Para Kazanmak [?]
-
Simit satarak başla...Garsonluk yap.... Muavinlik yap....
-
Sanaldan masa başında oturarak para kazanma çok tatlı bir iş ancak sanılmamalıdır ki sabahtan akşama kadar boştasın beleş para oh..
Normal bi işte bedenen emek harcıyorsan sanalda da mouse+klavye göz+beyin le iş yapıyorsun. artısı da çok eksiside.
ancak sanaldan para kazanmayı google reklamlarına tık olarak görürsek veya host domain satma, işimiz zor.. gelen para çıtır çerez parası olur.
Zekanla parayı kırabileceğin birşey olmalı sanal için. Ortaya emek koyacaksın sonunda da emeğini alacaksın.
Öncelikle kendine bir hedef kitle seçmen gerekiyor. Nedir bu hedef kitle?
Çok tutulan veya tutulma potansiyeli yüksek ancak fazla alternatifi olmayan olsa bile bişeye benzemeyen bir hedef olmalı.
Hedefe göre araştırman kendini geliştirmen en iyisini yapman gerekli. sanalda reklam büyük rol oynar, olabildiğince en akıllıca reklamını yapman gerekli.
sanaldaki insanların genel profilini iyi bilmen gerekli. Ne istiyorlar, ne istemiyorlar iyi gözlemlemen gerekli..
Aksi halde ilk mesajındaki saydıklarına göre;
-----------------
ucuza al bi alan sat host domain.. Ne olacak? heyet dolandırıcı, hostu berbat, teknik servisi kötü, ilgilenmiyor, şöyle, böyle..
heyet koş service unavaliable, heyet koş şu script sende çalışmıyor, heyet koş serverda şu dalga yüklümü, heyet koş yazma izni veremedim..
Uğraşılır mı bunla alt tarafı 50 ye sattığın siteden 20 ytl sana kalacak? sen o parayı yieceksin.. alan kalmadığında cepten para verip alan alıcaksan.. kâr nerde?
-----------------
Forum sitesi açtın copy paste kralısın ufaklıkları topladın siteye şu siteden şunları çalın buraya koyun size adminlik vericem..
msne yazıcan reklamlara tıklamadan geçmeyelim.. abi bi tık ya.. abi kurbanın olayım bi kez tık kölen olayım..
90 dolara gelicen küt google banlayacak gelip siteye konu açıcan gogıla hep beraber sövme merasimi yapılacak..
bu kadar sinirlerini yıpratmaya değer mi?
-----------------
E posta okumalar, reklamlara bakmalar, deli gibi tık yapmalar.. Gençliğe yazık.
-----------------
Sayısal oyna her hafta en fazla tutacağı 3 .. geriside 1 er rakamla kaçmış.. gel de sövme .. delirme .. rüyalarda ak sakallı dedelerle buluşup sayılarla
kafayı yiyeceksin... ayrılda gel sipidy ayrıl da gel oğlum.. bi hayvana kalmış bahtımız ölelim daha iyi..
-----------------
Bunlar çoğaltılır..
Ben wapla ilgileniyorum. asp php wml html bilgim var 5 6 yıldır öğrendim kendim araştıra araştıra bişeyler..
kod yazıyorum.. waptaki potansiyel nedir ona göre kodlama yapıp kiralıyorum.. kod bende, güç bende.. ve para bende.
ha aylık ama 100 ama 300.. Zamanla geliştireceksin kendini zaten.. vatandaş ne istiyor yapıyorum ilgileniyorum...
piyasada yer edinmişim... bundan haricen şu site kaça olur bu site kaça olur teklifler geliyor ilgilenmiyorum .. ilgilensem ayda 500 600 rahattır yani
+ bunlar reklamsız olaylar.. reklama ve içerik satışa girsem bunu katlarım işime gelmiyor ama.. üstelik ortağım var bu para benim payıma düşen..
ha zamanıda geliyor eski scriptleri sıkıştığın için satıyosun 800 900.. scriptine göre para.. ama bidaha buna tövbe kötü oluyor :D ..
neyse yani anlatmak istediğim eğer sanaldan para kazanacaksan araştırma yap, hangi alanın yeni bir kana ihtiyacı var bul, kendini geliştir kral ol..
ama sanalda yapacağın her iş sana bir + kazandırsın - değil.. eğer sen işin - tarafındaysan garsonluk, kuryelik yap daha rahat..
amacın gelecekse meslek edinmen gerekli zaten yukardakilerin hepsi yeme içme parası aylık harçlık ve hobi.
