PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Ya merak ediyorum, burda biz Türk'üz asalım keselim diyenler, acaba soy ağacınıza baktınız mı? Gerçekten safkan Türk müsünüz? Yok değilseniz bu ırkçılık sebebini anlamış değilim..
Bu meselede iki taraf da suçlu, doğudaki adam durduk yere çıkmadı dağa herhalde, birileri tetikledi onları, ama tetiklemeleri için malzemeyi de bizimkiler verdi çoğunlukla...
-----------------------------öncelikle bir çok kürt arkadaşım olduğunu belirteyim..
ancak hiç bir insan beni dtpli biriyle muhabbete sokamaz arkadaş olmam suratına bile bakmam..
bu dağa çıkma konusunda haklılar diyorsun biz onları kızdırdıkta çıktılar diyorsun
hadi haklılar diyelim allahını seversen yıllardır bu gap projesine doğuda kurulmak isteyen köprülere engel olan kurulanları yıkan fabrikaya bahane baraja bahane üreten kim dağdan inip bu yapılanlara mani olan kim
hadi haklılar diyelim benim insanımın boş boş yitip gidenleri seyretmesi gerektiği anlamınamı geliyor?
hadi haklılar diyelim bu benim dağda askerime abime bana kardeşime artık neyim varsa herşeyime tehdit olması gerçeğini değiştirirmi?
hadi haklılar diyelim bu haklılık benim onları vurup kırmak canımı yakanların canını yakma isteğimi haksızmı çıkarır?
hadi haklılar diyelim bu benim haksız olduğumu mu gösterir?
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Ya merak ediyorum, burda biz Türk'üz asalım keselim diyenler, acaba soy ağacınıza baktınız mı? Gerçekten safkan Türk müsünüz? Yok değilseniz bu ırkçılık sebebini anlamış değilim..
Bu meselede iki taraf da suçlu, doğudaki adam durduk yere çıkmadı dağa herhalde, birileri tetikledi onları, ama tetiklemeleri için malzemeyi de bizimkiler verdi çoğunlukla...
-----------------------------Ya tmm da bu başlığın veya şu an tartıştığımız konunun ne alakası var safkan Türk ırklığıyla.
Türkiye'de o kadar etnik çeşitlilik var, neden kürdlerde problem çıkıyo?
"adam durduk yere dağa çıkmadı" demişsin. Bağımsız kürdistan devleti kurmak için çıkıyolar. Bu kuracakları hayal devletin sınırlarına bizim doğudaki topraklarımz da dahil.Bir de kanı bozukluk olayı. (bu son cümle mecaz anlamlıdır. Şimdi biri çıkıp da fen dersi vermesin kan bozukluğu, alyuvar, akyuvar falan :D ) -
hoca paraylami veriyolar seni pkk küçük yazsanaalinti yaptıiğin yerde büyük yaziyosa sen küçük yaz a
-
Arkadaşlar Tartışın ama Allah Aşkına Birbirinize Sataşmadan ve Aklı Selimlikle Tartışın, Ben Karışmıyorum Konu İlgimi Çekti, Bir Kaç Arkadaşımızdan Dolayı Takipte kalmayı Tercih ediyorum.
Bakalım nereye vardıracaksınız olayı doğrusu merak ettim. Yoksa yine bi türlü Sonuçlanamayan neticeye varmayan diğer konular arasındamı bulacak bu konuda kendini, İlk defada olsa bir konuda bazı gerçekliklere yeşil ışık açanları Görmek istiyorum yahu.
-
kamplarına kimyasal bomba ozaman kamlar kullanılamaz hale gelir normal bombalarla kampları istediğiniz kadar vurun kullanılmaz hale gelmez ama yok insan hakları yok ebesinin cartları curtları ölen askerlerimiz askerdiğil sanki
-
işi türk-kürt çatışmasına getirmeyin. pkk yı desteklediğini bildiğimiz dtp nin bir mitinginde o kadar dtp linin arasında türk bayrağı açan genci hatırlarsınız o genç bir kürttü ama türkiye cumhuriyetine bağlı bir kürt genciydi benimde tanıdığım kürt bir arkadaşım var o da en az bizim kadar türkiye cumhuriyetine bağlı. sitedeki kürt kardeşlerimizide biliyoruz onlarda devletine bağlı. dtp eylemlerine katılanların çoğu neden katıldıklarını bilmiyorlar bilseler %50 si o eyleme katılmaz. onlara dtp nin ne al olduğunu göstermemiz lazım diye düşünüyorum...
