Ortaya Karışık Lisanslar Geldi Hanımmmm V2
-
Cosmic bunu yazdı
adobe creative cloud aylık mı?. bazılarında süreleri yazmıyor
Güncel olarak Creative Cloud tarafında 3 seçeneğimiz mevcut.
2 haftalık, 7 gün garantili 2 cihazda kullanım. Hesap olarak teslim - 125 TL
3 Aylık , Kesintisiz 3 ay garantili. 1 cihazda kullanım. Hesap olarak teslim, ortak kullanım tipi olduğu için şifre değişimi vs. mümkün değil. - 600 TL
4 Aylık , kesintisiz ancak İlk giriş garantili**** 2 cihaz kullanımını şifre değişimi vs. mümkün olan hesap tamamen size ait 700 TL
****( 4 Aylık olanda şuan kullanan müşterimiz var 300 hesaptan sadece 2 hesapta sorun çıktı ancak garantisi mevcut değil)
Teknik olarak hepsi aynı paket sadece süreler, garantiler değişiyor.
Fiyat listesi temel olarak fikir vermesi açısından koyuyoruz her zaman en güncel fiyat ve ürün seçenekleri için konudaki whatsapptan bize ulaşabilirsiniz. -
Bu isi biraktin saniyordum. Hayirli isler. Bol kazanclar.
-
Simdi pek iyi olmus aciklamalar falan sagol canim benim, bazisi pek ucuz hatta bayildim
Ucuz ne guzel demeye de cekiniyoruz gerci bam sisiriyor saticilar sonra.
-
11 home ve office 2021 sipariş verdim. kurulum sonrası tecrübelerimi yazarım. önceki sefer canva'da telafi edild. tşkler.
-
Mesajım bulunsun lazım olacak.
-
M-S-T-F bunu yazdıCosmic bunu yazdı
adobe creative cloud aylık mı?. bazılarında süreleri yazmıyor
Güncel olarak Creative Cloud tarafında 3 seçeneğimiz mevcut.
2 haftalık, 7 gün garantili 2 cihazda kullanım. Hesap olarak teslim - 125 TL
3 Aylık , Kesintisiz 3 ay garantili. 1 cihazda kullanım. Hesap olarak teslim, ortak kullanım tipi olduğu için şifre değişimi vs. mümkün değil. - 600 TL
4 Aylık , kesintisiz ancak İlk giriş garantili**** 2 cihaz kullanımını şifre değişimi vs. mümkün olan hesap tamamen size ait 700 TL
****( 4 Aylık olanda şuan kullanan müşterimiz var 300 hesaptan sadece 2 hesapta sorun çıktı ancak garantisi mevcut değil)
Teknik olarak hepsi aynı paket sadece süreler, garantiler değişiyor.
Fiyat listesi temel olarak fikir vermesi açısından koyuyoruz her zaman en güncel fiyat ve ürün seçenekleri için konudaki whatsapptan bize ulaşabilirsiniz.Kendilerinden Creative Cloud ve Autodesk Lisansları aldım, hızlı geridönüşleri ve yardımları için teşekkür ederim. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Benden kaynaklı bazı sorunlar yaşadım, daha önce crackli uygulamalar vardı onları kaldırmak ve yeni uygulamaları temiz kurmak biraz sorun yarattı. Gemini sağolsun sorunları çözdük. Lisanslar aynı gün sorunsuz bir şekilde ulaştı.
Her konuda destek verdiler, şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Kendilerine huzurunuzda teşekkürü bir borç bilirim
-
Benim de daha önce @TheAvenqer arkadaş ile creative cloud alışverişim olmuştu. Bir süre kullanabildik ama ara ara adobe problemli sorunlar çıktı ve kullanamaz hale gelince tüm ücretimizi eksiksiz iade etti. Onun adına da üzüldüm tabii giriştiği bir iş başarız olunca. Umarım bu sefer başarılı olurlar.
-
Pm attım bakalım yurt dışımda kadper sky calışcak mı
-
ChatGPT Bussiness aldım, iyi çalışmalar.
-
Hocam bunların ikisi de fiyat olarak aynı da ,
Hangisi daha iyi , Daha kullanışlı ve Uzun ömürlü 😊Yükseltin demesinden bıktım , çok soru soruyorum , bazen b*kumu çıkarıp 2 saat yazisiyorum ve bazen çok resim urettieiyorum ama sonunda YUKSELTİN uyarısı çıkıyor ve bütün ayarımı kaçırıyor 😅
- ChatGPT Bussiness 4 haftalık ???
- ChatGPT Plus GPT 4 ORİJİNAL HESAP ???
Bunların hangisi daha iyiyse diğerine göre ve maile tanımlayabiliriz diyorsan alayım bir tane ...
SU UYARIDAN BIKTIM 😅 yukselttigimizde ne kadar fark eder? Limitsiz mi oluyor ozaman?

@M-S-T-F
JiggSaw tarafından 17/Ara/25 09:32 tarihinde düzenlenmiştir