folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    -----------------------------

NighT-7 bunu yazdı:

#################################################
    @Shockman : cins cins şeyler yazıyosun, yani aslında bizim tarafa göre cins yazılar, sizin tarafa göre haklı. senin tüm yazdıklarını özetlersek:

TC, kürdler için zamanında hiç bi sikim yapmadı
    kürdler de haklı olarak dağa çıktı.
    TC gereken önemi vermiyo kürdlere. 80yaşındaki adam Türkçe bilmiyo, niye devlet öğretmedi vesaire vesaire fos.
    üstü kapalı olarak kürd milliyetçiliği yapıyosun.

"kıro" olayına gelirsek; benim msjlarda yazdığım :kro: çoğu kişinin bildiği, msnlerimizn olmazsa olmazı :amca: ifadesi. :W, :amca1: , :amca2: vs... ordaki tepkisiz surat ifadesi için onu ekliyorum msjlara. Bi bağlaç, yüklem gibi (:
    hem sana niye kıro diyim ki, mensup olduğun ırkın adını yazmak yeterli :)

Ayrıca edepsizlik-terbiyesizlik yapma tamam mı!
    "Allahını seversin Söylermisin, 30 Yıldır Kökünü kurutacam diye Pek çok Evin ocağına incir Ekilmesimi Daha iyi idi, Yoksa 10 Yıl Önceden Doğru politika ve Halkı Kenetlenmeye itecek Sahiplenilmişlik Politikasımı Daha iyi idi. Bi Düşünürmüsün."
    yazacak başka benzetme bulamadın mı!? Tamam, belki artık bu konuya yazmak istemiyosun, yazacaklarını yazdın, daha diyecek bir şeyin kalmadı, aynı şeylerdi yazmaktan sıkıldığından oldu-bitti tarzında şeyler yazıyosun; ama böyle hassas bi durumda, vatana şehit vermiş ailelerin durumunu böyle mi dile getiriyosun la!

neyse senin yazdıklarına daha cvp vermeyecem. Seni anladık. kürdler öyle böyle, haklılar, doğrular, 1 numaralar de dur sen

####################

Ha unutmadan, o "misafir etmek isterim alayını" diyen arkadaşa da malum organım ile gülüyorum. Benimle birlikte o msjı okuyan herkes de gülüyodur.

####################

@HolyReform:  o aşağı topluma açık soykırım yapmayız tabii ki. Yapmayız derken; Türk ırkı, şu ana kadar böyle bir şey yapmamış, yapmaz da. Yapamaz değil, yapmaz + avrupa ülekeleri, amerika falan uğraş dur.
    kürdleri sınır dışı edeceksin, kalanlara da baskı ve şiddet uygulayacaksın, öldüreceksin. Doğu bölgelerimize Türkleri getirip yerleştireceksin ve havası temizlenecek. Dağdakiler TSK'nın 48 saatlik operasyonuna bakar. (sadece bi kişisel düşünce: Doğu Türkmenistan'da o.ç çinlilerin baskısındaki kardeşlerimizi buraya getirmek isterdim)
    Sonuç: Türkiye'de tek problem çıkartan etnik grup imha edilmiş, temizlenmiş olacak. Arınacağız. GAP falan artık oraya yaptığımız bayındırlık vb çalışmalar boşa olmayacak, engellenmeyecek. Sonuçları kesin bilemeyiz; sadece olumlu olacağını biliyoruz. ek olarak : ( http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=87645&sayfa=7#922473 )

"kürdlere iyi davranırsak pkk kalmaz"  diyen zihniyete de şaşırmamak elde değil. bu kadar mı olur ya...
    "kürdlere vatanımızın bi parçasıymış gibi bakmak, kardeşimiz görmek" buna da söyleyecek söz yok. hiç bir azınlık vatanın bi parçası olamaz, azınlıklara karşı olduğum anlaşılmasın bu arada. bizim kardeşimiz Türklerdir. Müslümanlar da değil artık. II. Dünya Savaşı'nda gördük.

-------

ordaki Leyla'nın "Kanas Leyla" olduğunu hiç sanmıyorum. O, epeyi bi zaman önce öldürülmüştü. Tek göğüslüydü ve sanırım solaktı, soldaki göğsünü aldırmıştı. Daha iyi atış yapabilmek için. Yaralı olarak yakalanıp kolları, bacakları, pis kafası koparılarak öldürülmüştü. Şimdi yine o meşhur yırtık dondan fırlar gibi msjlar gelmesin. Şimdiden cevap vereyim; ben orda değildim, yanlarında değildim, askeriyedeki abilerimizden dinledik. Neyse sikmişim leylayı. 

