Osmangazi Üniversitesinde Olan Olaylar
-
isterse 10 krş veya 0,5 krş olsun. ortada hak aramak diye bir şey var, tabii öyle duruma geldiniz ki 20 krş ya ne olacak bunlar sigara içmiyor mu bilmemne moduna giriyorsunuz.
işte bu yüzden elektriğe, doğalgaza, benzine, ekmeğe, sayamadığım bir çok şeye zam geldiğinde paranız yettiği/yettirmeye çalıştığınız için ne olacak durumundasınız.
böyle olduktan sonra devlet skmeye devam eder.
sigaraya zam geldiğinde nasıl içmeyen insanların oh iyi olmuş demesinden farkı yok bu yaptığınızın. destek olmanız gerekirken.
hele bir arkadaş demiş ki ülkücüler nedense böyle durumlarda hiç ortada yok. evet bunu da bir düşünün derim size. ülkücüleri karı kız meselesi ve solcuları dövme konusunda başka bir yerde gördünüz mü acaba?
kimin ne olduğu belli zaten. o öğrenciler bu ülkenin geleceği, bu ülkenin geleceğine sahip çıkmak istiyorsanız baş kalıran öğrencileri dinleyeceksiniz. ötekiler gibi hükümet ne diyorsa boyun eğenlere değil. yoksa ıraktan farkı kalmaz buranın da. onun yerine bu gelir, şakşaklarlar.
-
ya ögrenci milletinin halini görmüyoruz sanki sigarası birası eksik olmuyor bu kamillerin yaptıgı açık ve net rektöre kıllık rektör besbelli akpnin adamı bunlarda kominist tipli alayı sorun orda yemek falan bahane 20 kuruşa neyin davası 1.50 liraya iki ekmek zor alıyosun adam dört çeşit yemek vermiş insaflan 1.50 liraya ankarada 3 simit zor alıyosun geçen aydan kalmış pogaçayı alamazsın işin iç yüzünü ögrenince okul yönetimi haklı bu veletler kaşınmış ama müdahale sert olmuş o konuda üzüldüm
DanqerLine tarafından 13/Mar/13 09:23 tarihinde düzenlenmiştir -
RootB bunu yazdı
Tahribatta baya beyinsiz adam varmış görmüş olduk. Neredeyse "az bile yapmışlar" diyecek adamlar var şurada. çoluğu çocuğundan çıksın öyle düşünen varsa.
onu demek istemiyor diyorki o kdar zamlar oluyor durup durup bu olaylar hep ünide oluyor ne derdinizi anlatabiliyorsunuz nede haklı cıkabiliyorsunuz diyor bide adam gibi gidip rektörün odasına okunun şu kdar ögrenci şu kdari evlerde kalıyor biz zar zor yemek parasını verirken niye zamn yapıyorsunuz dese adam utanır amk ama sen adama yumarta bilmem ne atarsan tabiki zıt gider inadına sizi sikmeye calışır zor bişi degil
adam ünisinin protestolarla degil projelerle anılmasını ister haksız mıyım?
-
Küfür etmek az kalıyor. Öyle rektörü öyle güvenliği tüm sülalesiyle beraber çarmaha gerip sabaha kadar sallandıra sallandıra ********... Güzel ülkemin orospu çocuğu rektörleri yüzünden gariban öğrencileri madur olduğu yerde sesini çıkaramıyor. Uyan Türkiye uyan sizleri köpekleri yapmak için sesinizi kesiyorlar.
-
Öğrencilerin yaptığı açıklamada "2. basıma 4 lira alıyorlar,benim sabah 9'dan akşam 6 ya kadar dersim var doğal olarak iki kez yemek yemem gerekiyor okulda" dediğini duymuştum.Adam sonuna kadar haklı.Orası üniversite yemekhanesi öğrencilerin nitelikli ve ucuz yemek yeme hakkı var.
TBT ye ne olmuş böyle?Yok sigara içiyorlardır yok bara gidiyorlardır.Mesele sigara ve ya bar mevzusu değil ki neyin kafasını yaşıyosunuz siz?Osmangazi rektörünün ne mal olduğu zaten belli,bilmiyorsanız da adamın dün kanalda yaptığı konuşmayı bulun dinleyin.
