folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Pda Almak İçin Babamı Nasıl İkna Edebilirm ??

Pda Almak İçin Babamı Nasıl İkna Edebilirm ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek
    Baba D:DD:D Free1 gircem :Dde  Yarın gider alırsınız

Pc Kopat izmir_love_1988@hotmail.co.uk Msn?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Aldırabilirsen yaz buraya ( aldırma yonteminle birlikte ) :)

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Gitmeden önce beraber bişeyler yapın,mutlu olsun sonra malum yere varınca pda yı görünce vay anasını ya geçen bizim arkadaşın babası hiç düşünmeden almış keşke benim de olsa falan ayaklarına yat,biraz da arkadaşın dediği gibi boynunu bük,üzül tamamdır :D
    Edit:Biraz sarsılabilir ancak babası ölen biri hakkında bi konu aç yani artık orasını hallediver.Vay be baba ölümlü dünya görüyon mu falan şeklinde bişeyler ekle.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    yada de ki baba bana pda lazım bazı işlerimi burdan halledicem ortaklaşa alabilirmiyiz ben harclıklarımla sana destek olucam de :D aldıktan sonra :D tamam işte

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    -----------------------------

Gitmeden önce beraber bişeyler yapın,mutlu olsun sonra malum yere varınca pda yı görünce vay anasını ya geçen bizim arkadaşın babası hiç düşünmeden almış keşke benim de olsa falan ayaklarına yat,biraz da arkadaşın dediği gibi boynunu bük,üzül tamamdır :D
    Edit:Biraz sarsılabilir ancak babası ölen biri hakkında bi konu aç yani artık orasını hallediver.Vay be baba ölümlü dünya görüyon mu falan şeklinde bişeyler ekle.

babası deilde oğlu ölen birisini anlatması daha etkili olacaktır ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Pda'sı olay Aytek Tıp Fakültesini kazandı de.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    hotboy bunu yazdı:
    cyb3rt1m3 bunu yazdı:

O da olabilir ancak şöyle bi durum var,şimdi babası ölen birinin hikayesini anlattıktan sonra,baba çocuğunu öyle düşünüp kederlenecektir haliyle,tam o keder esnasında bi 5 dakkalık sessizlik ve hemen arkasından iyi ki varsın be baba lafı bi de sarıldı mı tamam :) Daha sonra malum bölgeye giderler,pda ya bakar çok beğendiğini falan dolaylı yoldan ifade eder,baba da o anki hüzün ve üzüntüyle vay a.q bi makina alsak nolacak ki sanki,çocuk kendini iyi hissetsin der basar parayı alır,ama senin olay da[çocuğu ölen] aynı etkiyi gösterecektir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    hotboy bunu yazdı:
    cyb3rt1m3 bunu yazdı:

O da olabilir ancak şöyle bi durum var,şimdi babası ölen birinin hikayesini anlattıktan sonra,baba çocuğunu öyle düşünüp kederlenecektir haliyle,tam o keder esnasında bi 5 dakkalık sessizlik ve hemen arkasından iyi ki varsın be baba lafı bi de sarıldı mı tamam :) Daha sonra malum bölgeye giderler,pda ya bakar çok beğendiğini falan dolaylı yoldan ifade eder,baba da o anki hüzün ve üzüntüyle vay a.q bi makina alsak nolacak ki sanki,çocuk kendini iyi hissetsin der basar parayı alır,ama senin olay da[çocuğu ölen] aynı etkiyi gösterecektir.

Zor olucağını sölemiştim babam duygusal biri değildir Çok aşırı soğuk kanlı ve hayatımda bi kere bile beni bşardım bieşyden dolayı afferim oğlum dememiştir şimdiye kadar anladığım tek şey gerçektn zor olucağı .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    aldirdin mi pda?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    baba bana PDA al de

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
Toplam Hit: 3005 Toplam Mesaj: 22