mümkün degil tv izleyemez olduk artık tüm kanallar tayyipin köpekligini yapmakta yok sırlar dünyası yok kürt açılımı yok şu yok bu osman baydemirin dedigi gibi siktirn gidin a.k.. ülke için kötü oldugunu biliyorum ama şu an ki durum kadar kötü olmayacagını düşündügümden DARBE'ye evet diyorum....

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narut_m
    narut_m's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:
    -----------------------------

ats30 hacım meğer senin hakkındaki düşüncelerimde yanılmışım. yani sırf adamları savunacam yazdıklarına baksana. tamam düşünebilir ama canlı yayında bir spiker böyle düşünceleri belirtemez kanıt var mı yok? ama hak veriyorum artık ortalık iddia ediliyorlarla dolup taştıgından olsa gerek döktürmüş...

ayrıca bu dogan holding olayıda ayrı bir olay her alakasız konuda doğan holding gösteriliyor doğan holdingi savunan mı var? bilen biliyor doğanın ne mal oldugunu oda zamanında az yandaşlıgını yapmadı akpnin... aralarında ne tür anlaşmazlık olduysa artık

aralarındaki anlaşmazlık ilk olarak hilton arazisi olarak bilinen yer nedeniyleçıktı....zaten ülke şu anda sadece İDDİA larla yönetiliyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

"Chp mhp bırak ölüleri şehitler üzerinden siyasi rant sağlıyor" diyeceğim ama konuyu değiştiriyorum diye banlanacağım...

saçmalamak diye buna derim...

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

DjBarky bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

"Chp mhp bırak ölüleri şehitler üzerinden siyasi rant sağlıyor" diyeceğim ama konuyu değiştiriyorum diye banlanacağım...

saçmalamak diye buna derim...

zaten onun görevi bu.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

bir insan başka bir insanı tanımaya başladığında öncelikle onu belli sınıflara sokmaya çalışır.eğer o insan hal hareket davranışlarında sözlerinde belli gruplardan,cemaatlerden,örgütlerden bağımsız olmaya çalışıyorsa karşıdaki insan onu sınıflandıramaz yani tanımlayamaz.

bu tanımsızlık ise sosyal ilişkilerde güçlü insanlar tarafından bulmaca gibi çözülmeye çalışılır tıpkı bir oyun oynuyor gibi tanıma oyunu oynanır.eğer malum kişi hakkında yine bir sınıflandırma işlemi başarısız olmuşsa bu sefer doğruluğu olmayan düşünceler o kişilere maledilerek sınıflandırma yapılır insan beyni bunun farkında olmaz çünkü onun duyduğunda belki de şiddetle reddedeceği şeyler o kişiye maledilerek iletişim en aza indirilebilir.bu anlattığım toplumda iş hayatında hergün olup biten şeylerdir.dolayısıyla insanlar diğer insanları oldukları gibi özgün orjinal şekilleriyle kabul etmek yerine sınıflandırmaya çalışmaları yüzünden bu tür hayal kırıklıkları yaşanabilmektedir.olgun insan olmanın bir gereği (polis asker gibi güvenlikten sorumlu biri değilsek) önyargılarımızla hüküm vermemektir.

stvnin bu haberi yapmış olması komplo iddialarında bulunacak kişiler için bir suçlama olabilir mi ? spiker nasıl bir bağlantı kurdu bilinmez ama aynı bağlantıları bir başkası kursa ve burada konu açsaydı sanıyorum tepkiler daha dozunda olurdu.

peki bu iddiaları dile getiren 3.kişilerin ne gibi bir siyasi rant beklentisi olabilir ? bunu direk stvci,cemaatçi,hükümetçi diyerek karalamaya çalışmak olgunluk mudur ?

Bu yazdıklarımı sadece kendimi savunmak adına yazıyorum başka bir amacım vs yok.Eğer düşünceleri dile getirmek belli gruplara hizmet etmek olarak algılanmaya devam edilirse bundan sonra kolay kolay kimse düşüncesini dile getiremeyecektir.Aslında kabul etmemiz gereken nokta belirli bir düşüncenin cemaatlere hükümetlere örgütlere maledilerek diğer vatandaşların bu düşüncelere sahip oldukları takdirde hemen onları şucu bucu diye damgalayarak karalamak yanlış birşeydir.Bilinmesi gereken bir konu vardır ki bu ülkede sadece stvciler bulunmuyor.Dolayısıyla diğer normal insanlar da bu görüşlere sahip olabilir.Bundan daha doğal bir durum söz konusu olamaz.Aynı şekilde olayın ilahi takdir olduğu kesinleşmesi durumunda şüpheler kalkacaktır.Bunu siyasi kutuplaştırma malzemesi yapmak kimseye fayda sağlamaz..

