folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otostop Maceralarınız



Otostop Maceralarınız

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2011
    Erkek

    zamanında bir online oyuna takmıştım eve gidince rahat vermiyorlardı sabah kalktım cepte 20 lir var tabi o gun okulu unuttum direk oyun oynmaya internet kafeye 
    sabah 8 de oturdum masaya gece 11 de kalktım arada kebab falan soledim açlık hissetmedik kola ile eğlenceli gidiyordu:D

    tabi aile merak etmesin diye kalktım masadan evde merkeze 10 km uzaklıkta yurusem 30 dkda ulaşırım neyse mevsim kış bomboş sokaklar bende  taktım kulaklıgı yurumeye başladım gece devriyesindeki polisler gordu ne aryon dediler  bende dershaneden geliyorum dolmuş yok dedim evim surda oraya gidiyorum
    otostop aklımdan bile geçmedi bakım polis bir tane kamyonet durdurdu adama bu bizim elemanlardan yol ustunde bırakırsın dedi


    o gece oyle gitmişti hiç unutmam :) 


    Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    bir pazar akşamı üsküdara gittim 2007 ydi yıl cepte para götürmedim bi yol parası vardı. bi şairin terastaki kafesine vardım o gün akşam saat 8 di vardığımda öyle böyle derken 11.30 oldu üsküdardan sahilden haydarpaşaya yürürken zaman geçmiş ve haydarpaşadaki son treni kaçırmıştım 12 de son tren kalkmış ordan geriye marmara üni kampusun ordaki köprüde harem bekliyorum gebzeye gitmek için gelen harem anca pendiğe giderim diyor gebzeye gitmem diyor. neyse bindik pendiktede buluruz bişeyler diye. ordan benle binen bi adam vardı baliciymiş anasını saattımının. pendik köprüsünde indik. bekle bekle harem yok. neyse o ara karnından bali poşetini çıkardı adam bana al sende çek dedi yok abey ben fabrikada tiner çekiyorum zaten deyip almadım adam uçmuştu çoktan ben karşıya geçtim tuzlaya doğru yürüyorum oda yolun karşı taraftan yürüyor. ben hızlı hızlı yürürken karşıya geçtim tekrar ateş tuğlanın orda benzinliğin önünde otostop çekmeye çalışıyorum bi taksi geldi abi yolda kaldım dedim ailesi vardı almadı. neyse bekle bekle saat 2 buçuk olmuştu ordan bi jeep geldi hayırdır kardeş diye sordu bende yolda kaldım öğrenciyim gebzeye gidicem dedim kimliğime baktı neyse atla dedi arabanın kapısını açtım içerisi efes kutu dolu ayağımı bastımki fışkırdı kutular karanlıkta bindim araçta 3 kişi vardı biraz öyle böyle sohbet sonra tanıştık adamlar müteahhitmiş tuzla tersanede konuştuk öyle böyle içmişler kendilerinden geçmişler son ses müzik bana abi rahatsız olursan sesi kısalım diyorlar ben tedirginim ya kaçırırlarsa diye tabi de içmişler çoktan geçmiş beyinlerine etkisi neyse bana kartlarını verdiler bi işin olursa ara diye ben aldım ama kaybettim. ordan geldik merkeze ben burda ineyim dedim getirdiler sağolsunlar ama hiç belli olmaz kim vurduya gidebilirdim. ondan başkada pek otostop çekmedim.


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2010
    Erkek

    az önce başımdan geçen bir otostop u anlatayım :D

    işe geliyorum. adamın biri el etti belli ki aynı yöne gidiyoruz. garip üşümesin dedim.

    gel birader dedim bindi arabaya kaleriferde yanıyo sıcacık gideceğimiz yer 2 KM var veya yok  bisürü konu açıldı arabanın içinde. 

    adam biraz sıyırmış. hatırladığım konular.

    adam ünürlü imiş ( ünür çankırı merkeze bağlı bir köy)

    camcıymış 

    sigarayı oturarak içiyormuş ( ayakta çok zararı varmış "sanki neresiyle içiyosa" ayakta yararı var sanki meredin a*k)

    uzun kasa bi doblo almışlar 

    aşti otel olmuş gece millet orda kalıyo diyo :)

    varacağımız yere az kala sen ne tarafa gidiyodun dedi :) geldik dedim :) indi arabadan gitti işine :D

     

    bu kadar işte :D sabah sabah eylence :)

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2008
    Erkek

    yarın sabah manisa kavşağından bursaya otostop çekeceğiz bayramdan sonra yolda olanları anlatırım :))

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Homo

    Hayatımda bi' kere oldu o da ödümüz patladı. Arkadaşla beraber okuldan çıktık ev uzak biraz kar diz boyu ayaklarımız dondu neyse ilk gelene binelim gebercez yoksa dedik. Hayırsever bi abim aldı minibüsüne bizi minibüs ama ne minibüs. :D Abi ortadan spiral ile kesmişler sanki yolu görebilliyorduk. Sanki ikiye bölmüşlerdi aracı ama birleştirmemişlerdi. Ha ayrıldı ayrılacak derken soğuğu unutup iyice bi ısınmıştık. :D


    Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Nisan/2008
    Erkek

    benim okul şehirin biraz dışında normalde servisle gidip geliyodum e tabi son sınıf mezunuz falan.. Sene sonu gelmiş gitmiyorum okula sınav cart curt derdi bi ara okula gitmem gerekti arkadaşla çıktık hadi eğlence olsun otostop çekelim dedik.. Bekledik bekledik alan olmadı şehir içinde o istikamete giden en son yürümeye karar verdik hemen yan okulun servisi geçiyodu iyi tanıdığım muhabbetimin koyu olduğu bi abi aldı bizi neyse okulda işimizi bitirdik hadi gelirken tanıdık denk geldi macera eğlence olmadı dönerkende otostop çekelim dedik çıktık yola çıktığımız gibi bizim yan komşu geldi durdu önümüzde hadi atlayın dedi. Bizde tabi ne moral kaldı ne bişi.. bizim burada bi laf aynı ona benzedi. "Çingene oynamaya kalkmış davul patlamış" :)

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2007
    Erkek

    Önce hafiften yavaşlarım duracak gibi yaparım, hafif bi adım öne attı mı yapıştırırım :)

    Sonra aynadan bakmayı ihmal etmem. Söver durur arkamdan ama o "kaz" bakış herşeye değer :)


    Solak Cerrah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek

    karlı bir havada, şehre 5km lik mesafede otururken otostop cektim, yolda baya bi kar vardı. zincirsiz salmıyor polisler zaten yolda araba da yok, belediyeler yok, belki bi saatte bi geçiyordu.

    şansa birtane toroslu amca durdu marangozmuş, zincir takmış fln ama zincir vuruyor, tam yolun ortasında kaldık, o an kendimi superman sanıp itiyim abi dedim, hafif hızlandı sonra durmadı bidaha, kalan yolu yürüdüm amk.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2010
    Erkek

    1. bolu-adana, mersin-antalya, antalya-afyon, afyon-ankara, ankara-bolu şeklinde hepsi otostop olmak üzere bi arkadaşla antalyada tatil yapmaya gittik.

    2. bolu-gebze, gebzeden yalovaya vapura otostop .p, yalova-bursa, bursanın çıkışındaki bi petrolün mescidinde 1 gece konaklama, sabah bursa-balıkesir, balıkesir-ayvalık... yine ayvalıkda tatil için otostopla gitmiştik dönüşte orada oturan arkadaş zorla otobüs bileti almıştı bize .)

    5 senedir okul dönüşünü hergün otostopla yapıyorum. öğrencilik zor zanaat be müridler ama insan isteyince tatilini falan yapabilio böylelikle ayrıntıları yazamıcam şimdi sınawa çalışmam lazım.

    ha bide bodrumdan boluya dönüşümüz wardı yine otostopla izmir manisa üzerinden.

    neyse tırcılar genelde iyidir candır ama gamyuncular için aynı şeyi söylemio tırcı arkadaşlar .p


    YalnızAdam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Aralık/2009
    Erkek

    Bu akşam Hayatımın en korkunç otostoplarından birini yaptım, kestaneyi çizdirdik sandım ;

    Spordan çıktım eve gidicem son toplu taşıma aracını kaçırdık tabi, arabamda yok,

    Neyse son gelebilceğim yere kadar geldim, eve var 2.5 km , yürüsen yürünürde spor çıkışı hiç kasmadım.

    Bekliyorum 10 15 araba geçti umutlar tükendi yavaş yavaş , daha önceden alışmışım 2. 3. arabanın

     Durmasına,

    Bi tane Kia cerato durdu heh dedim iyi bari , arabaya bindim Kurtlar Vadisi iskender gibi konuşan bi adam içerisi karanlık, amcamı desem abimi bilemedim, bi amca diyorum bi abi , suratını gördüm adamın Peşmerge gibi amk, 5 parmak sakal kafa da saç yok kel adam , aha dedim sıçtık, konuşuyoruz napıyon nediyon gibilerinden, spordan geliyorum dedim , ne sporu dedi vücut geliştirme göt göbek eritme dedim

    Gülüyorum şirinlik yapıyorum bi yandan ters ters baktı, 30-40 sene sonra sarkacak heryerin dövüşe başla dedi öeheheh gibi bişey yaptım olur ya aslında merakım vardı diyorum bi yandan nasıl sıkıyorum belli değil,
    Adamda mübarek 30-40 senedir kimseyle konuşmuyomuş gibi 2.5 km yola hayatını sığdırdı abi ben ineyim dedim inceğim yerden 50-60 mt ötede indirdi arabadan indim eve geldim ama kötüydü tırstım.

    buda böyle bi anımdır işte.

Toplam Hit: 7379 Toplam Mesaj: 55