folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:
    -----------------------------

o halde bana şu konu altında kürt haklarını savunmak dışında Türkiye lehdarı bir cümleni yaz ve saygı duyup susayım(!)

Not: Sanırım bu postumun altına vereceğin cvp aramızdaki polemikteki son post olacaktır

Hocam Türkiye Lehtarı Cümlelerim Konularımda Saklıdır. Bu Konuda Henüz beni yeni tanıyan bir kişi ile Karşı karşıya olduğumu Düşünmekteyim. Bir Servisim var Dönüşte Devam ederiz.  

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

bu ülke kürtlerden kurtulursa çok şey kazanır,  tarih boyunca beladan başka hiç bir getirileri olmamış. Şu an düşmanın elinde tepeden tırnağa silahlanmış bir piyon olarak tam da karşımızdalar . nüfuslarının kaç olduğu ya da kimlerle alt alta üstüste oldukları farketmez , gerçek şu ki Türkler ve kürtler beraber yaşayamamaktadır , daha doğru bir ifade kürtler kimseyle beraber yaşayamamaktadır. Türklere bölücü diyenler , ülkemizde yüzyıllardır arap, çerkez , laz , rum ... ile birlikte kardeşçe yaşadığımızı görsün lütfen , ancak osmanlıdan beri bu kürtler 50 senede bir ayaklanıp kan döküyor ve milletin başına bela oluyorsa artık eğri oturup doğru konuşmanın zamanı gelmiştir bence. Bunu yapacak diyecek yürekte bir iskender talep ediyor millet , düğümü kılıçla çözecek. Kürtçe kanal açmakla  , kürde iş aş eğitim vermeklede sorunun çözülemediğini gördük, TC tarihinin en büyük yatırımı GAP bile kürtleri memnun edemedi, eğitilsinler insan olsunlar diye yollağımız öğretmenlerimizin  , devletin doktorlarnın kelleleri geri geldi. Şehirlerimizde kürdoların istilası yüzünden sokakta yürüyemez , bazı mahallerden geçemez hale geldik ve bunun üstünüde tutup kardeşlik safsatası ile "artık" örtemeyiz. Ergeç bu çarpışma fiziki hal alacaktır, kürtten kurtulmak zorundayız evimizden atmalıyız yoksa onlar bizi atacaklar. Sahipleri amerika ve israil onları bu amaçla silahlandırıp örgütlüyor ztn, Türklersiz bir türkiye yaratmak için savaşa hazırlıyor. 
    bak o bahsettiğin öğretmenlerin öldürülme işini yapan pkk lıların kendisidir.Bütün kürtlerin isteğiyle yapıldığını sanma.Ya benim tanıdıüım doğuya öğretmenliğe gitmiş bi sürü adam var  (sülalenin yarısı öğretmen) gittikleri günden itibaren sıcak yemek,battaniye ne varsa yığmışlar.Hatta oraya gittiğimde gördüm ve dedim ki bizim orda misafirperverlik ölmüş.bu kadar ön yargıılı olunmaz.hem benim sana sorduğum soru kürtleri öldürdükten sonra ne olacağı?yani Türkiyede etnik temizlik yapılıcak biticek herşey günlük gülistanlık...şu söylediğinize kendiniz inanıyo musunuz?

ya diyorum ki silahsızı öldürmek,çoluğu çocuğu kesip öldürmek pkk lı o çocuklarına yakışır.Onlara mı benzeyelim yani?

başka bir yazında diyosun ki "karayılan bile kürt-türk diye ayırıyor" ya kardeşim o bilmem ne evladı ayırıyorsa sen ayırmıyıcaksın neden adamın yolundan gidiyosun?

"Bizi kovacaklar bunlar hızlı türüyor,gaspçı,tecavüzcü,hrısız,arsız oluyor yada dağa çıkıyor.."

ya kardeşim bu ülkede bunları sadece kürtler mi yapıyor?yapılması yanlış o ayrı mesele ama tek taraflı bakma olaya.Osmanlıdan beri isyan ediyolar diyosun Osmanlı'da o isyan edilip bastırılan kürt ayaklanmaları varya,işte o ayaklanmanın verdiği zararın kat kat büyüğünü İstanbul hükümeti,saray çevresi verdi.