Ayrıca son zamanlarda sıkıntılı günler geçiren ülkemizde bu tip haberlerin (ergenekon haberleri) belki daha sonra yapılması uygun olabilirdi bu tartışılır fakat saygı duyulması gerekir.

Edit : Ayrıca stvnin sürekli ergenekon haberleri yapması kendi ideolojisiyle ilgilidir.Ordunun yıpratılması iddialarında hedef her zaman başta taraf ve stv olduğu için onlardan da bu haberleri azaltmaları beklenebilir eğer yapmıyorlarsa bu onların suçudur isteyen tepkisini gösterebilir göstermelidir de.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hiçbirinin birbirinden farkı yok. Ne o ne bu hepsi aynı amk. Bi kere dürüst adamın siyasetle işi olmaması lazım. Hesaplarsan bir millet vekilinin aldığı maaş yaklaşık olarak 4-5 bin ama seçimlerde harcadıkları para yaklaşık 30 trilyon..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

ats30 bunu yazdı:

stvnin bu haberi yapmış olması komplo iddialarında bulunacak kişiler için bir suçlama olabilir mi ? spiker nasıl bir bağlantı kurdu bilinmez ama aynı bağlantıları bir başkası kursa ve burada konu açsaydı sanıyorum tepkiler daha dozunda olurdu.

yanlış sanıyosun

ulan yeni yeni yöntemler çıkıyo

önceleri "alternatif yok" modaydı

şimdi "başkası dese umursamazdın" demek revaçta

ne biçim bi mantık anlamadım ki

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narut_m
    narut_m's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

şu cümlenin öncesinde ve sonrasında yazdıklarınla haklı olabilirsin ama bundahaksızsın..sen nasılkisadece kendinisavunmak adına açıklama yaptıysan bende sadece vesadece kendi düşüncemisöylüyorum bunu yapan hangi kurum kişi yada merci olursa olsun aynı tepkiyi verirdim..insanlar bu tip şeyleri düşünebilecek kafa yapısına sahipse ve bunları götüren mideler varsa vah benim ülkemin haline..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

TBT içinde kendini gizleyen pkk sempatizanlarından farksız yorum yapmaya başladın.

Kaç pkk sempatizanı akp'nin fikirlerini destekliyor sanıyorsun?

Burada çıkan ilk olaylarda dtp üyelerinin akp binalarını taşladığını bilmiyor musun sen? Cahil cahil konuşma.

Mhpyi destekleyenlere daha fazla saygı duyduklarını öğren artık.

Asıl siz pkklıların yaptığı yorumların aynılarını yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ama gerçek bu. Bu konuda fikir olarak sonuna kadar aynısınız.

Tam sopaliksin :)) Oyle bir konusuyorsun ki, Genel tum istatistik bilgilerin sahibi gibi.

bir kac milyon Kurt'e 

20 bin Pkkliya

veya bir o kadar sempatizana sorduk Akp fikirlerini destekliyormusunuz yoksa desteklemiyormusunuz

Sen nereden biliyorsun desteklemediklerini )))))

Ben bugun Kurt ve Pkk sempatizani olsam direk oyum Akp yedir. 

Hem cahilsin hemde cehaletini kabul etmiyorsun

Mahallede abilerinden ogrendigin istatistiki bilgiler veya serce beyninle Akp savunman, senden yasca kucuk cocuklari bile inandirmaz.

Ama isin tehlikeli yani %47 iyi olusturan 1980 sonrasi siskonun ve pic Evrenin olusturdugu lumpen Turk gencligini olusturan bir bireysin

Ama dikkatini cekerim

sadece Bir birey dedim. otesine gecemezsin. olamazsin

Acilmi yaptirtan sizsiniz. Memleketi satan sizsiniz, yine efelenen sizsiniz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

sorunda orada zaten, Bunu Yapacak zihinler belirli mensuplardan beklenır stv tarzı yobazımsı kanallardan.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
Toplam Hit: 13733 Toplam Mesaj: 130