-
pesimistzombie eski scripti 800-900 e satıyorsan otur script yaz. Ben pek anlamadım ama script derken ne demek istediğini
biraz daha açarsan iyi olur. Webden hiç çakmam ama artık C,asm işe yaramıyo heryer kırılmış çakılmış program s.ke s.ke öğrencez web i
-
Sahte evrak , nitelikçi dolandırıcılık , tetikçilik vb. :))
Şaka bi yana öğrenciysen baba parası ye ilerde yiyemicen nasılsa :)
Yada git kariyer sitelerinden part-time iş bulursun .Anket falan yaparsın . Sakın benim gibi iddaa loto toto işlerine girme kumarbaz olur çıkarsın :)
-
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------pesimistzombie eski scripti 800-900 e satıyorsan otur script yaz. Ben pek anlamadım ama script derken ne demek istediğini
biraz daha açarsan iyi olur. Webden hiç çakmam ama artık C,asm işe yaramıyo heryer kırılmış çakılmış program s.ke s.ke öğrencez web i
-----------------------------yeni script, yenilikler.. yazıyorum zaten niye satayım salak mıyım ben? elimde altın madeni var. kirala kirala al parayı ele güne en kral kodu mu vericem ben?..
eski scriptler eskide kalmıştır.. hurda niyetine.. sıkışırsam satarım.. satsam da bişey kaybetmem çünkü altın bende kiralıyorum, hurdayı da başkasına satıyorum..
anladın mı şimdi olayı :) script dediğim bildiğin script işte asp site .. olay wapta olunca hani o bahsettiğim fazla alternatifi olmayan olsa bile bişeye benzemeyen bir
hedef varya.. o sayede ekmeğimi kazanıyorum işte.. onu anlattım yukarda..
-
ben gergun dusunuyorum dusunmedigim denemedigim sey kalmadi nerdeysede dusun dusun bitmez :d vallaha arkadaslar istekliler guvenilirler varsa bir araya gelelim kendi aramizda bir is cevirelim birseyler deneyelim :D ben ciddiyim
buaralardada aklimda seyvar simdi burda adamlar burda dedigim ingilterede telefonuna mesaj cekiyor bilmem ne sohbet hatti filan arkadaslik logo cart curt uye olun filan diye bu mesaji birdaha almak istemiyotsaniz hayir diyip yada baska birsey geri yollayin diyor sen yolladiginda adamlar azda olsa para kazaniyor mesajida bilgisayardan cekiyorlar :D simdi dedim bunasil yapilir nasil olur bendemi yapsam :d fena filirde degil
-
dayı eğer 2. öğretimsen çok rahat pırt time iş bulabilirsin kanımca ama 1. öğretimse biraz zor :))
-
çok iyi php öğren iyi siteler yapabilir duruma gel sana tasarım işi göndereyim
-
ulen ne cevherler varmış tbt de
-
Gir web işine olsun bitsin, Asp'nin bile garanti kağıdı baya geçerli olmadı Php'ye zıpla. Azcık web standartları, css, ajax, photoshop tamamdır bu iş. Özgün yapılar üretip piyasada barındırdığın zaman cazibe noktası olursun. Çünkü referansın vardır. Ben şu an için hem okuyorum (tabi okumak sayılırsa, ikinci öğretim) hem de web üzerine çalışmalarımla birşeyler kazanmaya çalışıyorum.