ÖSS Ye Girecekler;Öneriler,Hatırlatmalar,Tüyolar Vs Paylaşalım..
-
gawath bunu yazdı:
-----------------------------ya beyler ne dicem...sınavdan önce girceğimiz yere gitsek..sora tuvalete -kendimizi eksik hissettiimiz bikaç kitap yerleştirsek...sınav arasında da tuvalet bahanesiyle bigüzel kopişleri çeksek...olurmu ki 8)=
-----------------------------wallaha bilader turk zekasi hersey olabilir imkansiz diye bisey yoktur:) Ama bide yakalandigini dusun degermi bi sene ve o kadar hazirlanmana..
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------off amk kaldı 4 gün :| çok stresteyim :|
son denemede 243 yaptm 255 yapmam lazım amk yaa :(
-----------------------------
kasma kendini gülüm
öss de çıkardığının 20 puanı fazla çıkarıyosun
genelleme olmuş o durum
kimse sorsam
abi ben normalde 200 felan yapıyodum öss ye bi girdim 223 civarı çıkardım diyor yani
öss de sorulara biraz daha ciddi yaklaştığından olsa gerek -
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------abi senin suan yapacagın sey, oss ye kadar 09,30-12,45 arası hiç sigara içmeden durmak. ama saatlere cok dikkat et bu satler arası hiç içme
-----------------------------hoca öle dionda ben sabah yataktan kalkar kalkmaz hergün 1tane yakmak zorunda kaldığımı düşünüp sigara yakan adamım hele 9,30da off napıcam ya...
-
gawath bunu yazdı:
-----------------------------ya beyler ne dicem...sınavdan önce girceğimiz yere gitsek..sora tuvalete -kendimizi eksik hissettiimiz bikaç kitap yerleştirsek...sınav arasında da tuvalet bahanesiyle bigüzel kopişleri çeksek...olurmu ki 8)=
-----------------------------bi soru için 10 dk harcamaya değer mi?
-
valla sizi bilmem ama ben kesin haca ya dicem kimse burnunu çekmesin valla sınavda kalkar vururum bi tane burnuna amk midem bulanıyo herkes birden çekiyo bide
-
valla dikkat çok önemli ya.benim sınawlarda dikkatim çok dagılıyo.ufak bi harekete bile tepki gösteriyorum inşallah sınavda en önde otururum :/
-
öncelikle kendine güven önemlidir.kendine güven iki şık arasında kaldığın zaman sana çok yardımcı olcaktır
-
KapTaN60 bunu yazdı:
-----------------------------ya bu yılda öss zamanı mail adresi dağıtılcak mı hea rene hoca
heycanla bekliyoruz :| -
cold-m4 bunu yazdı:
gawath bunu yazdı:
-----------------------------bi soru için 10 dk harcamaya değer mi?
-----------------------------arkadaş hitmani çok izlemiş olm oraa silah koyuluyo kitap diil la:D
-
kantar31 bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------off amk kaldı 4 gün :| çok stresteyim :|
son denemede 243 yaptm 255 yapmam lazım amk yaa :(
-----------------------------kazan la kesin :| daha kapoş sen ben eve çıkacaz :| sınavdan sorada karfurdasın anlamam :|
ayıpsın janım :B karfuru altına üstüne getircez senle goriL :D
hp31 = aynen bende öle duydum :D ama bana denk gelecekmi bilmiyorum :D
geçen senelerde olmuştuı bende :D bu sene de öle olur inş :D denemelrden daha fazla çıkmarmıştım.
off şimdi geçen senenin denemelerine bakıyorumda açıkcası kafamı s2yim :| çok basitmiş la sorular mal gibi nasıl yapamadım yaaa :'(
2006 & 2007 çok basitmiş ikisine de girdim ikisindede kazanamadım ne kadar malım :(