Online Oyun Projem İçin Yardımlarınız...
-
bende düşünüdüm asp ile yazarım die :D tasarımcı lazım kesinlikle . grafiklerin iyi olması lazım.
-
Hocam tetrix olayına bak bide metin 2 metin 2 yi kaç kişi senaryosu için oynuyo seviye atlamaya bakıo adamlar.En iyisi sen uyduruk bişiler yap senaryoyu ger kalanı daha önemli.
-
Hocam Benim Akılımda Ülkeler Arası Diplomasi var. Proje olarak asp öğrendiğim an yazıcam. Detaylı bilgi istiyorsan dreamnatrex@hotmail.co.uk ayrıntılara girebilirim..
-
sen aduLt sitesiden haber ver :D hani aduLt sitesi açıcaktık :D
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Benim Akılımda Ülkeler Arası Diplomasi var. Proje olarak asp öğrendiğim an yazıcam. Detaylı bilgi istiyorsan dreamnatrex@hotmail.co.uk ayrıntılara girebilirim..
-----------------------------bence php öğren sen :) asp yi yermek gibi olmasın ama tarayıcı tabanlı online oyunların çoğu php ile yapılmış. nedeni büyük olaslıkla daha hızlı güvenli ve basit olmasından dolayıdır :D
-
bknz: http://tahribat.com/tikkyhunt2.asp
yap bunun onlinenını hep beraber oynayalım :D (daha gelişmişini yaparsın bence) gerçi bi kaç seviyo geçebiliyodum ben oyun meraklısı değilim o bakımdan sanırım gelişmiş derken ne bileyim sopa olsun gaciler olsun :D yap bişeyler işte :D
-
helyum_pasha bunu yazdı:
-----------------------------
sen aduLt sitesiden haber ver :D hani aduLt sitesi açıcaktık :D
-----------------------------açarız pasham :)
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------bknz: http://tahribat.com/tikkyhunt2.asp
yap bunun onlinenını hep beraber oynayalım :D (daha gelişmişini yaparsın bence) gerçi bi kaç seviyo geçebiliyodum ben oyun meraklısı değilim o bakımdan sanırım gelişmiş derken ne bileyim sopa olsun gaciler olsun :D yap bişeyler işte :D
-----------------------------:) yok hacı ben tarayıcı üzreinden oynancak bi oyn düşünorm.. :D
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------daha önce yapılmış bir şeyi yaparsan daha iyi olanından sana hit kalmaz.
travian gibi düşünme bence..
-----------------------------Günde 5 dk bakıp bırakıyorum xD Uğraşamıyom ama farklı bişey olcak sanki..
-
hocam ne olursa olsun web tarayıcı oyunu olsun..
grafik gerçekten çok önemli web tarayıcı oyunu olsada..
ayrıca premiumdur, gold'dur ws. şöyle ilk 6 ay iyi bir oyuncu kitlesi gelene kadar kesinlikle koyma..
eğer ırk vs. birşey olacaksa ırklarda tamamen eşitlik olsun (benim fikrimdir..)
travianda sanırsam bir eşitsizlik var fazla oynamadım fakat..