Operasyon Başladı
-
en yakın arkadaşım,ağrı doğubeyazıtta yapıyor, geçen hafta aradı 28 şubatta 1 şehit verdiğimiz yere göndermişler timini, bizimki görmüş pkklıları, kancıkça arkadan çıkıp kannasla vurup kaçıyorlarmış, ama bu sefer yakalanmışlar. üçünün de kafasını almış bizimkiler. yani adamlar erkek gibi savaşmıyor. kancıkça arkadan vurup kaçıyorlarmış.
-
Ne MutLu TÜRK'üm Diyene!
-
ya hocam siz neyi tartışıyosunuz. herkes özellikle en mantıklı müritler(diğer kardeşlerim alınmasın) birbirine girecek seviyeye gelmiş ayıp walla. bu arada yüce türk ordumuzun başındaki komutanlarımız öyle uygun görmüşler,öyle yapmışlar. ben sadece şunu bilirim türk ordusundan bi emir gelmişse operasyon yapılacak diye. o zaman emir sorgulanmaz uygulanır. vardır elbet komutanlarımızın bi bildikleri.buda benim görüşüm.
-
Orgeneral İlker Başbuğ, Cudi ve Gabar Dağı'nda PKK’lı teröristlere yönelik operasyonların sürerken bugün beraberinde 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Atay ve 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Ahmet Yavuz ile birlikte Şırnak'ta birlikleri denetledi. Başbuğ, daha sonra Şırnak Valisi Selahattin Aparı’yı ziyaret etti. “Bölücü terör örgütü yok oluncaya kadar mücedele sürecek'' diyen Başbuğ, Irak sınırındaki birliklerde denetlemelerde bulunacak.
11,07 gece 0,1
-
Ahpanos Vadisi’nde dağlık alana asker indiren bir Sikorsky tipi helikoptere PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu ve otomatik silahlarla ateş açıldı. Saldırıda helikopter isabet alırken, teröristlere anında karşılık verildi. Çıkan çatışmada ölen ve yaralanan olmadığı bildirilirken, isabet alan helikopterin daha sonra normal uçuşunu sürdürdüğü belirtildi. Teröristlerin saldırısı üzerine Tunceli’den havalanan 2 Kobra tipi helikopter, ateşin açıldığı bölgeyi havadan bombaladı. Bölgeye havadan indirilen askerlerde teröristlere karşı operasyonlarını sürdürüyor.
Operasyon kapsamında dün gece yarısı Çemişgezek İlçesi’nin kırsal kesiminde bir grup PKK’lı teröristle karşılaşıldı. Güvenlik güçlerinin ‘teslim ol’ çağrılarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışma sırasında gecenin karanlığından faydalanan teröristler bölgeden kaçtı. Yetkililer, karla kaplı bölgede operasyonların zorlu şartlara rağmen tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi.
-
ağustosda askeriz a.q keşke daha önce gitseydik şimdi operasyonda olurduk a.q :P
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
nikoteen bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
nikoteen bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------20 yildir operasyon yapar dururlar... ara sıra gazlamak iyi oluuo heralde halkı
-----------------------------alakası yok.bu hükümetten önce yapılan operasyonlarda pkknın yurt içindeki ıraktaki tüm kampları yok edildi.halkı gazlamakla alakası yok olayın
-----------------------------neye dayanarak böyle bi laf ettin anlamış değilim.Bu hükümetten önce dediğin altı üstü 5 yıl öncesi 5 yıl önce hiç mi pkk yoktu bu ülkede :) Hiç mi asker şehit oladı çatışmada :( saçmalama hoca her olayı hukumete bağlamayın a.Q Osman Pamukoğlu yalan söylüyor o zaman kitabında ondan daha iyi biliyosun sanırım.Nede olsa Hakkari dağlarında pkk kovalayan general o değildi dimi ?? Bi laf vardır; Biliyorsan konus ilham alsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar.
-----------------------------hiç bir zaman bilmedne konuşmadım.sana burda gazte küpürleri koyamıycam ama "unutulanlar dışında yeni birşey yok" kitabına bakarsan sadece osman pamukoğlunun döneminde bunların yapılmış olduğunu bilirdin.bu hükümet önceside terör örgütü vardı.ama eylemleri çok azdı.güçlenmemişlerdi.sen saçmalıyosun.bilgin yok bilgin olmadığı gibi başkalarına da laf atıyorsun.diğe saçma bir laf.asker kovalayan general di mi lafıdır.her zaman yöneten ve yönetilen vardır olmak zorundadır.tayyip elektrik getirdiği köylere elektriği kendisi mi bağladı?asıl saçmalık senin yazdıkların ve suçlamalarındır.benm kanıtlarım,herşeyim ortada.
Biliyorsan konus ilham alsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar.
Ya hoca yapma allasen hala neyi savunuyosun ya 5yıl önce tüm türkiye içi ve ırak yurt dışı kampı temizlendi gibi bi laf ediyon sonra sözüm sana benden aldıgını bana satarak guya haklı oldunu falan gösterıyon bal gibide bılmedıgın bi konu hakkında konusuyon işte.Tabiki osman Pamukoğlu doneminde olşcak.Ne fark eder sonucta o donem senin herşey temizlendi dediğin doneme tekabbul ediyo.Ya ben neden bu kadar kasıyorum ki tamam abü sen biliyon sen konus ilham alsınlar . Yok kızdıgım nokta kımse mi bilmiyor tahribatta bundan 5 yıl önce ve yurt içinde ve yurt dısındaki kamplarının sapa sağlim oldugunuda sözlerini eleştiren yok. Herkes yazmasını seviyor sanırım.Neyse.. Dedidiğim gibi hoca sen konus ilham alsınlar senden nede olsa bu saçmalık abidesi laflarına karşı çıkan olmamış diğer söyleyeceğin şeylere çıkanda olmaz sanırım.Eyw.
ya b.s.g hocam ya.sanki senin çıkardığın bi söz.herşey delileriyle ortada zaten.kuzey ırakta pkk/türkiyede pkk kamplarının yok edildiği sonra ne zaman yendne kurumaya başladıı hepsi ortada.işine gelmiyo inkar ediosun.dicek başka lafım yok zaten : )
b.s.g lafını aynen sana iade ediyorum.Hala bebe gibi laf yetiştiriyor bilmediğin halde konusuyosun 5sene önce bütün kamplar yok edilmiş tamam a.Q lan doru wallaha da doru billahada doru 5 sene önce bu ulkede terör die bişeyde yoktu,şehit olanda yoktu,pkk'da yoktu tamam doru ben köt oldum sen yeterki sus,konustukça batma.Benim de söylecek lafım kalmadı artık =) -
allah bızım turk askerının yanındadır onların iman dolu gogsu oldugu durece o itler kacacak delık arasınlar seytan dıyo tecili bozdur git askere anasını satayımm bı kursunda sen sık dıyo ama okul ıste bırakılmıyo....:(
-
evet.
operasyondan ses seda çıkmadı.
bitmiştir heralde.
işte ben buna gıcık oluyorum!
-
Senelerdir operasyona çıkıyoruz.Biz avlamaktan bıktık.Onlar gebermekten bıkmadı.