Ortaya Karışık Lisanslar Geldi Hanımmmm V2
-
-
gemini yıllık varmı
-
Google tarafını bi yazsan üstad herkes ayrı ayrı sormasa ...
-
GoQaN bunu yazdı
Google tarafını bi yazsan üstad herkes ayrı ayrı sormasa ...
nereodi bunu yazdıgemini yıllık varmı
Gemini Pro sürüm için yıllık mevcut. Hesap olarak teslim ediyoruz. Antigravityde vs. de geçerlidir. 2 TB drive ile birlikte gelmektedir. Birkaç aydır kendimde 4 hesapla stabil kullanmaktayım.
Ultra tarafında aylık paket mevcut ancak garanti süresi 1 gün olduğu için çok sağlıklı değil.
Maile tanımlanan tek bir sürüm mevcut. Enterprise Bussiness sürümü. 1 aylık şekilde sizin mailinize tanımlanıyor. Aşırı stabil diyemiyorum.
Özetle Pro sürüm tavsiye ediyorum. Fiyatlar günlük olarak değişkenlik gösterebildiği için talep eden düşünen hocalarımızı Whatsapp'a beklemekteyim. -
canva aldım teşekkür ederim.
-
Bu akşama özel sadece 4 kişi için geçerli chatgpt bussiness 4 haftalık ürünü 240 TL yerine 180 TL olarak sağlayabiliyorum.
Mail adresinize tanımlanıyor 2 hafta garantilidir. Plus versiyonun bir üst sürümüdür.
Düşünen mürid(e)lerimiz ulaşabilirler. -
M-S-T-F bunu yazdı
Bu akşama özel sadece 4 kişi için geçerli chatgpt bussiness 4 haftalık ürünü 240 TL yerine 180 TL olarak sağlayabiliyorum.
Mail adresinize tanımlanıyor 2 hafta garantilidir. Plus versiyonun bir üst sürümüdür.
Düşünen mürid(e)lerimiz ulaşabilirler.Bu mesajdan geç gördüm ama yine de 2 hesap aldım.
-
M-S-T-F bunu yazdı
Düşünen mürid(e)lerimiz ulaşabilirler.ilk sayfadaki listede göremedim bunu
alabiliyor muyuz hala.
-
capcut var mı diye bakmaya geldiydim ama yokmuş.
yeni bir yöntem vs varsa yeşillendirebilirseniz iyi olur.
-
zone bunu yazdı
capcut var mı diye bakmaya geldiydim ama yokmuş.
yeni bir yöntem vs varsa yeşillendirebilirseniz iyi olur.
yazdım ben konuda