folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÖSS Ye Girecekler;Öneriler,Hatırlatmalar,Tüyolar Vs Paylaşalım..

ÖSS Ye Girecekler;Öneriler,Hatırlatmalar,Tüyolar Vs Paylaşalım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:
    -----------------------------

Benden de size tavsiye: Sallayın! 6 soru salladınız misalen en azından 2 si tutar:| aha kardasın ne olursa olsun sallamak en idealidir ki ben her sınav 20 tane fln sallıyorum,10 u fln tutuyo:| zarara girdiğimi grmedim daha..

aynen abi öyle yapıcaz başka çare yok, lgs de 6 tane sallamıştım 6sını da tutturmuştum :D

ama sallamak derken gözü kapalı sallamamalı kimse, sallamak bir yetenektir, genelde geometri sorularında baya bi tutturuyorum salladıklarımı..

aslında sallayıp da tutturmak çalışıp da çözmekten daha çok test tecrübesi ister :D

neyse bu arada sorumu cevaplayan yok mu; yanımda sigara ve kibritle sınava girsem sorun olur mu? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

neyse bu arada sorumu cevaplayan yok mu; yanımda sigara ve kibritle sınava girsem sorun olur mu?

sorun olmaz da abi kanımca, kapalı alanda yasaklandıgı için wc de fln içmene izin vermezxler eger onu dusunuyosan

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    CodeMaster bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:

sorun olmaz da abi kanımca, kapalı alanda yasaklandıgı için wc de fln içmene izin vermezxler eger onu dusunuyosan

sınavı şimdiden kaybettim bunu duyduktan sonra :( 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

abi senin suan yapacagın sey, oss ye kadar 09,30-12,45 arası hiç sigara içmeden durmak. ama saatlere cok dikkat et bu satler arası hiç içme

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

abi yok wcde içmicem, ama çıkınca içmem gerekecek gibime geliyor :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CodeMaster bunu yazdı:
    SilenC3 bunu yazdı:
    CodeMaster bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:

sınavı şimdiden kaybettim bunu duyduktan sonra :(

abi senin suan yapacagın sey, oss ye kadar 09,30-12,45 arası hiç sigara içmeden durmak. ama saatlere cok dikkat et bu satler arası hiç içme 

Bencede icmeden durmaya calis benim gibi 3 kere sigaraya cikarsan azerbaycan kazanirsin bak gor onunde canli ornek :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:

off amk kaldı 4 gün :| çok stresteyim :|

son denemede 243 yaptm 255 yapmam lazım amk yaa :( 

kazan la kesin :| daha kapoş sen ben eve çıkacaz :| sınavdan sorada karfurdasın anlamam :|

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

* Ne olursa olsun okuduğunuz tüm soruları işaretleyin. Boş soru kesinlikle olmasın..

* Her gün ne yiyorsanız bu hafta da onu yiyin (yeyin:) Öyle fındık, bal zeka açar olaylarına girmeyin..

* Sınav kalemi diye satılan kalemler ana kalem olmasın, her zaman kullandığınız kalemleri kullanın, diğerlerini yedek olarak yanınıza alın..

* Sınavın ve sonucunun hayatın sonu ya da başlangıcı olmadığını sakın unutmayın. Alt tarafı bi sınav amk, ne olacak :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gawath
    gawath's avatar
    Erkek

ya beyler ne dicem...sınavdan önce girceğimiz yere gitsek..sora tuvalete -kendimizi eksik hissettiimiz bikaç kitap yerleştirsek...sınav arasında da tuvalet bahanesiyle bigüzel kopişleri çeksek...olurmu ki 8)=

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

ya bu yılda öss zamanı mail adresi dağıtılcak mı hea rene hoca

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
Toplam Hit: 8334 Toplam Mesaj: 68