Spiker diyor ki "Efendim orası üniversite ne olursa olsun öğrenciye bu şekilde davranılması yanlış değil mi"
rektör:"Siz adama uçan tekme atarsanız karşılığını görürsünüz"
Bu kadar gerizekalı,bu kadar beyinsiz bir açıklamayı yapabilen adam o üniversitenin rektörüyse öğrencilerin hala yaşıyor olmasına sevinmek lazım.
-
Olayın savunulacak bir yanı yok böyle rektörler doldu üniversitelere.
Bir diğer dikkat ettiğim hususta yemekhanelerde ki rezillik,bizim ünide sadece öğlenleri yemek çıkıyor ve fiyatı 1 tl,üç çeşit.Ben sevmiyorum ordan yemiyorum ama 1 tl için baya iyi sayılır ama yemekhanede ki rezilllikleri görünce gerçekten insan ben nerde yaşıyorum diyor,ücretsiz olan ekmekleri çantasına dolduranlar mı dersin,bir kepçe daha fazla almak için görevliyle kavga edenler mi dersin,ders çıkışı koşarak ön sıraları kapmak için yolda ki insanlara çarpıp ezenler mi dersin tamamen rezillik.İnsanın bir daha gidesi gelmiyor. -
yav sikerim öyle rektörü bana bu yapılacak mezara kadar kin tutarım o güvenlikçileride fırsatını bulduğum anda öttürürüm arkadaşlar adamlar şiddet eyilimli hiçbişey yapmadığı halde dayak yiyorlar bide güvenlikçiler kendilerini polis sanıyor olucakki öğrencileri kendi çaplarında gözaltına alıyorlar özel güvünlikçilerin öğrencilere müdahale hakkı yoktur amaçları dışarıdan gelen tehditlere karşı okulu öğrencileri ve öğretim görevlilerini korumaktır bunlar dışında kalan durumlarda polis çağırıp polis gelene kadar olaya kısmen müdahale etmeleri gerkir ama tabi bu olması gereken olansa rektör emniyetmüdürü güvenlikçilerde polis onu geçtim şunu düşünün o ibne rektörün elinden tutup çektiği kelepçe takın dediği kız birinizin sevgilisi nişanlısı kardeşi bişeyi olsa yada orda dayak yiyen öğrencinin sevgilisinin bu görüntüleri gördünü düşünün ne hissederdiniz herşeyden önce kimse çocunu dayak yesin diye yetiştirmiyor kimse dayak yemek için sınavlara girip kazanıp maddi açıdan sıkıntılı üniversite hayatına atılmıyor nebilyim yani diyeceğim o ki sırf karşılıksız kalmayacağını bilmeleri için orektörü ayağından o ünüversitenin ortasına asmak gerek zira karşılığı geleceğini bilse bukadar götlü hareket edemez
-
videoyu izledim o kadar öğrenci o özel güvenliği havaya kaldırıp hoplatamadı ya hakettiler bence hiç hak hukuk falan demeyin
-
UzatmaNaciye bunu yazdıRootB bunu yazdı
Tahribatta baya beyinsiz adam varmış görmüş olduk. Neredeyse "az bile yapmışlar" diyecek adamlar var şurada. çoluğu çocuğundan çıksın öyle düşünen varsa.
onu demek istemiyor diyorki o kdar zamlar oluyor durup durup bu olaylar hep ünide oluyor ne derdinizi anlatabiliyorsunuz nede haklı cıkabiliyorsunuz diyor bide adam gibi gidip rektörün odasına okunun şu kdar ögrenci şu kdari evlerde kalıyor biz zar zor yemek parasını verirken niye zamn yapıyorsunuz dese adam utanır amk ama sen adama yumarta bilmem ne atarsan tabiki zıt gider inadına sizi sikmeye calışır zor bişi degil
adam ünisinin protestolarla degil projelerle anılmasını ister haksız mıyım?
hangi rektör utanır, utanır demişsin kendin inanıyo musun arkadaşım buna
-
yok daha neler...
http://www.ogu.edu.tr/duyurular.aspx?KID=1&DID=2043