İcrahat adamı ol boş laf adamı değil.Madem senden alt bi ırk kürtler ölmek hakları g.t varsa dağlar uzanıyo orda kardeş çık öldür kurtar vatanını hadi.Ben çok adam gördüm yok vatan millet sakarya diyende sonra taşın arkasında kafasının yanından geçen mermileri sayan.Altına kaçırmada korkudan.Sen çatışmayı basit bi sokak kavgası ufak bi bıçak yarası call of duty yada afilli söz dalaşı sanıyon.Hani sende silah var onlarda yok gibi düşünüyosun ve senin yarattığın bu düşmanlık yüzünden zaten insanlar devletemi güvensin örgütemi güvensin neye güvensin.Ama dilerim askerliğini oralarda yaparsın.O ırkın soykırım yapmak değil kafasını kesmeyi bırak kılını kesemessin.

Bi kurtlar vadisi replikleri eksiktİ.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

2006 bunu yazdı:
    Kolpa haber, bu zamana kadar hep lider öldürülüyor ama nedense bir türlü lüdersiz kalmıyor pkk ? her verilen habere inanmamak lazımdır.

Hoca 30 Yıldır Denen bişeylerdir, Psikolojik Savaşından tut, Denenmemiş hiç bişey bırakmadılar ama bi türlü bu Lanet Pkk dan kurtulamadık. Kısası şudurki, Devletin Eğitim ve Türkçe Bilmeyen Vatandaşlarına Eğilimi Gibi Son atakları bence yerinde ataklardır. Kürtler de iki arada bir derede kaldılar. Bi taraftan Dışlayan Etnik Milliyetçiler, Bir tarafta Faşist Pkk, Ne Tarafa Gitseler Kabul Görünmemek gibi Durumları ve Karmaşaları Yaşarlarken Bir Kısmı Örgüte Gönlünü kaptırıp Dağa Çıkıyor. Derken Bu Devranın Çarkları Dönmeyi Sürdürüyor, Apo Gitti Kara Yılan Geldi, O Gitse Kim Bilir Kim Gelir. 

Bütün bu olanlar, Bizim Biribizimize Böbürlenişimizin ve Büyüklenişimizin ve Anlayışsızlığımızın Ürünü olarak Karşımıza Gelmektedir. Bırak Vatandaş Kürtçe Bileni ile Kürtçe Konuşsun, Kürtçe Müzik Dinlesin, (Hepsinede Günümüz Türkiyesinde İzinler Açıldı.) Ama Kürtçülük yapmasın. Aynı şekilde Türkçlüküde yapılmasın. Zaten Türkiye Türk Irkı Merkezli Kurulmadımı Buna gerekte yok kanaatimce. 

Kontrol edebiliyorken, Neden Kontrolü Başkasına Versinler, Örneğin Amerikaya, Amerika Kontrol edebiliyorsa Türkiyede Edebilir, Basit Mantık.

Shockman sevgili abim.Senin ne kadar humanist iyi kalpli halk adamı olduğunu biz zaten biliyoruz.Bu kadar saçma salak gerzekçe yazı yazan çocuklara bir abi bir büyük olarak yapılabilecek en güzel cevabı insanlığın ve olgunluğunla veriyosun abi.Herkes senin gibi insancıl olabilseydi zaten halklar kavga etmezdi.Benim o kadar çok senin hemşerin diyarbekırlı kardeşlerim varki sen dahil onların haklarını aşağılık yorumlarla ezdirmiycem.Bugun devletle örgüt arasında sıkışan hayatında medeniyet gösterilmemiş sürgün edilmiş o halka laf  ömrüm boyunca getirmiycem.Keşke sadece siyasi değil insani açıdan değerlendirilse bu tip konular.Shockman kardeşlik çırpınışların herkese örnek olsun.Senin allahına kurban :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

ya varya bır  konusucam  pir  konusucam siteden atılmak ıstemıyorum  yoksa  gereklı kısılere  gereklı cevapları verırım çoluk  cocukla ugrasmak ıstemıyorum  16   17  yasındakı cocuklar  kafa kesmekten  soykırım yapmaktan bahsedıyolar  tavukmu kesıyonuz lan adamın  asabını bozmayın

konununda  sılınmesını ıstıyorum  yoksa  burda  cok can yanacak 

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

habere bak :)

"pkk nın üst düzey 8 ismi öldürüldü"

en üst düzeydeki dürzü nerede bilmeyeniniz varmı? 

