Para Kazanmak [?]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    -----------------------------

Sanal boş kanımca ..Yaz geliyor ..okul falan ..ikamet derdide kalmaz ..Reelde bişiler yapılabilir::.

İlgili ve yaratıcı fikirleri olup pratiğe dökücem yandaş arıyorum diyenler Profilimden msn çeksin :D

:I

LA git ötede oyna  delüanlı  :D

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Delüanlı aldı mesajı :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

noel_baba bunu yazdı:
    Dülüanlı aldı mesajı :D

zeki çocuk aslında senle bi iş kurabiliriz. sermaye senden fikir benden :D:D:D 

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Eer sermaye geri dönecekse neden olmasın ? :))

Sağlam fikirlere cüzzi sermaye çıkabilitem var ve tabi sınırlı bir çıkarma olur bu :B 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

her işte risk vardır. bu risklerden biri sermayenin geri dönmemesi dahada kötüsü borçlanma.

dahada kötüsü iflas.

deülanlı biz fazla uçtuk  girişimci, inovatif (bu kelimede yeni çıktı) arkadaşalrın fikirlerini almayadevamedeimben :))

seni askıya aldım :D 

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Birader askıya alacağına ..ufak sermaye ile ne iş yapabiliriz konusunda fikir alsana arkadaşlarından :D

Kafamıza yatahnı yaparız ..dönmezsede ..eyvallah çekeriz ..denedik olmadı :B deriz :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:

Birader askıya alacağına ..ufak sermaye ile ne iş yapabiliriz konusunda fikir alsana arkadaşlarından :D

Kafamıza yatahnı yaparız ..dönmezsede ..eyvallah çekeriz ..denedik olmadı :B deriz :))

biraz geyip yaptık noelpeder

iş ciddiye binerse olabilitesi yüksek bi işse nie olmasın ? demi ama

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    para kazanmak istiyorsan meslek edinmelisin.. zamanını boşa harcama en hızlısından bi meslek öğren.. sevdiğin işi yap..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

İsi olmayan zengin insanlarin yaptigi gibi yap:

-Cete kur,gasp,adam kacirma, kadin ticareti yap...

-Dolandiricilik yap,Naylon fatura kes...

-Banka soy,vurkaç, kapkaç yap.

-Uyusturucu al sat (istihdam da yaratirsin!)

-Kendinden zengin birini hedef al, para sizdir, fidye,darp,senet imzalatma vs...

-Tefecilik yap(sermayeyi yukaridakilerden bulmak kaydiyla)

-Ufak bir tekne al (sisme bot alsan bile olur), mülteci kacir, adam basina saglam para var...

-zengin bir kiz arkadas bul, suyunu cek.

Eh simdilik bu kadar yeter,bu liste uzaaaaar gider...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

işportacılık yapmayı dene. ticarette para var. kim derdi aynı mahallede oturduğum amca Gebzenin zenginleri arasında olcağını...tabi sermayesi olmasa zordu. 

adam mahalle mahalle yumurta gezerek, şimdi ise 4-5 tane tavuk dükkanı var. + işletme tesisi. çarşıda evi var 100 milyarlık

işportacılıktan başla lisedeyken işletme hocası derdiki gençler pazar günü eminönünde elbise vs vs ayakkabı satalım.

para kazanmak... mesleğin varsa fabrikalara başvur.amele olarak çalışırsan alırlar.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4535 Toplam Mesaj: 34