folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ortaya Karışık Lisanslar Geldi Hanımmmm V2

Ortaya Karışık Lisanslar Geldi Hanımmmm V2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M-S-T-F
    M-S-T-F's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

adobe creative cloud aylık mı?. bazılarında süreleri yazmıyor

Güncel olarak Creative Cloud tarafında 3 seçeneğimiz mevcut. 

2 haftalık, 7 gün garantili 2 cihazda kullanım. Hesap olarak teslim - 125 TL
    3 Aylık , Kesintisiz 3 ay garantili. 1 cihazda kullanım. Hesap olarak teslim, ortak kullanım tipi olduğu için şifre değişimi vs. mümkün değil. - 600 TL 
    4 Aylık , kesintisiz ancak İlk giriş garantili****  2 cihaz kullanımını şifre değişimi vs. mümkün olan hesap tamamen size ait 700 TL 

****( 4 Aylık olanda şuan kullanan müşterimiz var 300 hesaptan sadece 2 hesapta sorun çıktı ancak garantisi mevcut değil)
    Teknik olarak hepsi aynı paket sadece süreler, garantiler değişiyor.

Fiyat listesi temel olarak fikir vermesi açısından koyuyoruz her zaman en güncel fiyat ve ürün seçenekleri için konudaki whatsapptan bize ulaşabilirsiniz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilatemha
    ilatemha's avatar
    Erkek

Bu isi biraktin saniyordum. Hayirli isler. Bol kazanclar.

A.A.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Simdi pek iyi olmus aciklamalar falan sagol canim benim, bazisi pek ucuz hatta bayildim 

Ucuz ne guzel demeye de cekiniyoruz gerci bam sisiriyor saticilar sonra.

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

11 home ve office 2021 sipariş verdim. kurulum sonrası tecrübelerimi yazarım. önceki sefer canva'da telafi edild. tşkler.

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

Mesajım bulunsun lazım olacak.

çok uzakta uzak denizlerde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek
    M-S-T-F bunu yazdı
    Cosmic bunu yazdı

adobe creative cloud aylık mı?. bazılarında süreleri yazmıyor

Güncel olarak Creative Cloud tarafında 3 seçeneğimiz mevcut. 

2 haftalık, 7 gün garantili 2 cihazda kullanım. Hesap olarak teslim - 125 TL
    3 Aylık , Kesintisiz 3 ay garantili. 1 cihazda kullanım. Hesap olarak teslim, ortak kullanım tipi olduğu için şifre değişimi vs. mümkün değil. - 600 TL 
    4 Aylık , kesintisiz ancak İlk giriş garantili****  2 cihaz kullanımını şifre değişimi vs. mümkün olan hesap tamamen size ait 700 TL 

****( 4 Aylık olanda şuan kullanan müşterimiz var 300 hesaptan sadece 2 hesapta sorun çıktı ancak garantisi mevcut değil)
    Teknik olarak hepsi aynı paket sadece süreler, garantiler değişiyor.

Fiyat listesi temel olarak fikir vermesi açısından koyuyoruz her zaman en güncel fiyat ve ürün seçenekleri için konudaki whatsapptan bize ulaşabilirsiniz. 

Kendilerinden Creative Cloud ve Autodesk Lisansları aldım, hızlı geridönüşleri ve yardımları için teşekkür ederim. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Benden kaynaklı bazı sorunlar yaşadım, daha önce crackli uygulamalar vardı onları kaldırmak ve yeni uygulamaları temiz kurmak biraz sorun yarattı. Gemini sağolsun sorunları çözdük. Lisanslar aynı gün sorunsuz bir şekilde ulaştı.

Her konuda destek verdiler, şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Kendilerine huzurunuzda teşekkürü bir borç bilirim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Benim de daha önce @TheAvenqer arkadaş ile creative cloud alışverişim olmuştu. Bir süre kullanabildik ama ara ara adobe problemli sorunlar çıktı ve kullanamaz hale gelince tüm ücretimizi eksiksiz iade etti. Onun adına da üzüldüm tabii giriştiği bir iş başarız olunca. Umarım bu sefer başarılı olurlar.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Pm attım bakalım yurt dışımda kadper sky calışcak mı 

Break Dance Bboy MaxeL
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

ChatGPT Bussiness aldım, iyi çalışmalar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam bunların ikisi de fiyat olarak aynı da , 
    Hangisi daha iyi , Daha kullanışlı ve Uzun ömürlü 😊

Yükseltin demesinden bıktım , çok soru soruyorum , bazen b*kumu çıkarıp 2 saat yazisiyorum ve bazen çok resim urettieiyorum ama sonunda YUKSELTİN uyarısı çıkıyor ve bütün ayarımı kaçırıyor 😅

- ChatGPT Bussiness 4 haftalık ???

- ChatGPT Plus GPT 4 ORİJİNAL HESAP ???

Bunların hangisi daha iyiyse diğerine göre ve maile tanımlayabiliriz diyorsan alayım bir tane ...

SU UYARIDAN BIKTIM 😅 yukselttigimizde ne kadar fark eder? Limitsiz mi oluyor ozaman?

@M-S-T-F

JiggSaw tarafından 17/Ara/25 09:32 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 13512 Toplam Mesaj: 122
windows lisans office lisans satisi office