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

2006 bunu yazdı:
    Kolpa haber, bu zamana kadar hep lider öldürülüyor ama nedense bir türlü lüdersiz kalmıyor pkk ? her verilen habere inanmamak lazımdır.

Hoca 30 Yıldır Denen bişeylerdir, Psikolojik Savaşından tut, Denenmemiş hiç bişey bırakmadılar ama bi türlü bu Lanet Pkk dan kurtulamadık. Kısası şudurki, Devletin Eğitim ve Türkçe Bilmeyen Vatandaşlarına Eğilimi Gibi Son atakları bence yerinde ataklardır. Kürtler de iki arada bir derede kaldılar. Bi taraftan Dışlayan Etnik Milliyetçiler, Bir tarafta Faşist Pkk, Ne Tarafa Gitseler Kabul Görünmemek gibi Durumları ve Karmaşaları Yaşarlarken Bir Kısmı Örgüte Gönlünü kaptırıp Dağa Çıkıyor. Derken Bu Devranın Çarkları Dönmeyi Sürdürüyor, Apo Gitti Kara Yılan Geldi, O Gitse Kim Bilir Kim Gelir. 

Bütün bu olanlar, Bizim Biribizimize Böbürlenişimizin ve Büyüklenişimizin ve Anlayışsızlığımızın Ürünü olarak Karşımıza Gelmektedir. Bırak Vatandaş Kürtçe Bileni ile Kürtçe Konuşsun, Kürtçe Müzik Dinlesin, (Hepsinede Günümüz Türkiyesinde İzinler Açıldı.) Ama Kürtçülük yapmasın. Aynı şekilde Türkçlüküde yapılmasın. Zaten Türkiye Türk Irkı Merkezli Kurulmadımı Buna gerekte yok kanaatimce. 

Kontrol edebiliyorken, Neden Kontrolü Başkasına Versinler, Örneğin Amerikaya, Amerika Kontrol edebiliyorsa Türkiyede Edebilir, Basit Mantık.

Shockman sevgili abim.Senin ne kadar humanist iyi kalpli halk adamı olduğunu biz zaten biliyoruz.Bu kadar saçma salak gerzekçe yazı yazan çocuklara bir abi bir büyük olarak yapılabilecek en güzel cevabı insanlığın ve olgunluğunla veriyosun abi.Herkes senin gibi insancıl olabilseydi zaten halklar kavga etmezdi.Benim o kadar çok senin hemşerin diyarbekırlı kardeşlerim varki sen dahil onların haklarını aşağılık yorumlarla ezdirmiycem.Bugun devletle örgüt arasında sıkışan hayatında medeniyet gösterilmemiş sürgün edilmiş o halka laf  ömrüm boyunca getirmiycem.Keşke sadece siyasi değil insani açıdan değerlendirilse bu tip konular.Shockman kardeşlik çırpınışların herkese örnek olsun.Senin allahına kurban :)

Eyvallah Kardeşim, Yolumuz Kardeşlik Yolu, Yeterki Gençlerimiz Biribinden Nefret etmesin, Buradada Devlete Düşman Gençler le Uraşırken Bazan Aynı Durumlara Maruz kaldığım olmuştur, Ancak Allah vergisi İzah yeteneğimle Pek Çoğunun Fikrinde Değişiklik yaratmışımdır. İnsanlarımız Gerçekten ama Gerçekten Çok iyiler. 

Tek Sorunları Çabuk Böbürleniyor olmaları, Ve Gaza Hemen Gelmeleri. Bu Eksimizide Zamanla Yeneceğiz İnşallah.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı:

ya varya bır  konusucam  pir  konusucam siteden atılmak ıstemıyorum  yoksa  gereklı kısılere  gereklı cevapları verırım çoluk  cocukla ugrasmak ıstemıyorum  16   17  yasındakı cocuklar  kafa kesmekten  soykırım yapmaktan bahsedıyolar  tavukmu kesıyonuz lan adamın  asabını bozmayın

konununda  sılınmesını ıstıyorum  yoksa  burda  cok can yanacak 

la olum gülüyom diyom kızıyolar sonra baksana adamın bana yazdığına;

