folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Osmangazi Üniversitesinde Olan Olaylar

Osmangazi Üniversitesinde Olan Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu öğrenciler neden böyle 1 2 3 4 tl hesabında paso

benim anlamadığım bu böyle eywallah bişey demiyorum.

peki hafta sonu kızı alınca gidip barlara 50 100 tl bayılıyorlar biri bana bunu açıklayabilirmi lütfen

hiç üni. öğrencisi olmadın galiba?

orada dayak yiyenler büyük ihtimalle barda karı kızla para yiyen veletlerden değil. allah aşkına bahsettiğin adamlar yemekhanenin dandirik yemeklerine bakarlar mı? kaldı ki öyle olsalar bile hak aramanın neresi yanlış? güvenlik görevlileri videonun başında 'olaylar gelişse de dayak atsak' modundalar. medeniyetle de cehaletle de alakası yok, o adamlar güvenlikteki görevlerine devam edicekler. umarım öğrenciler gerekeni yapar. ( :

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bizim üniversite gençliğinin %70 i çapulcu sürüsü boka yaramaz adamlar.Ha işe yarayan %30 luk bir kısmı var zaten  onlarda göz önüne çıkıyor cok cabuk parlıyor.Adamlar bilimle ilgileneceğine 4 sene hayatımın tadını çıkarayım taşkınlık yapayım diye bahane arıyor.En ufak problemde o konuyu bahane ederek saldırıyor.

Bu olayda amcık görevliler orantısız güç kullanmışlar joplayarak ama bizim üniversitelilerin meslek lisesindeki liselilerden farkı yok.En ufak olayda sanki adamları toplama kampına yığmışlarda herifler en sonunda isyan çıkarmış gibi davranıp sağa sola saldırıyorlar.

Zaten şu yaptıkları protestoda bile hiç bir orjinallik yada ses getirici bişey yok.

EDIT:Şimdi bu olayda güvenlikleri savundun falan demeyin bu olayı hariç tutuyorum.

u235 tarafından 12/Mar/13 21:37 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Osmangazinin başındaki adamlarda örümcek kafalı insanlardır.

Yaptıkları ortada. Teröriste yapamadıklarını öğrenciye yapıyorlar.

--

edit:

retret :

Aksine hepsi adam demek ki. Allahtan bu şekilde cahilce düşünmüyorlar.

nesi adam canım, böyle salak salak internetten protesto ile olmuyor, bütün öğrenciler aynı anda zıplasa o bina yıkılır, çıkıp sikecekler hepsini, rektörüne kadar dövecekler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

--

edit:

retret :

nesi adam canım, böyle salak salak internetten protesto ile olmuyor, bütün öğrenciler aynı anda zıplasa o bina yıkılır, çıkıp sikecekler hepsini, rektörüne kadar dövecekler.

oha sakin ol hocam :D senin kanın 2x akıyor 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

--

edit:

retret :

oha sakin ol hocam :D senin kanın 2x akıyor 

Hiç bir konuda celallenmedim daha ama bu orospu çocukluğu. Baktım önce genelde kürt sorunu tayfası çıkarır eylemleri basın ibnece gösterir ama bu videoda falso birşey yok. Sakin olma, götünüz internete yapıştı, protestoya bak internetten, adamlar sanki internetten copladı. Döküleceksin sokaklara, bana olsa o olay, kaydımı alır, alabildiğim adamın kaydını aldırır sonra kayıt olacaklara da olma derdim. 3 senede huzur evi olurdu orası.

edit:

imza.la dalgası da ayrı bir salaklık, dikkati güvenlik görevlilerine çekmişler, 3-5 varoşu kovdurup milleti teselli edecekler. İlk rektörü döveceksin.

kvasir tarafından 12/Mar/13 21:56 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Üniversitede yemeklere yapılan 10 kuruş zam bile adama öyle bir koyar ki çok fenadır, şimdi ogü de okuyan çok arkadaşım var çoğuda bir yerde part time çalışır bir şekilde okumaya çalışır çünkü eskişehir bir öğrenci şehri olabilir ama parası olana olmayana ölüm gibi bir yer sırf parası olmadığı için vişnelikden hergün anadolu üniversitesine yürüyerek gidip gelen tanıdıklarım var belki 10-20 kuruş size göre para değil ama öğrenciye çok büyük bir para her ne olursa olsun o güvenlik görevlileride emir kulu ama e vicdansız piçler insan öyle mi yapar aldığım duyumlara göre öğrenciler güvenlikleri köşeye çekmeye başlamış yaşanan olaydan sonra

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu öğrenciler neden böyle 1 2 3 4 tl hesabında paso

benim anlamadığım bu böyle eywallah bişey demiyorum.

peki hafta sonu kızı alınca gidip barlara 50 100 tl bayılıyorlar biri bana bunu açıklayabilirmi lütfen

hiç üni. öğrencisi olmadın galiba?

orada dayak yiyenler büyük ihtimalle barda karı kızla para yiyen veletlerden değil. allah aşkına bahsettiğin adamlar yemekhanenin dandirik yemeklerine bakarlar mı? kaldı ki öyle olsalar bile hak aramanın neresi yanlış? güvenlik görevlileri videonun başında 'olaylar gelişse de dayak atsak' modundalar. medeniyetle de cehaletle de alakası yok, o adamlar güvenlikteki görevlerine devam edicekler. umarım öğrenciler gerekeni yapar. ( :

üniversiteli olmadı ama hocalar hayat okulunu çok okudum ben yani hemen hemen aynı kefedeyim ama hiç bir zaman isyan etmedim kimseye insan oğlu çalışırsa yapamayacağı şey yok

elbette orada hak armakta işin içinde var onuda artık sizlerin taktirine bırakıyorum

Mycity tarafından 13/Mar/13 00:20 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

o ögrencilerdede öyle bi tip varki gel beni döv der gibi hepsi :D

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeZzZ
    DeZzZ's avatar
    Erkek

ogü de okuyan var mı bilmem ama ben orada okuyan olarak şöyle bir yorum yapayım 1,30Tl iken yemekler berbattı yani 4çeşit cıkıyordu ama 2si yenmeyecek düzeyde oluyordu ve ertesi günü, bir önceki günden kalan bir şeyle birleştiriyorlar gibi bir şeydi yogurt varsa ayran yapıyorlar gibi. 1.5 olduktan sonra düzeldi. ama şunu da belirteyim 2 yıl anadolu üni. okudum 1tl olmasına rağmen bütün yemekler 10 numara cıkıyordu. istenirse 1 tl yapılabilir yani olmaz diye bir şey yok. 

düşündüğümüz her şeyin olabilitesi vardır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    DeZzZ bunu yazdı

ogü de okuyan var mı bilmem ama ben orada okuyan olarak şöyle bir yorum yapayım 1,30Tl iken yemekler berbattı yani 4çeşit cıkıyordu ama 2si yenmeyecek düzeyde oluyordu ve ertesi günü, bir önceki günden kalan bir şeyle birleştiriyorlar gibi bir şeydi yogurt varsa ayran yapıyorlar gibi. 1.5 olduktan sonra düzeldi. ama şunu da belirteyim 2 yıl anadolu üni. okudum 1tl olmasına rağmen bütün yemekler 10 numara cıkıyordu. istenirse 1 tl yapılabilir yani olmaz diye bir şey yok. 

yemekler 2 tl diyemi bu kavga :S

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
Toplam Hit: 9187 Toplam Mesaj: 81