Pda Almak İçin Babamı Nasıl İkna Edebilirm ??
-
pda almak için babamı nasıl ikna edebilirm ?? bayadır düşünüyorum almayı ama malum öğrenciyis öle oluncada hmen babaya gidiyos ama babamı bir şekilde ikna etmem lazım pazar günü beylük düzü taraflarına gitcez bn kırklarelide oturuyorum orda mediamarket vardı pda varmıdır orda eğer orda pda varsa oraya gidiceğimiz için daha kolay bişekilde ikna edebileceğimi düşünüyorum ... ama sizinde fikirlerinizi bekliyorm ...
-
sen en iyisi desene baba buda kçk pc falan :D ünide bana çok lazım oluyo sınftakilerden hep istemekte olmuo adamlar laf yapıo ödevleri onunla yapıoz alalıjm baba bana bi tane:D
-
öp abi :)
mediamarket'de vardır pda :) gidince çok güzelmiş keşke alabilsem ayakları yap...suratını buruştur biraz zaten baban sana o arada bakıor olacaktır :) büyük ihtimal oracıkda alır :D
ama gitmeden önce yol yap biraz öp sarıl falan :D heyt be babama bak varmı ailenizde böyle yakışıklısı falan de :D
-
zamansehri bunu yazdı:
-----------------------------
sen en iyisi desene baba buda kçk pc falan :D ünide bana çok lazım oluyo sınftakilerden hep istemekte olmuo adamlar laf yapıo ödevleri onunla yapıoz alalıjm baba bana bi tane:D
Denerim ama babam elektronik ,bilgisayar vs şeylerde bnden daha bilgili yani durmadan bu ne bu ne işe yarıyo nası bişey diye soran bi babam yok o yüzden zor oluck gibi . -
baba pda dan ders çalışcam de
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------öp abi :)
mediamarket'de vardır pda :) gidince çok güzelmiş keşke alabilsem ayakları yap...suratını buruştur biraz zaten baban sana o arada bakıor olacaktır :) büyük ihtimal oracıkda alır :D
ama gitmeden önce yol yap biraz öp sarıl falan :D heyt be babama bak varmı ailenizde böyle yakışıklısı falan de :D
off çok saol işte bu çok mantıklı babam bnm üzülmemi sevmiyo üstelik çok fazla kendini beyenmiş biridir çok çabukk gaza gelir ama bunu denicem işe yarar gibi ... -
yoyo bunu yazdı:
zamansehri bunu yazdı:
Denerim ama babam elektronik ,bilgisayar vs şeylerde bnden daha bilgili yani durmadan bu ne bu ne işe yarıyo nası bişey diye soran bi babam yok o yüzden zor oluck gibi .
abi merak etme bunun üstesinden gelicez...ben düşünmekteyim desene baban süper baba :) -
zamansehri bunu yazdı:
-----------------------------yoyo bunu yazdı:
zamansehri bunu yazdı:
Denerim ama babam elektronik ,bilgisayar vs şeylerde bnden daha bilgili yani durmadan bu ne bu ne işe yarıyo nası bişey diye soran bi babam yok o yüzden zor oluck gibi .
abi merak etme bunun üstesinden gelicez...ben düşünmekteyim desene baban süper baba :)
biras öle oluyo xD yardımlarınız için çok teşşekür ederim inş başarırım . -
yoyo bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
off çok saol işte bu çok mantıklı babam bnm üzülmemi sevmiyo üstelik çok fazla kendini beyenmiş biridir çok çabukk gaza gelir ama bunu denicem işe yarar gibi ...
bu iş yaramazsa bende lordvader89 değilim :) -
lordvader89 bunu yazdı:
yoyo bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
off çok saol işte bu çok mantıklı babam bnm üzülmemi sevmiyo üstelik çok fazla kendini beyenmiş biridir çok çabukk gaza gelir ama bunu denicem işe yarar gibi ...
bu iş yaramazsa bende lordvader89 değilim :)
inşaallah ... :D -
ßence en mutlu anında söyle Yada Baban içiyorsa kafası qüzelken söyle
(;