"o aşağı topluma açık soykırım yapmayız tabii ki. Yapmayız derken; Türk ırkı, şu ana kadar böyle bir şey yapmamış, yapmaz da. Yapamaz değil, yapmaz + avrupa ülekeleri, amerika falan uğraş dur.
    kürdleri sınır dışı edeceksin, kalanlara da baskı ve şiddet uygulayacaksın, öldüreceksin. Doğu bölgelerimize Türkleri getirip yerleştireceksin ve havası temizlenecek. Dağdakiler TSK'nın 48 saatlik operasyonuna bakar. (sadece bi kişisel düşünce: Doğu Türkmenistan'da o.ç çinlilerin baskısındaki kardeşlerimizi buraya getirmek isterdim)"

siyahlı yerlere dikkat.ilk söylediğinemi inanayım son söylediğine mi? :)

türk ırkı soykırım yapmaz altında baskı şidder uygula öldür yazıyor.

gülüyim mi ağlıyim mi karar veremedim,yok lan ne ağlıcam gülüyorum :)

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Razorback bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

2006 bunu yazdı:

+1000 @ShockMan, çoluğa çocuğa laf anlatacam diye kendini yıpratma be abi, forumda böyle 3-5 tane var zaten, e onlarda her ırktan çıkar, istisnalar kaideyi bozmaz ;).

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Öldür Öldür Bitmiyorlar ki

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

PKK"nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

şunlar  üst düzey falan kelimelerini kullanmayın  m.Q  

İNŞALLAH bunlardan beter olmuşlardır

http://img264.imageshack.us/img264/7861/terorist028rq5jr.jpg

http://images.habervitrini.com/haber_resim/pkk-terorist-operasyon1.jpg

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:

NighT-7 bunu yazdı:

@Shockman : cins cins şeyler yazıyosun, yani aslında bizim tarafa göre cins yazılar, sizin tarafa göre haklı. senin tüm yazdıklarını özetlersek:

TC, kürdler için zamanında hiç bi sikim yapmadı
    kürdler de haklı olarak dağa çıktı.
    TC gereken önemi vermiyo kürdlere. 80yaşındaki adam Türkçe bilmiyo, niye devlet öğretmedi vesaire vesaire fos.
    üstü kapalı olarak kürd milliyetçiliği yapıyosun.

"kıro" olayına gelirsek; benim msjlarda yazdığım :kro: çoğu kişinin bildiği, msnlerimizn olmazsa olmazı :amca: ifadesi. :W, :amca1: , :amca2: vs... ordaki tepkisiz surat ifadesi için onu ekliyorum msjlara. Bi bağlaç, yüklem gibi (:
    hem sana niye kıro diyim ki, mensup olduğun ırkın adını yazmak yeterli :)

Ayrıca edepsizlik-terbiyesizlik yapma tamam mı!
    "Allahını seversin Söylermisin, 30 Yıldır Kökünü kurutacam diye Pek çok Evin ocağına incir Ekilmesimi Daha iyi idi, Yoksa 10 Yıl Önceden Doğru politika ve Halkı Kenetlenmeye itecek Sahiplenilmişlik Politikasımı Daha iyi idi. Bi Düşünürmüsün."
    yazacak başka benzetme bulamadın mı!? Tamam, belki artık bu konuya yazmak istemiyosun, yazacaklarını yazdın, daha diyecek bir şeyin kalmadı, aynı şeylerdi yazmaktan sıkıldığından oldu-bitti tarzında şeyler yazıyosun; ama böyle hassas bi durumda, vatana şehit vermiş ailelerin durumunu böyle mi dile getiriyosun la!

neyse senin yazdıklarına daha cvp vermeyecem. Seni anladık. kürdler öyle böyle, haklılar, doğrular, 1 numaralar de dur sen

####################

Ha unutmadan, o "misafir etmek isterim alayını" diyen arkadaşa da malum organım ile gülüyorum. Benimle birlikte o msjı okuyan herkes de gülüyodur.

