folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Osmangazi Üniversitesinde Olan Olaylar

Osmangazi Üniversitesinde Olan Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Yuh ya arkadaş ne hallere düştük mk böyle işin .

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"osmangazili olmak pismanlıktır" yazan kagıdı tutan bir arkadasım, dün epey konusu oldu bu olayın.

acıklamayı okurken su kısım özellikle dikkatimi cekti :

"Bunun üzerine, öğrenci grubu kamu görevlisi olan güvenlik görevlilerimize pervasızca (zıplayıp tekme atma da dahil) vurmaya başlamışlardır. Bu saldırı sırasında 7 güvenlik görevlilerimiz yaralanmış ve acil serviste tedaviye alınmıştır."

biz baska bir videoyu mu izledik acaba ? ya da görmedigimiz bir kısım mı vardı orada ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Yiyecekleri dağıttırmamaları çok doğru çünkü kimse o sandviçlerin içerisinde ne olduğunu bilemez. Ama engelleme metodları insanlık dışı umarım sorumlular cezalandırılır. Her üniversitenin özel güvenliğinin yapacağı hayvanlık. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

o okulu; o idarenin ve güvenlik in başına yıkmayan osmangazi öğrencilerinin ben ta .....................

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

20 kuruş için bu kadar tepki eylem fazla. Gerçi Ayda 25 liraya tekabul eder belki yada 20... Neyse ne. Öğrencileri böyle joplamak doğru değil tabiki..

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Olayı bilmiyoruz basının bize yansıtmasına göre yorum yapıyoruz ama görevini yapan Güvenlik görevlilerine karşıda şiddet var mı acaba yoksa durduk yeremi bu adamlar birden koşup milleti jopluyor yada rektörün emriylemi ?

öğrencilerin protestolarını destekliyorum istanbul üni dede protesto vardı ama böyle olaylar çıkmadı nedense

SeRDaR tarafından 12/Mar/13 20:23 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Olayı bilmiyoruz basının bize yansıtmasına göre yorum yapıyoruz ama görevinin yapan Güvenlik görevlilerine karşıda şiddet varmı acaba yoksa durduk yeremei bu admalar birden soşup milleti jopluyor yada rektörün emriylemi ?

öğrencilerin protestolarını destekliyorum istanbul üni dede protesto vardı ama böyle olaylar çıkmadı nedense

aynen sana katılıyorum, objektiflik için kesinlikle bir açıdan bakmamak lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu öğrenciler neden böyle 1 2 3 4 tl hesabında paso

benim anlamadığım bu böyle eywallah bişey demiyorum.

peki hafta sonu kızı alınca gidip barlara 50 100 tl bayılıyorlar biri bana bunu açıklayabilirmi lütfen

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu öğrenciler neden böyle 1 2 3 4 tl hesabında paso

benim anlamadığım bu böyle eywallah bişey demiyorum.

peki hafta sonu kızı alınca gidip barlara 50 100 tl bayılıyorlar biri bana bunu açıklayabilirmi lütfen

Genelleme yapma mycity geneleme yapma

baba pararsıyla günü gün edip  bara dediğin gibi para bayılanlarda var gerçi 50 100 tl ye sen bayılmak diyorsan :) girmen çıkman zaten 50 100 den başlar :) her neyse öyleleride var

hem okuyup hem çalışnalr kıt kanaat parasız dolaşıp gurbet elde parttime çalışıp okumaya çalışanlarda var bunuda göz önünde bulundur bu adamlar için belirttiğin 1-2 lira büyüyk para oluyor dostum ay sonunda ;)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Sikseler ülkücüler nerde diye ağlayacak adamlar var bu ülkenin tek kerizi onlar zaten
Toplam Hit: 9266 Toplam Mesaj: 81