-
NighT-7 bunu yazdı:
sen önce doğru şekilde yazı yazmasını öğren sırf yanlış duruyo.
evt amerika hükümeti de kullanıyo.
"Yazdıklarınla biraz kendinle çelişmişsin." bu hiç bir art niyetsiz cümlem nasıl batmışsa sana artık bayağı bi şeyler yazmışsın. Ben sadece kendi görüşümle yazında biraz çeliştiğini söyledim o kadar.
aga sen takıl kafana göre =) bir şeyler diyosun öyle yok hakaret etmişler, sigaran bitmiş, almaya gitmişsin vs...
-----------------------------
git işine yazmak için yazıosun.göster nerde çelişmişim art niyetsizmiş.madem bişi söledin sebebinide söle.takılıyorum zaten kafama göre ne zamandır anlat anlat bişey anlamadınız bu saatten sonrada anlamazsınız.işim gücüm yok sizle uğraşıcam ne haliniz varsa görün.söyleyecek söz bulamamış yazdığı şeylere bak dön oku post ları insanda biraz utanma olur be.bana güzel yaz demişsin kendin yürüyen imla klavuzusun mübarek. -
meclisdekilerin ifadesini alamazlar,kurt acilimi diye bi politikaya girisirler,onlarda aleni ve pervasizca parlemento isterler.bizde burda gerim gerim geriliriz sinirden tabi butun halk..isde boyle zamanlarda yapilan operasyonlarda da nedense hep ust duzey yoneticileri oldurulur inanmiyorum artik agzimiza bi parmak bal caldilar yine bu kritik olaylarin oldugu gunlerde.sanki ust duzeyi iti cakali cok farkli capulcularin basini el bebek gul bebek beslerken bizi yonetenler bukadar taviz verirken bu haberler ne yurege su serper nede planlanan senaryolari degistirir..
-
HolyReform bunu yazdı:
NighT-7 bunu yazdı:sen önce doğru şekilde yazı yazmasını öğren sırf yanlış duruyo.
evt amerika hükümeti de kullanıyo.
"Yazdıklarınla biraz kendinle çelişmişsin." bu hiç bir art niyetsiz cümlem nasıl batmışsa sana artık bayağı bi şeyler yazmışsın. Ben sadece kendi görüşümle yazında biraz çeliştiğini söyledim o kadar.
aga sen takıl kafana göre =) bir şeyler diyosun öyle yok hakaret etmişler, sigaran bitmiş, almaya gitmişsin vs...
git işine yazmak için yazıosun.göster nerde çelişmişim art niyetsizmiş.madem bişi söledin sebebinide söle.takılıyorum zaten kafama göre ne zamandır anlat anlat bişey anlamadınız bu saatten sonrada anlamazsınız.işim gücüm yok sizle uğraşıcam ne haliniz varsa görün.söyleyecek söz bulamamış yazdığı şeylere bak dön oku post ları insanda biraz utanma olur be.bana güzel yaz demişsin kendin yürüyen imla klavuzusun mübarek.
Sen ulu önder, sen yazacan millet senin yazdıklarınla aydınlanacak dimi :D ne kadar gülünç birisin sen ya. Zaten millet bilgin olmuş anasını satayım. Yazacağı tek cümleyi 4 kelimelen oluşturabiliyosa, bilgili ve muhterem biri gözükebilmek için uzatıp da uzatıyo, süslü-sükseler cümleler kuruyo. Sen öyle yapıyosun demiyorum; ama sen de onlar gibisin yani. Hava. Sizle mi uğraşacam diyo bi de ya. kral adamsın aga. takıl sen. Diğer söylediklerine cvp bile vermiyorum.aeo kib :D
-
dagdakilerin yerleri Belli onemli olan icimizdekileri Temizlemek .. içimizdekileri Temizlersek Dagdakiler aç kalır yok olur ..