Ortaya Karışık Lisanslar Geldi Hanımmmm V2
-
M-S-T-F bunu yazdıelyos2600 bunu yazdı
Yanlış Yere Yazdıysam Özür Dilerim Şimdiden.. Aldığım Şu Mail Sistem Devredilip Yeni Bir Yola Girildiği İçin Miydi.. Sizinle İlgili Değilse Tekrar Özür Dilerim..
Hyper License 2026 ekibinden kaldırıldınız
Sistem tam 3 seneden fazla süre önce devredildi. Forumda da bu yayınlandı. Konunun sayfaları içinde de mevcut. Ve tam olarak bu maili aldığınız içinde yeniden biz işin içine girdik. 3 sene önce devrettiğimiz işin bugün dahi elimizden geldiğince arkasındayız diyoruz. Kimseyi mağdur etmemek adına herkese sıfırdan tanımlıyoruz. Konunun ilk mesajındaki whatsapp üzerinden yazarsanız yeniden tanımlayacağız.
Saolsun Direk Tanımladı Hesabı..
Çok Teşekkür Ederim..
-
Canva hesabı tekrar tanımlanmayan varsa bize ulaşabilir. Yeniden tanımlamalara devam ediyoruz.
-
Adamın dibi
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
-
JiggSaw bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıM-S-T-F bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Hocam bunların ikisi de fiyat olarak aynı da ,
Hangisi daha iyi , Daha kullanışlı ve Uzun ömürlü 😊Yükseltin demesinden bıktım , çok soru soruyorum , bazen b*kumu çıkarıp 2 saat yazisiyorum ve bazen çok resim urettieiyorum ama sonunda YUKSELTİN uyarısı çıkıyor ve bütün ayarımı kaçırıyor 😅
- ChatGPT Bussiness 4 haftalık ???
- ChatGPT Plus GPT 4 ORİJİNAL HESAP ???
Bunların hangisi daha iyiyse diğerine göre ve maile tanımlayabiliriz diyorsan alayım bir tane ...
SU UYARIDAN BIKTIM 😅 yukselttigimizde ne kadar fark eder? Limitsiz mi oluyor ozaman?
Gpt 4 orjinal hesap dediğimiz aslında bussiness hocam fiyat listesi fikir vermesi amacıyla hizmet ediyor güncel bilgi ve fiyatı her zaman whatsapp üzerinden erişirsiniz.
Bussiness,Plus'ın üst versiyonu olup 2 katı limite sahip. Sizin durumunuzda baya farkeder. Mailinize tanımlıyoruz. Ek bir çalışma alanı olarak giriş yaptığınızda karşınıza çıkıyor. 4 hafta süresi var. Sonrasında siliniyor.
Whatsapp üzerinden ulaşın tanımlayalım hocam.
Tamam yazıyorum hocam 👋 2425
ChatGPT Bussiness aldım, iyi çalışmalar.
Bunu uzatma imkanı oluyor mu , yoksa yenisini mı almak gerekiyor 10 gün sonra 😊
-
JiggSaw bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıM-S-T-F bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Hocam bunların ikisi de fiyat olarak aynı da ,
Hangisi daha iyi , Daha kullanışlı ve Uzun ömürlü 😊Yükseltin demesinden bıktım , çok soru soruyorum , bazen b*kumu çıkarıp 2 saat yazisiyorum ve bazen çok resim urettieiyorum ama sonunda YUKSELTİN uyarısı çıkıyor ve bütün ayarımı kaçırıyor 😅
- ChatGPT Bussiness 4 haftalık ???
- ChatGPT Plus GPT 4 ORİJİNAL HESAP ???
Bunların hangisi daha iyiyse diğerine göre ve maile tanımlayabiliriz diyorsan alayım bir tane ...
SU UYARIDAN BIKTIM 😅 yukselttigimizde ne kadar fark eder? Limitsiz mi oluyor ozaman?
Gpt 4 orjinal hesap dediğimiz aslında bussiness hocam fiyat listesi fikir vermesi amacıyla hizmet ediyor güncel bilgi ve fiyatı her zaman whatsapp üzerinden erişirsiniz.
Bussiness,Plus'ın üst versiyonu olup 2 katı limite sahip. Sizin durumunuzda baya farkeder. Mailinize tanımlıyoruz. Ek bir çalışma alanı olarak giriş yaptığınızda karşınıza çıkıyor. 4 hafta süresi var. Sonrasında siliniyor.
Whatsapp üzerinden ulaşın tanımlayalım hocam.
Tamam yazıyorum hocam 👋 2425
ChatGPT Bussiness aldım, iyi çalışmalar.
Bunu uzatma imkanı oluyor mu , yoksa yenisini mı almak gerekiyor 10 gün sonra 😊
Malesef uzatma mümkün değil. Bu ürünün 2 haftalık garanti süresi mevcut bu garanti süresince eğer patlarsa yeniden başka ekibe tanımlıyoruz. Süresi dolarsada aynı şey geçerli yeni bir ekibe tanımlanıyorsunuz. O yüzden uzun vadeli projeleriniz vs. için değilde bir iki gün içinde yapıp çıkacağınız işler veya birkaç saatlik araştırma konularınız için vs. değerlendirmeniz daha sağlıklı gibi...
Konuşmalarınız vs. başkaları tarafından görülmüyor. Bu paketin iyiliği ise şu ki verileriniz bu pakette işlenmiyor. Eğitim verisi olarak kullanılmadığını belirtiyorlar. Doğrusu yanlışı Sam amcanın günahı vebali boynuna :D -
hootsuite alındı, teşekkürler hocam.
-
-
Hızlı servis çat çut. Hizmet iyi olunca da insanın daha çok alası geliyor hocam yapmayın böyle şeyler :D
Seo Spider & Canva Pro temiz. :)
-
Liquid bunu yazdı
photoshop eski versiyon da olsa süresiz lisans falan var mı?
Malesef mevcut değil hocam. Photoshop, İllustrator Premiere vs. artık tamamen creative cloud üzerinden sunuluyor.
-
Hocam office 365 lisans alırsak one drive da kullanılabiliyor mu ?
rapidhacker550 tarafından 16/Oca/26 11:07 tarihinde düzenlenmiştir