Para Bulmak...
-
polise söylemicektin varsa orda gezinen tozunan verirsin şimdi harcarsın polis tel acar bulundu die o zaman napıcan yedim parayı mı dicen :D
-
git iddaa oyna :D
-
bi süre bekle çıkmazsa kimse tespit ettiğin derecede fakir bi aileye erzak yardımında bulun
-
200 lirasıyla bir hayırda bulun ihtiyaç sahibine kalan 200 liraylada kendine hayır yap Smirnoff red labler al bak keyfine :))
-
eğer sahibi çıkmazsa yarına 10 lira lazım ayıptır söylemesi yoksa arkadaşlardan borç para aricam :D
-
3 maça bas ya herro ya merro.
-
Sen parayı bana ver ben ilgilenirim :D şaka bi yana 1-2 ay sahıbının cıkmasını bekle çıkmazsa yarısını ihtiyacı olana bağışla geri kalanınıda kendin ye.
-
bazen yola kasti bi şekilde para koyup bulanı kamerayla takip edip ne yapacağını gözlemleyen insanlar var.genelde bunlar tv lerde funny videolara konu oluyor..bence dikkat et tuzağa düşme : )
-
vicadanım peşimi bırakmaz diyosan biraz bekle arayan cıkmassa fakir birine ver gitsin.Diğer türlüsünü biliyorsun zaten naparsan yap :)
-
elfkrc bunu yazdı:
-----------------------------
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Bizim dinci vardı zamanında. Sahibi olmayan para sizin kısmetinizdir. Cebe atın diyordu :D Günahı onun boynuna. Yiyebilirsin :D
-----------------------------ne dinciymiş ama :))
-----------------------------ben bizim dinciyi anlatsam öfff yer yerinden oynar :d
bu arada elif hic kafayı yorma en iyisini yapmışsın , ağlayanın malı gülene yaramaz , o hesap.
boşver gitsin (;