Operasyon Başladı
-
Yeri geldiğinde gerekirse askeriye'yide yerden yere vuracaksın kardeşim ! Şimdi ben bu operasyon konusunda oyle yapıcam neden derseniz ;
1-)Bu operasyonun olacağı nerdeyse 1seneden beri biliniyordu ve yeni oluyor ! Arayın arayın bakalım kaçtane pkk bulacaksınız.Sağır sultan bile duydu operasyonu a.Q. Operasyon dediğin ani olur,gizli olur.Bunuda bilmezsiniz bre !
2-)Köy korucularını almak 2.en büyük hata. Pkk olaylarını yakından takip edenler ve bilhassa Osman Pamuk'un Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok adlı kitabını okuyanlar [ Kendisi Emekli bir gneraldir ] Köy korucularının çoğunun zaten ya seve seve yada sike sike Pkk'ya çalıştığını bilirler.Bundan damı haberin yok bre !
Bence bu operasyondan ne köy olur ne kasaba a.Q -
sinanfurkan bunu yazdı:
-----------------------------gidin arkadaşlar gidin .eskiden analar babalar peygamber ocağı diye yollarlar dı askere.ama şimdi dinle imanla alakası yok askeriyenin.ha şimdi doğal olarak diyeceksinizki : sen askerlik yapmadımı? yaptım evet ,hemde özel harakat timi olarak yaptım.izmir eski foçada .4.tugayda tugayın ortasında bir tane cami var dı. ama namaz kılmak yasaktı.bu nasıl peygamber ocağı? hiç unutmam; eski foçaya ilk geldiğimiz günü,deli bir sersar üstteğmen vardı ,daha nizamiyedeyiz üzerimizde siviller var .petlanton dan bizi çağirttı , o gün gelen c-timlerinin hepsini çimde iştimaya almış ,bizde vadık girdik hiaya ,adam " Lanet foçaya hoş geldiniz dedi , yaaaaat diye bir bağırdı. üzerimiz sivil , çamura yattık , adam hepimizin kafasında botla gezdi çamura buladı üstümüz hepten çamur oldu. haaaa bu arada nizamiye kapısını üzerinde "ALLAH YOKTUR ; PEYGAMBER İZİNDE " DİYE YAZIYORDU
-----------------------------orası foça güzel kardeşim.
peki o deliliklerin sana hiç mi faydası olmadı?
-
cok sanslıyım bende şırnak a düstum her sey vatan icin
-
elinde sonunda türk askerleri k.ırağa girecekler bence....
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------20 yildir operasyon yapar dururlar... ara sıra gazlamak iyi oluuo heralde halkı
-----------------------------
abi yemin ediyorum haklısın bende doğuda görev yapmadığım nadir yerler kaldı ama hepsi boş bikere strateji çok yanlış bana pkklımısın lan diceksininiz hayır tam tersi 4tane üstün başarı belgem var isteyene gönderirim forokpisini ama o dağlar o taşlar aramakla bitmez 3 ay eğitim görüyo asker oda komutana selam bayrağa selam la geciyo 3 mermi atıyosun oda kırıkkale ile düşün tecrübesiz asker 15 yıllık dağda terorristin kucağına atılıyor hiç bişey burdan göründüğü gibi değil günlerce o dağda o taşta yat kalk bakalım bırak çatışmayı yürüycek halin kalıyormu rambo filminde olduğu gibi olmuyo fare kapan misali adamlar bir pusu atıyor 100 150 asker pusuya düşürülüyor bırak kaçmayı yatacak yer bile bulamıyorsun çok zor allah yardımcıları olsun ama bu operasyonlarla bu illletten kurtulamayız kaynaklarını kurutmadığımız süreceki bitseydi bu kacıncı operasyon şimdiye biterdi sadece halkın parası gidiyo çekeceksin resti durdurucaksın tüm gelir kaynaklarını buda çok sıkı bir istihbarat ve çalışmadan gecer ama alan memnun satan memnun olan gariban insanlara oluyor arada allah yardımcıları olsun o garibanların daha bu gidişle nice şehitler duycaz
-
ne 20 bin i amk ya yazık degilmi bu memeleketin parasına ınsanına. o pezevenkler 20 bin kişimi saldırıyorlar bize. Adam gibi 3 tabur hepsinin anasını siker birisi demiş kırıkkale ıle 3 atıs yapıp dağa terorıst avlamaya gönderilemez. yaparsın ısthbaratını, bintürlü keşif cıhazları var bakarsın bunlarla her yere binersin tepelerine 1 haftada bitirirsin . ne ibneler var gunduz esnaf akşama kadar askere erzak satıyor. akşam gıdıyor askere mermı sıkıyor. Böyle olmaz arkadaş. belkide askeriye muhtıra ile demokrasıye gölge dusurme ımajını, kahraman Turk askerı ımajı ıle sılmeye calısıyor. bilinmez.
