Orgeneral Basbug Pasamizi Taniyalim .
-
Kotu bir gazeteden bunu buldum ama sasirmadim degil fotograflara...
-
bu tür konuları okumuyorum bile. kaç gündür sistemi meşgul eden konular açılıyor. tartışmaya bile gerek yok. kötü bir niyeti olsa zaten şimdiye neler yapardı. askeri yıpratmaya yönelik hareket bunlar.
-
simdi 2006 yilinda ortaligin en civcivli oldugu bir donemde adam zaten genelkurmay baskani iken sen olsan gidip yahudi kulubune veya bu tur bir dernege uye olurmuydun ?
bi bu tur iftiralari atanlar akilli zeki, bir sen zekisin, geri kalan alayi aptal
-
demissin ki ;
bende ömrümde bir kez kiliseye girdim, taksim de
sen gitmedin ama taksime gidipte kiliseye girmeyenin sayisi cok azdir. turbanlisi gidiyor, hacisini bile gormusum ben. arkadas guzel bir ornek vermis,
kralice geldi basini orttu camiye gitti musluman mi oldu ? muslumanliga mi gecmis oldu ?
aglama duvarinda ne isi var, peki senin beyin yapina gore genelkurmay baskaninin cami ye de girmemesi gerek dimi ? peki camiye niye gitmis ? niye cami resmi var ? hani yahudiydi ?
demissin ki ;
bu haberi yapanlara yobaz diyemezsin demissin.
BU TUR HABERLERI YAPANLAR YOBAZ DIR. BU TUR HABERLERI YAPAN KISILERIN DINLE IMANLA ALLAH LA ALAKALARININ OLDUGUNA INANMIYORUM.
isin aslini astarini bilmeden iftira atanlar icin ayetleri ac oku. gercek muslumana gavur demenin ne anlama geldigini ac oku.
sevip sevmemene kimse birsey diyemez, ama iftira boyutuna gidiyorsan o zaman herkesin soyledigine katlanmak zorundasin.
-
yuzuk takanlarin atildigini soylemissin,
ben hala anlamadim nasil bir yuzuk takmislar ki ordudan atilmislar ? bi aciklarsan haklisin haksizsin diyebileyim
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Fontun adı ney :D
-
ek olarak,
bu tur haberleri ortaya atan gazetelere bakiyorsun bir ucu amerika da teksas da
cemaatin oldugu yerlerde,
cemaatin teksas da ne isi var,
bi tarafta Turkiye Cumhuriyeti vatani, namusu, serefi, haysiyeti nin teslim edildigi bir general var
sen hangisine guveniyorsun ?
amerika kiliselerine, ermeni lobilerine, yahudi masonlarla isbirligi defalarca kanitlanan, onlara para aktarimi yapan birilerine mi ?
genelkurmay baskanina mi ?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
ek olarak,
bu tur haberleri ortaya atan gazetelere bakiyorsun bir ucu amerika da teksas da
cemaatin oldugu yerlerde,
cemaatin teksas da ne isi var,
bi tarafta Turkiye Cumhuriyeti vatani, namusu, serefi, haysiyeti nin teslim edildigi bir general var
sen hangisine guveniyorsun ?
amerika kiliselerine, ermeni lobilerine, yahudi masonlarla isbirligi defalarca kanitlanan, onlara para aktarimi yapan birilerine mi ?
genelkurmay baskanina mi ?
-----------------------------adam dagda gorev yapmis , cevik birde o kalasnikovu sus olsun diye tutmuyor elinde :) ama anliyana ...
-
la o gazetenin amacı ne belli değil okuyan halkıma acıyom..
ayrıca ne var bende gitmek isterim ağlama duvarına..şimdi ben musevimi olcam
kiliseye giricem hristiyanmı olcam
adam müslüman deilse sizene
burası islam ülkesi ama laik ve demokratik bir düzen var bu ülkede..
-
ulkenin genelkurmay baskani dagda teroristle carpismis, yillarca orduya ulkeye hizmet etmis
sonuc :
adam yahudi adam ermeni adam hristiyan diye bi tarafinizdan element uydurup yerden yere vurmaya calisiyorsunuz.
-
ozellestirilen yahudiye ermeniye almana ingilize amerikaliya satilan yurdum kamu mallarini satanlari neden konusmazsiniz ?
yolsuzluklari neden konusmazsiniz
mayinli tarlalarin yahudilere verilmeye calismasini neden konusmazsiniz
ab ye yaranmak icin yanaklarini mincirdigimiz ermeniler yuzunden kusturulen azeri kardeslerimizi neden konusmazsiniz
dun ab ye mason birligi yahudi birligi diyenlerin bugun ab ye ne olursa olsun girecegiz diyenleri neden konusmazsiniz
doguda kurdistan denilen ulkeyi taniyan iktidar olan milletvekillerini neden konusmazsiniz
teroristlerin evine gidip gozyasi doken iktidar parti milletvekillerini neden konusmazsiniz
bunlari yapanlar muslumanim dedigi zaman gozunuz kulaginiz duyulariniz kapali inanirsiniz mutlaka iyi yapiyorlardir
ama bu ulkenin namusunu serefini haysiyetini koruyan ordu ya sirf laik oldugu icin, Ataturkcu oldugu icin iftira atmaktan cekinmezsiniz.
-
Ara sıra nasıl olurda 2 üst düzey komutanın olduğu bölgede 14 saat çatışma sürer bunu düşünün.üstelik kendi topraklarında üstelik 3 5 çapulcuyla ..vietnam olsa 3 saat içinde yardım gelir ..Bunu Başbuğ paşa daha iyi biliyordur.siz ne derseniz diyin Başbuğ ve hükümet uyum içersinde devam ediyor .arasıra ikiside halka yönelik manevralara devam edecektir.
ergenekon yok jitem yok balyoz yok 33 erin şehit edilmesinde bütün suç pkk da ..başka ?
biz sütten çıkmış ak kaşığız ..
-
Adam açıklama yaptı zaten tüm dinlerin kutsal saydığı mekanları dolaştım dedi gezilerim sırasında. Halen anlamayan mallar var. Adam en son konuşmasında ne dedi ? Allah Allah nağralarıyla savaşa giden bir millet...!