folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Oyun Konsolu Önerisi

Oyun Konsolu Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

xbox 360 + kinect

Bu konsolu Slim E modelini alıp rgh yaptıracaksın. Ben öyle yaptım çünkü :)

Eğer online oynama durumun yoksa mis gibi konsol. Kinect çok güzel eğlenceli. Çoluk çocuk çok eğleniyor.

Oyunları çok fazla internette bol var indirip kurabiliyorsun.

Ayrıca emulator kurup eski atari oyunlarını da oynayabiliyorsun.

Tavsiye ederim.

JOE tarafından 20/Ağu/26 15:21 tarihinde düzenlenmiştir

Not late for nothing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı

xbox 360 + kinect

Bu konsolu Slim E modelini alıp rgh yaptıracaksın. Ben öyle yaptım çünkü :)

Eğer online oynama durumun yoksa mis gibi konsol. Kinect çok güzel eğlenceli. Çoluk çocuk çok eğleniyor.

Oyunları çok fazla internette bol var indirip kurabiliyorsun.

Ayrıca emulator kurup eski atari oyunlarını da oynayabiliyorsun.

Tavsiye ederim.

Naptın hocam, biz koltuğa yayılalım dedik sen kinect diyorsun :) Biz yeni modellerden devam :D

Acı Çekene Saygı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

https://www.hiremco.com.tr/urun/datafrog-r36s-retro-oyun-konsolu 

şuna bi göz gezdir aklımdaydı ne zamandır.

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek
    Realist bunu yazdı

https://www.hiremco.com.tr/urun/datafrog-r36s-retro-oyun-konsolu 

şuna bi göz gezdir aklımdaydı ne zamandır.

Hocam çok uzun süredir aklımda ama güvenemedim. Bir ara instada reklamları çıkıyordu ama kalite konusunda ciddi şüphelerim vardı. Ama uçakta falan oynamak için aşırı mantıklı geliyor. Bi videolarına neyim bakmak gerek.

Acı Çekene Saygı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

xbox var bende. alma sebebim bazı oyunları hem pc için hem xbox için aynı anda alıyorsun. o yüzden seviyorum. gamepass bi ara güzeldi ama zamdan sonra iptal ettim. 3-4 aylık game pass parasına zaten istediğin oyunu alabiliyorsun

not: 2 kere mesaj atmışım :D

Sharp tarafından 21/Ağu/26 13:18 tarihinde düzenlenmiştir

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

xbox var bende. alma sebebim bazı oyunları hem pc için hem xbox için aynı anda alıyorsun. o yüzden seviyorum. gamepass bi ara güzeldi ama zamdan sonra iptal ettim. 3-4 aylık game pass parasına zaten istediğin oyunu alabiliyorsun

Hocam bir inceleme yazma şansınız var mı? Mesela arkadaştan PS 4 alıp oynadım dün. XBOX gamepad daha "ele oturur" geldi bana. Arayüzde nedense xbox'un daha güzel gibi geldi ama bilemedim sadece yt videlarından biliyorum xbox arayüzünü.

Acı Çekene Saygı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

Ps4 Pro kırık aldım geçtim hocam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
    Sharp bunu yazdı

Hocam bir inceleme yazma şansınız var mı? Mesela arkadaştan PS 4 alıp oynadım dün. XBOX gamepad daha "ele oturur" geldi bana. Arayüzde nedense xbox'un daha güzel gibi geldi ama bilemedim sadece yt videlarından biliyorum xbox arayüzünü.

https://www.xbox.com/tr-tr/play

Xbox'ta aldığın oyunları tarayıcıdan oynayabiliyorsun onu kast etti tahminim. VPN ile Almanya falan seçersen açılır. Giriş yaptıktan sonra VPN kapatabilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Sharp bunu yazdı

Xbox'ta aldığın oyunları tarayıcıdan oynayabiliyorsun onu kast etti tahminim. VPN ile Almanya falan seçersen açılır. Giriş yaptıktan sonra VPN kapatabilirsin.

Cloud gaming burada mı varmış.

Ben kesin xbox alıcam ya :D PS getir götürünü yapar her türlü.

Acı Çekene Saygı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Sharp bunu yazdı

Cloud gaming burada mı varmış.

Ben kesin xbox alıcam ya :D PS getir götürünü yapar her türlü.

Gamepass paketi almak zorundasın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1690 Toplam Mesaj: 57
playstation konsol xbox konsol