-
sinanfurkan bunu yazdı:
-----------------------------gidin arkadaşlar gidin .eskiden analar babalar peygamber ocağı diye yollarlar dı askere.ama şimdi dinle imanla alakası yok askeriyenin.ha şimdi doğal olarak diyeceksinizki : sen askerlik yapmadımı? yaptım evet ,hemde özel harakat timi olarak yaptım.izmir eski foçada .4.tugayda tugayın ortasında bir tane cami var dı. ama namaz kılmak yasaktı.bu nasıl peygamber ocağı? hiç unutmam; eski foçaya ilk geldiğimiz günü,deli bir sersar üstteğmen vardı ,daha nizamiyedeyiz üzerimizde siviller var .petlanton dan bizi çağirttı , o gün gelen c-timlerinin hepsini çimde iştimaya almış ,bizde vadık girdik hiaya ,adam " Lanet foçaya hoş geldiniz dedi , yaaaaat diye bir bağırdı. üzerimiz sivil , çamura yattık , adam hepimizin kafasında botla gezdi çamura buladı üstümüz hepten çamur oldu. haaaa bu arada nizamiye kapısını üzerinde "ALLAH YOKTUR ; PEYGAMBER İZİNDE " DİYE YAZIYORDU
-----------------------------ya a.q olay ya :@ inanmak istemiyorum aq. sikiyim alayını onların. Allah Belalarını versin ! ALLAH BELALARINI VERSİN !
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Yeri geldiğinde gerekirse askeriye'yide yerden yere vuracaksın kardeşim ! Şimdi ben bu operasyon konusunda oyle yapıcam neden derseniz ;
1-)Bu operasyonun olacağı nerdeyse 1seneden beri biliniyordu ve yeni oluyor ! Arayın arayın bakalım kaçtane pkk bulacaksınız.Sağır sultan bile duydu operasyonu a.Q. Operasyon dediğin ani olur,gizli olur.Bunuda bilmezsiniz bre !
2-)Köy korucularını almak 2.en büyük hata. Pkk olaylarını yakından takip edenler ve bilhassa Osman Pamuk'un Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok adlı kitabını okuyanlar [ Kendisi Emekli bir gneraldir ] Köy korucularının çoğunun zaten ya seve seve yada sike sike Pkk'ya çalıştığını bilirler.Bundan damı haberin yok bre !
Bence bu operasyondan ne köy olur ne kasaba a.Q
-----------------------------20 bin askerin katildigi sInIr ici bi operasyonu ole ani yapamassin. merak etme o korucular askerin elinde pkk aleyhine calisacaklar ve yerlerini bildirecekler. Genelkurmay da yillarca strateji dersi gormus adamlar var.operasyon kararini sadece gk vermior ayrica. sonuc olarak da onlarin istedikleri 3-5 pkkli oldurmek deil.. istersen 200000 tane oldur eline hic bisi gecmicek. operasyonun ne zaman yapildigi onemli degil sinir disindan gelen yardim merkeslerini bulmak onemli bi ara daha ayrintili anlaticam.. turkiyeye gelince :(
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------20 yildir operasyon yapar dururlar... ara sıra gazlamak iyi oluuo heralde halkı
-----------------------------alakası yok.bu hükümetten önce yapılan operasyonlarda pkknın yurt içindeki ıraktaki tüm kampları yok edildi.halkı gazlamakla alakası yok olayın
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------alakası yok.bu hükümetten önce yapılan operasyonlarda pkknın yurt içindeki ıraktaki tüm kampları yok edildi.halkı gazlamakla alakası yok olayın
-----------------------------neye dayanarak böyle bi laf ettin anlamış değilim.Bu hükümetten önce dediğin altı üstü 5 yıl öncesi 5 yıl önce hiç mi pkk yoktu bu ülkede :) Hiç mi asker şehit oladı çatışmada :( saçmalama hoca her olayı hukumete bağlamayın a.Q Osman Pamukoğlu yalan söylüyor o zaman kitabında ondan daha iyi biliyosun sanırım.Nede olsa Hakkari dağlarında pkk kovalayan general o değildi dimi ?? Bi laf vardır; Biliyorsan konus ilham alsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar.