ÖSS Ye Girecekler;Öneriler,Hatırlatmalar,Tüyolar Vs Paylaşalım..
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Benden de size tavsiye: Sallayın! 6 soru salladınız misalen en azından 2 si tutar:| aha kardasın ne olursa olsun sallamak en idealidir ki ben her sınav 20 tane fln sallıyorum,10 u fln tutuyo:| zarara girdiğimi grmedim daha..
-----------------------------
aynen abi öyle yapıcaz başka çare yok, lgs de 6 tane sallamıştım 6sını da tutturmuştum :D
ama sallamak derken gözü kapalı sallamamalı kimse, sallamak bir yetenektir, genelde geometri sorularında baya bi tutturuyorum salladıklarımı..
aslında sallayıp da tutturmak çalışıp da çözmekten daha çok test tecrübesi ister :D
neyse bu arada sorumu cevaplayan yok mu; yanımda sigara ve kibritle sınava girsem sorun olur mu?
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------neyse bu arada sorumu cevaplayan yok mu; yanımda sigara ve kibritle sınava girsem sorun olur mu?
-----------------------------sorun olmaz da abi kanımca, kapalı alanda yasaklandıgı için wc de fln içmene izin vermezxler eger onu dusunuyosan
-
CodeMaster bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------neyse bu arada sorumu cevaplayan yok mu; yanımda sigara ve kibritle sınava girsem sorun olur mu?
-----------------------------sorun olmaz da abi kanımca, kapalı alanda yasaklandıgı için wc de fln içmene izin vermezxler eger onu dusunuyosan
-----------------------------sınavı şimdiden kaybettim bunu duyduktan sonra :(
-
abi senin suan yapacagın sey, oss ye kadar 09,30-12,45 arası hiç sigara içmeden durmak. ama saatlere cok dikkat et bu satler arası hiç içme
-
abi yok wcde içmicem, ama çıkınca içmem gerekecek gibime geliyor :)
-
CodeMaster bunu yazdı:
SilenC3 bunu yazdı:
CodeMaster bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------sınavı şimdiden kaybettim bunu duyduktan sonra :(
-----------------------------abi senin suan yapacagın sey, oss ye kadar 09,30-12,45 arası hiç sigara içmeden durmak. ama saatlere cok dikkat et bu satler arası hiç içme
-----------------------------Bencede icmeden durmaya calis benim gibi 3 kere sigaraya cikarsan azerbaycan kazanirsin bak gor onunde canli ornek :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------off amk kaldı 4 gün :| çok stresteyim :|
son denemede 243 yaptm 255 yapmam lazım amk yaa :(
-----------------------------kazan la kesin :| daha kapoş sen ben eve çıkacaz :| sınavdan sorada karfurdasın anlamam :|
-
* Ne olursa olsun okuduğunuz tüm soruları işaretleyin. Boş soru kesinlikle olmasın..
* Her gün ne yiyorsanız bu hafta da onu yiyin (yeyin:) Öyle fındık, bal zeka açar olaylarına girmeyin..
* Sınav kalemi diye satılan kalemler ana kalem olmasın, her zaman kullandığınız kalemleri kullanın, diğerlerini yedek olarak yanınıza alın..
* Sınavın ve sonucunun hayatın sonu ya da başlangıcı olmadığını sakın unutmayın. Alt tarafı bi sınav amk, ne olacak :)
-
ya beyler ne dicem...sınavdan önce girceğimiz yere gitsek..sora tuvalete -kendimizi eksik hissettiimiz bikaç kitap yerleştirsek...sınav arasında da tuvalet bahanesiyle bigüzel kopişleri çeksek...olurmu ki 8)=
-
ya bu yılda öss zamanı mail adresi dağıtılcak mı hea rene hoca