Osmangazi Üniversitesinde Olan Olaylar
-
Yuh ya arkadaş ne hallere düştük mk böyle işin .
-
"osmangazili olmak pismanlıktır" yazan kagıdı tutan bir arkadasım, dün epey konusu oldu bu olayın.
acıklamayı okurken su kısım özellikle dikkatimi cekti :
"Bunun üzerine, öğrenci grubu kamu görevlisi olan güvenlik görevlilerimize pervasızca (zıplayıp tekme atma da dahil) vurmaya başlamışlardır. Bu saldırı sırasında 7 güvenlik görevlilerimiz yaralanmış ve acil serviste tedaviye alınmıştır."
biz baska bir videoyu mu izledik acaba ? ya da görmedigimiz bir kısım mı vardı orada ?
-
Yiyecekleri dağıttırmamaları çok doğru çünkü kimse o sandviçlerin içerisinde ne olduğunu bilemez. Ama engelleme metodları insanlık dışı umarım sorumlular cezalandırılır. Her üniversitenin özel güvenliğinin yapacağı hayvanlık.
-
o okulu; o idarenin ve güvenlik in başına yıkmayan osmangazi öğrencilerinin ben ta .....................
-
20 kuruş için bu kadar tepki eylem fazla. Gerçi Ayda 25 liraya tekabul eder belki yada 20... Neyse ne. Öğrencileri böyle joplamak doğru değil tabiki..
-
Olayı bilmiyoruz basının bize yansıtmasına göre yorum yapıyoruz ama görevini yapan Güvenlik görevlilerine karşıda şiddet var mı acaba yoksa durduk yeremi bu adamlar birden koşup milleti jopluyor yada rektörün emriylemi ?
SeRDaR tarafından 12/Mar/13 20:23 tarihinde düzenlenmiştir
öğrencilerin protestolarını destekliyorum istanbul üni dede protesto vardı ama böyle olaylar çıkmadı nedense -
SeRDaR bunu yazdı
Olayı bilmiyoruz basının bize yansıtmasına göre yorum yapıyoruz ama görevinin yapan Güvenlik görevlilerine karşıda şiddet varmı acaba yoksa durduk yeremei bu admalar birden soşup milleti jopluyor yada rektörün emriylemi ?
öğrencilerin protestolarını destekliyorum istanbul üni dede protesto vardı ama böyle olaylar çıkmadı nedenseaynen sana katılıyorum, objektiflik için kesinlikle bir açıdan bakmamak lazım.
-
ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu öğrenciler neden böyle 1 2 3 4 tl hesabında paso
benim anlamadığım bu böyle eywallah bişey demiyorum.
peki hafta sonu kızı alınca gidip barlara 50 100 tl bayılıyorlar biri bana bunu açıklayabilirmi lütfen
-
Mycity bunu yazdı
ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu öğrenciler neden böyle 1 2 3 4 tl hesabında paso
benim anlamadığım bu böyle eywallah bişey demiyorum.
peki hafta sonu kızı alınca gidip barlara 50 100 tl bayılıyorlar biri bana bunu açıklayabilirmi lütfen
Genelleme yapma mycity geneleme yapma
baba pararsıyla günü gün edip bara dediğin gibi para bayılanlarda var gerçi 50 100 tl ye sen bayılmak diyorsan :) girmen çıkman zaten 50 100 den başlar :) her neyse öyleleride var
hem okuyup hem çalışnalr kıt kanaat parasız dolaşıp gurbet elde parttime çalışıp okumaya çalışanlarda var bunuda göz önünde bulundur bu adamlar için belirttiğin 1-2 lira büyüyk para oluyor dostum ay sonunda ;) -
Sikseler ülkücüler nerde diye ağlayacak adamlar var bu ülkenin tek kerizi onlar zaten