folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Oyuncak Köpek Şeklinde Gizli Kamera - Gizli Webcam // SATILIK

Oyuncak Köpek Şeklinde Gizli Kamera - Gizli Webcam // SATILIK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------
    pek bi gizli durmuyor

+1 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan_ssl
    gokhan_ssl's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    bu + nurky nin sattığı kalem ve daha fazlası dealextreme.com da var, çok daha ucuza, tüm dünyaya ücretsiz kargoluyorlar, paypalla ödüyorsunuz, sıfırını alın daha ucuza, ben bi eldiven aldım, 2 haftada kargo geldi, güvenilir,..

benım elımdekı urunde sıfır sivri zeka arkadaşım burdaki herkes bu urunlerın dx'de satıldıgını biliyor bakıyorumda o kadar ınsan ıcınden bir tek sen sazan gibi atlamışsın, ben bunların ve kalem kameraların ticaretini yaptım onlarca sattım, ürünün sadece çalıştığını kontrol etmek maksadıyla 1 kez denenmiştir.

pek gizli durmuyor diyen arkadaşlarda yanılıyorlar, bu tarzda ürünlerın hepsi boyledır masaüstünde sanki bir biblo,oyuncak gibi hiç dikkat çekmeyecek şekilde durmaktadır ve kamera hiç belli olmamaktadır. kalem kameradan bir çok avantajı vardır daha kullanışlıdır codec ayarlarını yaptınızmı haftalarca kayıt yapabilirsiniz....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    gokhan_ssl bunu yazdı:

hotboy bunu yazdı:
    bu + nurky nin sattığı kalem ve daha fazlası dealextreme.com da var, çok daha ucuza, tüm dünyaya ücretsiz kargoluyorlar, paypalla ödüyorsunuz, sıfırını alın daha ucuza, ben bi eldiven aldım, 2 haftada kargo geldi, güvenilir,..

benım elımdekı urunde sıfır sivri zeka arkadaşım burdaki herkes bu urunlerın dx'de satıldıgını biliyor bakıyorumda o kadar ınsan ıcınden bir tek sen sazan gibi atlamışsın, ben bunların ve kalem kameraların ticaretini yaptım onlarca sattım, ürünün sadece çalıştığını kontrol etmek maksadıyla 1 kez denenmiştir.

pek gizli durmuyor diyen arkadaşlarda yanılıyorlar, bu tarzda ürünlerın hepsi boyledır masaüstünde sanki bir biblo,oyuncak gibi hiç dikkat çekmeyecek şekilde durmaktadır ve kamera hiç belli olmamaktadır. kalem kameradan bir çok avantajı vardır daha kullanışlıdır codec ayarlarını yaptınızmı haftalarca kayıt yapabilirsiniz....

hoca o pire torbası 4 ayağı üstünde dururken burnu arş-ı ala yı çekiyor 
    eğer gtünü kaldırıp burnunu yere sıfırlar kamerayı kaydetmek istediğin yere yöneltirsen
    emin ol bir betacam den daha dikkat çekici olur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

görüntü kalitesi nasıl ss koyamıyormuyuz?

arş-ı ala ne la :D 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan_ssl
    gokhan_ssl's avatar
    Erkek
    ne demek istediğini anladım. bu fotoğraftaki köpekte öyle, benim elimdekinde oyle değil tam burnunda duruyor kamera.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Atıcan kızı eve yavaş yavaş işe koyuLurken aa ne şirinmiş fiLan koşup aLcak bunu durduğu yerden görcek kamerayı sonra sokucak dötüne onu,kaLcan ortada eLdeki buLgurdan da oLcan yani,hem buLmasını geçtik kız diyecek böyLe bişeyin odanda ne işi var totoşmusun sen diye :)

ßirde şunun şöyLe vazo,hoparLör(çok iyi oLur),sigara kutusu,veya resim çerçevesi versiyonLarı oLsaydı iyi iş görürdü kendi aduLt forumumu açardım haftada 2 video daha ne isteyeyim hit deLisi oLurdum :W

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan_ssl
    gokhan_ssl's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:

Atıcan kızı eve yavaş yavaş işe koyuLurken aa ne şirinmiş fiLan koşup aLcak bunu durduğu yerden görcek kamerayı sonra sokucak dötüne onu,kaLcan ortada eLdeki buLgurdan da oLcan yani,hem buLmasını geçtik kız diyecek böyLe bişeyin odanda ne işi var totoşmusun sen diye :)

ßirde şunun şöyLe vazo,hoparLör(çok iyi oLur),sigara kutusu,veya resim çerçevesi versiyonLarı oLsaydı iyi iş görürdü kendi aduLt forumumu açardım haftada 2 video daha ne isteyeyim hit deLisi oLurdum :W

muahaha sende haklısın hacı vallah ne diyim.. beni güldürdün allah'ta seni güldürsün. :P

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı:
    Ulan eve kızı attıysan kameraya ne gerek var...

Hatıra :)

Merhabaaaaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

gokhan_ssl bunu yazdı:

hotboy bunu yazdı:

öncelikle terbiyeni takın, askerlik arkadaşın yok karşında,

ben burdaki arkadaşları düşündüğüm için uyarmak istedim sadece, düzgün bir fiyat verseydin zaten bu uyarıyı yapmazdım. aynı ürün

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1854

adresinde 11.92$ a satılıyor, kargo bedeli onlara ait. buda 19 liraya denk geliyor. senden alacak adam 25 lira + 2 lira havale + ~7 lira kargo parası ödicek. toplamda 34 35 liraya mal olacak. aradaki farkı bilmem anlatabildim mi ? uyanık arkadaşım, ticaret yapmana bişey diyen yok zaten.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    eleştiriye tahammülü olmayan adam ticaret yapmasın eleştirileceksin eleştireceksin

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 7019 Toplam Mesaj: 26