Para Kazanmak [?]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

böle oturdum düşünüyorum baba parası bi yere kadar dedim..

*ya elinden bi iş geliyordur onun yaparsın marangoz,boyacı esnaflık,,,

*bi site kurulur ondan alacağın reklam paralarıyla üye sayısıyla orantılı öylece gider..

*programlama dillerinden birini bilirsin onun için bi grubun olur pazarlayacaın  yada işte.. bi firma herneyse

*Host+domain işine girmek (gerçi yeterince rakip var bu sitede :D ) 

*yada bu süperteklif veya türevi sitelerden emailine gelen reklamları okumakla geçer ömrün  gerçeğe ne kadar yakın bunun hakkında pek bi bilgim yok

*iddaa, beygir yarışı ,lotonun çeşitleri falan filan...

***eksik bişe varsa ekleyin bu saatte bunlar geldi. 

ya benim istediim öğrenciyken ne iş yapılabilir..

okulun bitmesini beklersek aç kalacaz  var mı farklı görüşleri olan.. 

çok önem veriyorum bu mevzuya desteklerinizi bekliyorum...

EVET SÜRE BAŞLADI :))) 

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    anket şirketleri oluyor sanırım öğrencilere anket yaptırtıyolar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

okul bitene kadar mecburen yiceksin baba parasını..vefalıysan işe girdiğinde ödemeye başlarsın bilader..şahsen ben böle yapıcam..ayrıca notlarım ii onlar için en güzel hediye maddi olmasada..mutlu edebilirsem ne ala.

çalışmak mümkün deil yani öğrencilikte tabi beden gücünü kaynak alark ve bazı part-time işler bunun haricinde tabii.. 

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gazete yada dergilerin birinde part time getir götür işine gir. ufaktan ufaktan makale felan yaz kendi çapında editörlere göster sora muhabirlik işi kapmaya felan çalış şayet kaparsan birazda orda takılırsın sora bi bakmışın yazar olmuşsun.geçenlerde yazarların hayatlarına baktım kabaca genelde hepsi bu şekilde başlamış ve bu gün tirajlı bi gazetede köşe yazarlığı başbakanlıktan bile daha değerli benim gözümde. bi araştır derim.

edit:Aynı haltı bende yapmayı düşünüyorum

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    hosttur sitedir reklamdır bunlar fasa fiso.Hayal kurmak isitiyorsan orası baska ama mevzuya damardan şırıganlanmak gerekirse giricen bir yere yamak çırak her ne haltsa gerekirse getir görut yapıcan gerisene bakmıyacan sen parana bakıcan ögrenci adam para kazanmak isiyorsa ancak bu sekilde adam gibi uç beş kurus gecer eline yoksa gerisi bos.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------
    anket şirketleri oluyor sanırım öğrencilere anket yaptırtıyolar

Onları biraz araştırdım tam sınav zamanlarına denk geliyor. ondan soğudum zaten.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    hosttur sitedir reklamdır bunlar fasa fiso.Hayal kurmak isitiyorsan orası baska ama mevzuya damardan şırıganlanmak gerekirse giricen bir yere yamak çırak her ne haltsa gerekirse getir görut yapıcan gerisene bakmıyacan sen parana bakıcan ögrenci adam para kazanmak isiyorsa ancak bu sekilde adam gibi uç beş kurus gecer eline yoksa gerisi bos.

has koniştun. yani diyorsun ki ensene vursalarda sesinin çıkarmayacan. işçisin sen işçi kal. 

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:

has koniştun. yani diyorsun ki ensene vursalarda sesinin çıkarmayacan. işçisin sen işçi kal.

ögrenci adamı direkt alıp genel müdür yapan bir hayat varsa banada bir yer ayırt 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    CaPTiXX bunu yazdı:

okul bitene kadar mecburen yiceksin baba parasını..vefalıysan işe girdiğinde ödemeye başlarsın bilader..şahsen ben böle yapıcam..ayrıca notlarım ii onlar için en güzel hediye maddi olmasada..mutlu edebilirsem ne ala.

çalışmak mümkün deil yani öğrencilikte tabi beden gücünü kaynak alark ve bazı part-time işler bunun haricinde tabii..

dersler ii deil. yazokuluyla falan gidiyor okul. yazokulu=para

vefalı olmazsak zorumuza gidermi şimdiden bu para kardeş. 

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    HeYeT bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:

ögrenci adamı direkt alıp genel müdür yapan bir hayat varsa banada bir yer ayırt

karşılaşmadım. bakalım farklı fikirleri bekliyorum. bende. ne olur ne olmaz demi ? 

çıkmazsa yeni bişeyler  bende klasik yolllardan devam edecem maksat biraz saksıyı çalıştırmak bakalım neler çıkacak. 

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Sanal boş kanımca ..Yaz geliyor ..okul falan ikamet derdide kalmaz ..Reelde bişiler yapılabilir::.

İlgili ve yaratıcı fikirleri olup pratiğe dökücem yandaş arıyorum diyenler Profilimden msn çeksin :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 4534 Toplam Mesaj: 34