folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder PHP - Windowstan Linuxa Gecis - Avantajlari Dezavantajlari

PHP - Windowstan Linuxa Gecis - Avantajlari Dezavantajlari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

@noktalivirgul kardesim windows 8.1 vardi sikinti yoktu. vm ile ubuntu kurdum yine siknti olmadi. lakin ubuntuyu kurmaya kaktim tsik connecting diyo... sonra da now you are offline diyo. mac adresini gosteriyo. tarayinca agida gosteriyo. fakat baglanmadi gitti. dakka bir gol bir. 

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

PHP yazmak için linux kurmak çok saçma. Üstüne üstlük ps, dw tarzı programlar için linux daha sorunlu.

Bana sanki ilk okuduğumda linux'un virali gibi geldi :)

Yok yok baska nedenler var. Bu simdi neden wifiye baglanmiyo. Agi goruyo lakin baglanmiyo.

Windowsta bu tarz sorunları çözemezken linuxta aradığını bulman çok zor. Windows yanına linux dağıtımlarından birini denemek için kur takıl baktın olmuyor basit bi Grub ile linux u kaldırır windows a geri dön, kaldığın yerden devam et.

sorun linuxta windowsta degil. windowsta sikinti yok

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

Allah yardımcın olsun,şimdiden saçlarının ağardığını görebiliyorum :)

Jubei tarafından 19/Tem/15 17:43 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

Allah yardımcın olsun,şimdiden saçlarının ağardığını görebiliyorum :)

dur dayi kablo ile baglanirsa sudo update mi ne ondan yapacam. daha tek beyaz sac cikmadi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Sevdim la bu ubuntuyu :).

Restart attim  pcye bir baktim kendi baglanmis :). La ilahe illAllah dedim :)

mis mis

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

daha dur sen ilk golünü yemişsin daha ne goller gelecek şimdiden mis deme bence windowsa döyorum dediğin günleri de göreceğiz :B

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

daha dur sen ilk golünü yemişsin daha ne goller gelecek şimdiden mis deme bence windowsa döyorum dediğin günleri de göreceğiz :B

tsik tsik tsik :) demesene oyle haci... hake golu saymadi bu sefer. Bu arada alet shutdown ile cok cabuk kapaniyor ilk onu gordum. Fakat disk check yapti tekrar actigimda.

Lakin kimse grafiklerine laf etmesin ben sahsen begendim yaw

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

hic bilmeyen biri olarak su anda sudo biraz zorluyor. Lakin is olacak gibi. utorrent indirmek istedim. wine olmasi lazim diyor. Baska kullandiginiz alternatif torrent var mi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Birde windowsta 125 MB civari hizli indiriyodu bu neden agir gidiyo :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

qbittorrent vardı

Toplam Hit: 4440 Toplam Mesaj: 47
linux