Teröristin kürdü Türkü olmaz.Haa zaten kendi egonuzu tatmin ediyosunuz bu ülkeden ne pkk Bizleri kovabilir,ne de siz kürt yurttaşları kovabilirsiniz.Hani klasik bir sözünüz var ya sev ya terket diye.aynen öyle.bu ülke kürdü,türkü,lazı,çerkezi ile savaşılarak kazanıldı,şehitlerimizin kanıyla varoldu,öylede olacak.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

DarkPrice bunu yazdı:
    hoca paraylami veriyolar seni pkk küçük yazsanaalinti yaptıiğin yerde büyük yaziyosa sen küçük yaz a

Tam gaz devam ediyor (: 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

"başka bir yazında diyosun ki "karayılan bile kürt-türk diye ayırıyor" ya kardeşim o bilmem ne evladı ayırıyorsa sen ayırmıyıcaksın neden adamın yolundan gidiyosun?"
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hajım konu o bilmemne değil orospu evladı ayrım yapıyor bende yaparım DEĞİL(!) O şerefsiz bu şekilde konuşabilme gücünü nereden alıyor? neden o piç i bu şekilde konuşturuyoruz. konuyu atlamayalım!!!

Yoksa o insan kılığından çıkmış herif kimseyle kıyaslanamaz bile!

yıkıcı değil yapıcı lütfen! Yanlış anlamayın ve yorumlamayın cümleleri yoksa konu çığrından çıkıyor..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:

Hajım konu o bilmemne değil orospu evladı ayrım yapıyor bende yaparım DEĞİL(!) O şerefsiz bu şekilde konuşabilme gücünü nereden alıyor? neden o piç i bu şekilde konuşturuyoruz. konuyu atlamayalım!!!

Yoksa o insan kılığından çıkmış herif kimseyle kıyaslanamaz bile!

yıkıcı değil yapıcı lütfen! Yanlış anlamayın ve yorumlamayın cümleleri yoksa konu çığrından çıkıyor..
    ya kardeşim be yarım saattir ne anlatıyorum?

"yıkıcı değil yapıcı lütfen!" sen kendinde misin?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ben kendimdeyim ama sana verdiğim cevabı anlamak yerine "sen kendindemisin" demekle yetinmişsin bu şekilde yapıcı değil tahrik edici ve yıkıcı olursun sana ben mi öğreteyim bu yaştan sonra...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:
    ben kendimdeyim ama sana verdiğim cevabı anlamak yerine "sen kendindemisin" demekle yetinmişsin bu şekilde yapıcı değil tahrik edici ve yıkıcı olursun sana ben mi öğreteyim bu yaştan sonra...
    senin 5. sayfada mı ne bi postun var dön oku onu tekrar..

yapıcılıktan kastını bana açıkla ondan sonra harbiden merak ettim.

yarım saattir ve daha nice zamandır burda barım barım bağrıyoruz kürt-türk kardeş etmeyine eylemeyin oyuna gelmeyin diye yıkıcı olduk.

hangi ülkenin,kimin yapıcıcısın sen? ne cevabı verdin sen bana ya?

soruyorum size bak 3 oluyor bununla;

kürtleri katledelim diyosunuz,iyi edin hadi ne olucak sonra?yani bunu yapabileceğinize inanıyomusunuz?TSK yapamaz mı bunu?yapar..neden yapmıyor kardeşim?bu ülkenin başına ne milliyetçiler geçti neden yapmadılar?bu ülkede kürt isyanları olmadı mı?oldu..ee neden bütün kürtleri öldürmediler?

sen şu günümüz koşullarında kürtleri katletmeye başlarsan eğer ( olmaz ya),kürdistanın kurulması için pkk ya Amerikanın,İsrailin veremediği desteği vermiş olursun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

edit...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Kaligula bunu yazdı:

Bitmiyor itler Bitmiyooooooooor!!!!!!!

Yakalım hepsini şöyle birşey olabilir hani bir yer istiyorlar ya bu bölücü ibneler verelm küçük bi yer tıkayalım oraya ambargo uygulayalım açlıktan hastalıktan gebersin pislikler kurtuluruz!

6. sayfadaki bu postu kaligula mürid yazdı dikkatli oku. ben ise örnek vererek bu sapsalak kürtlerin hayallerini süsleyen sözde kürdistan kurulsa olacak zaten bu hepsi bir leş gibi ölecekler diyerek görüşümü sundum.

Şimdi sen benim önüne gelen kürdü öldür mantığında biri olduğumu düşünerek evet YIKICI oluyorsun. var mı soracağın başka birşey?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    dün'den beri okudum en güzel haber 292 tane kalmış. o zaman 300 taneler ya :D

TURKCELL
Toplam Hit: 20179 Toplam Mesaj: 105