folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Önce Böyle Uçak Yapacaksın Sonra Büyük Devletim Diyeceksin...



Önce Böyle Uçak Yapacaksın Sonra Büyük Devletim Diyeceksin...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2009
    Erkek
    Desiqner bunu yazdı

    Turkish Aerospace Industries :)
    Rabbim sizler gibi adamların önemli makamlara gelmesinden bizleri muhafaza etsin... Ufku açık , ülkesini seven ve güvenen bireylerin yönetici olarak belirli yerlere gelmesi özlem duyulan günleri getirecektir inşaAllah.

    heee gorduk, ufku acik , ulkesini seven bireyi.

    Yuzuk bozdurup, oglana 11 tane gemi, oteki oglana prilanta magazalari, avrada 8-10 tane ozel hastane, evde dolar balyalari,

    artik cuval bile yetmiyor, arabayla tasiniyor. Yurtdisinda 15-20 milyar dolar.

    Bir dedigini ertesi gun kendisi yalanlayan. Agzindan cikani kulagi duymayan, kin nefret, para hirsi ile gozunu kan burumus.

    Boylesine ufku acik, ulkesini seven yonetici her kabilenin basina.


    "Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi
    TaRuZ bunu yazdı

    Ülke insanın hali merhum babamla benim durumum gibi. Bana, yaptığım birşey için kızdığı zaman '... kodumun oğlu, bi ski beceremiyorsun, senden bi skim olmaz' zaten der dururdu. Belki de siteminde haklıydı, kendi değerleri onu gerektiriyordu. Ama bana hiçbir zaman kendi deneyimlerini anlatmadı, yapıcı hiçbir hareketi yoktu. Birşeyler yapabilmem için elinden geldiğince olanak sağlamaya çalıştı sadece; orası ayrı. Beni okuttu, avukat oldum. Ancak hayat deneyimlerini direkt ilk elden kendim öğrendim, acısıyla tatlısıyla giren çıkan banaydı.

    Çoğumuzun şuan yaptığı da aynı bu. Kahve köşelerinde ülke kurtaran dayılar ya da babam gibi anca tenkit. Var mı önerin? -Ekonomi düzelsin, dolar uçtu gidiyor.! El aya gitti, biz hala bilmem ne... Peki sen ne yaptın? Babam gibi anca tenkit ve küfür? Bir sırada bile önüne çaktırmadan(!) birisi kaynak yaptığında sessiz kalıyorsan, gözünün önünde birisi (vatandaş ya da kamu görevlisi farketmez) başka birinin hakkını yerken 'bana ne' diyor, görmezden geliyorsan ama kendi içinden de "mna kodumun çocuğuna bak, şerefsiz' diyebiliyorsan ülkenin hali için yorum yapmaya da hakkın yok arkadaşım.

    Kişi toplumun aynasıdır. Toplum da kişilerden oluşur. Kişiler oturdukları yerden boş konuşup, bir adım ileri gitmiyor, teori üretip de pratiğe geçmiyorlarsa o toplumdan bi halt bekleyemezsin. Ama benim gibi illa birşey olur. Ama ne kadar sağlıklı olur orası meçhul.

    İşte bizim sorunumuz bu. Aşikar olan şey, böyle yaptıkça bizden bir skim olmayacağı.

    takdir ettim. çok doğru dedikleriniz.

    Ama avukat olarak sizde çok iyi bilirsiniz ki masumu kollayan bir sistemimiz yok.  milletin duyarsız olmasından değil korktuğundan kaynaklanıyor bu sessizlik.

    İyi bir avukatmısınız?    isterseniz davalarımda size geleyim. ama haklı olduğum halde haksız çıkarsam ilk hesabı  size sorarım :)


    Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek

    Bizimde olucak zamanla


    Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 7222 Toplam Mesaj: 54
uçak mig 29