####################

@HolyReform:  o aşağı topluma açık soykırım yapmayız tabii ki. Yapmayız derken; Türk ırkı, şu ana kadar böyle bir şey yapmamış, yapmaz da. Yapamaz değil, yapmaz + avrupa ülekeleri, amerika falan uğraş dur.
    kürdleri sınır dışı edeceksin, kalanlara da baskı ve şiddet uygulayacaksın, öldüreceksin. Doğu bölgelerimize Türkleri getirip yerleştireceksin ve havası temizlenecek. Dağdakiler TSK'nın 48 saatlik operasyonuna bakar. (sadece bi kişisel düşünce: Doğu Türkmenistan'da o.ç çinlilerin baskısındaki kardeşlerimizi buraya getirmek isterdim)
    Sonuç: Türkiye'de tek problem çıkartan etnik grup imha edilmiş, temizlenmiş olacak. Arınacağız. GAP falan artık oraya yaptığımız bayındırlık vb çalışmalar boşa olmayacak, engellenmeyecek. Sonuçları kesin bilemeyiz; sadece olumlu olacağını biliyoruz. ek olarak : ( http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=87645&sayfa=7#922473 )

"kürdlere iyi davranırsak pkk kalmaz"  diyen zihniyete de şaşırmamak elde değil. bu kadar mı olur ya...
    "kürdlere vatanımızın bi parçasıymış gibi bakmak, kardeşimiz görmek" buna da söyleyecek söz yok. hiç bir azınlık vatanın bi parçası olamaz, azınlıklara karşı olduğum anlaşılmasın bu arada. bizim kardeşimiz Türklerdir. Müslümanlar da değil artık. II. Dünya Savaşı'nda gördük.

-------

ordaki Leyla'nın "Kanas Leyla" olduğunu hiç sanmıyorum. O, epeyi bi zaman önce öldürülmüştü. Tek göğüslüydü ve sanırım solaktı, soldaki göğsünü aldırmıştı. Daha iyi atış yapabilmek için. Yaralı olarak yakalanıp kolları, bacakları, pis kafası koparılarak öldürülmüştü. Şimdi yine o meşhur yırtık dondan fırlar gibi msjlar gelmesin. Şimdiden cevap vereyim; ben orda değildim, yanlarında değildim, askeriyedeki abilerimizden dinledik. Neyse sikmişim leylayı. 

İcrahat adamı ol boş laf adamı değil.Madem senden alt bi ırk kürtler ölmek hakları g.t varsa dağlar uzanıyo orda kardeş çık öldür kurtar vatanını hadi.Ben çok adam gördüm yok vatan millet sakarya diyende sonra taşın arkasında kafasının yanından geçen mermileri sayan.Altına kaçırmada korkudan.Sen çatışmayı basit bi sokak kavgası ufak bi bıçak yarası call of duty yada afilli söz dalaşı sanıyon.Hani sende silah var onlarda yok gibi düşünüyosun ve senin yarattığın bu düşmanlık yüzünden zaten insanlar devletemi güvensin örgütemi güvensin neye güvensin.Ama dilerim askerliğini oralarda yaparsın.O ırkın soykırım yapmak değil kafasını kesmeyi bırak kılını kesemessin.

anlama özürlü gerizekalı insan. Biz tabii ki elimize en iyi silahı alsak bile bir şey yapamayız şu anki halimizle orda tek başımıza. Bu forumda aynı görüşte olanları alıp da soykırım yapalım mı diyoruz aq.
    Burda bi mevzu tartışıyoruz, fikirlerimizi belirtiyoruz. Dağdakiler TSK'nın, diğerleri devletin işi. Tabii devletin durumu ortada. Neyse konu bu değil. Pek bilmiş yazmışsın, çok atıp tutmuşsun.

Çatışmaya girmenin pc oyunu veya mahalle kavgasına benzemediğini aklı başında herkes bilir. Askerliğini inşallah orda yaparsın demişsin. Evet, inşallah orda yaparım. Şunu da unutma ki çatışma anında komutan arkasına dönünce sadece Trabzonluları görüyo.(kaçanlar olduğunda)
    Tabii o o.ç larını dağda ne kadar vursan da türüyolar. Askere gidince bi çatışma çıkarsa elimden geleni yaparım ve bu kesinlikle sözde değil, kapte. Buna o aciz hayatındaki en çok emin olduğun şey kadar emin olabilirsin.Biz orda şehit olsak da, bi tabur pisliği öldürsek de pkk bitmez bunu da biliyoruz. Senin gibiler anlamaz bu duyguyu.boş boş yazma. yok kafasını kesemezsin, kılını kesemezsin...

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 20173 Toplam Mesaj: 105