Ölüler Üzerinden Siyasi Rant ( Yok Artık....)
-
alayının amq alayının götüne koyım.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
xzxz bunu yazdı:
hasbinallaaaa !!! çığrından çıktın olm sen A ve B tamamen bağımsız konular olup aralarında en ufak bağlantı olmadığı gibi böyle bir konuda yoktur bunlar sadece örnekteki değişken isimleri
-----------------------------A konusundan çıkarılan sonuç: AKP piçtir şerefsizdir.
B konusundan çıkarılan sonuç: Diğer siyasi partiler açık açık daha kötüsünü beyan edip dile getirmişlerdir.
...
B konusunu öğrenen adam A konusunu daha farklı şekilde yorumlar. Kaynağından tut haberine kadar izler, haberi direk kafasına sokmaktansa araştırarak kafasına sokar. Böylece hürriyetin kolpalığını yakalar. Gerçi bu yetenek her insanda yoktur :| Çünkü bazıları direk inanır.
-----------------------------tezimin doğru çıkmasına sevindim. Tezimi daha önce belirttiğim yer: http://www.tahribat.com/Forum-Trtnin-Yeni-Kadrosuna-Bakin-Masallah-105997/8/#1172661
demişim ki:
Burda hayvan ve akp fanlarının muhtemel 2 tepkisi gözlenir:
1.si tayyip yine cıkar imam hatipliğinden gelen üstün hitap gücüyle kelime oyunlarıyla liderlik karizmasıyla halka seslenir insanları suçsuz olduğuna inandırır.Fanlar burda kayıtsız şartsız tayyip(a.s) nin cümlelerine itaat eder ve suçsuz olduğuna inanır.
2.si ise bakıldıki cukka cok büyük, örtülecek gibi değil, hemen savunma mekanizması devreye girer: ''aman canım bundan öncekilerde yapıyordu ne var bunda?''
şimdi soruyorum, 2.madde size hayvanın ilk mesajı olan ''chp ve mhp bırak ölüleri şehitler üzerinden bile siyaset yapıyor'' lafını hatırlatıyor mu hatırlatmıyor mu?
-
HaYVaN bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
hayvan allasen şimdi bu spikerin yorumundan rahatsızlık ne bilim adamın sizleri aptal yerine koydugunu anlayamıyor musun? yani canlı yayında bunu nasıl söyleyebilir bir spiker???
-----------------------------Daha önce hiç izlememiştim açıkçası. Valla ilk kez izledim. Bi kere de facebook'ta anlattığı bir hikayeyi izlemiştim. Adını falan da bilmiyorum.
Aptal yerine koymaktansa yorumu dinleyiciye bırakması dinleyiciye daha fazla saygı duyduğu anlamına geliyor bence. Siz nasıl yorumlarsınız bilmem.
hayvanın dediği gibi yorumu izleyiciye bırakmış kanal d de mab yorumluyor diye bölüm yapıyor da bu kanal niye yapamasın??? -
Ben o insanlara bir şey demiyorum.o insanlat elit türk değilller.ermeniler doğu anadoluya girmişler orada iz bırakmışlar doğu karadeniz üzerinde izler bırakmışlar fetto gibi tayyep gibi örnekleri genelleyip çoğaltın.akıl sınırları almıyor.camii bombalanacak uçak düşürülecek aslı astarı belli olmayan bi gazete yazısından gizli tanıklardan general sorgulayacaksın.uygulamalar zaten hukukla alakası yok.o gazete amerika ya da almanya vs de olacak kaynak belirtmeden yayın yapsın ömür boyu tazminata mahkum ederler.demokrasi hukuk adına bir şey yapıyorum diyorsun ama Pkk lıya gösterdiğin hürmeti askerine üstelik o hürmet gösterdiğin pkk lıya karşı mücadele etmiş insanlara karşı göstermiyorsun.uygulama ülkeyi parçalayıcı nitelikte.başka bir şey demiyorum bu koyun tepkisiz halka bunlar uygun bence.bu oyun hiç erkek gibi değil namert oyunu.
-
baykal bahçeli yeni şehitler gelmesin deyince şehit üzerinden siyaset yapmış oluyorlar
erdoğan askerlik yan gelip yatma yeri değil diyince şerefiyle siyaset yapmış oluyor
-
ulan mna kodğm yandaş yayın organları size benim organım girsin.bütün gün iddaada iddaa 3 yıldır iddaadan bahsediyorsunuz.bi tane delil bulun yeter lan
-
Benim alıyor bencesi yok hatta adli tıp bile onaylıyor bunları sen bilime de inanmıyisin ki (içinde adamları vardır kesin diye bi art niyet aramamanız mümkün değil zaten, klasik cevaplar bunlar) sadece aklıma uygun gelene yatarım ispata da gerek yok bilim beni ilgilendirmez demektir bu işte.
-
yaptıkları şey çamur at izi kalsın bu adamların.
Kendilerine zıt düşüncedeki insanlara bok atıyorlar, o kadar tekzip, mahkeme kararına ramen milletin gözündeki değerleri değiştiremiyorsunuz.NEden ? Çoklu propaganda..
-
bende bikaç kişinin oç olduğunu iddia ediyorum. yorumu size bırakıyorum.
Olur mu böyle birşey?
Bunun adı yorum değil hedef göstermektir. vakit tayfasının çok iyi bildiği birşey.
-
deprem olur asker yuzunden patlama olur asker yüzünden ne askermıs bea kardesım !! bunları anlayamıcak kadar ya kördür bi insan ya da mal!! körü körüne yaşamak bu olsa gerek !! muhabırın yaptıgı ortalığı karıstrmaktan ve de cahıl ınsanların aklını çelmekten baska bısey deıl !! bu ınsanlarda aaa harbıden dogru soyluyo allahım sen bizi koru bu askerden dıcek kadarda salaktırlar!!