folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Popstar"Da Bayhan Olayı!!!



Popstar"Da Bayhan Olayı!!!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Mayıs/2003
    Erkek
    Dün seyredeneniz varmı bilmiyorum ama deniz seki adlı şahsiyet geçmişinde hata yapan bir insanı 70 milyonun önünde bir anda adice karaladı,ya anlamıyorum geçmişinde suç işleyip cezasını çekip dışarıya çıkan ıslah olan bir insan nasıl bir hayat kuracak hiç bir hakkı olmayacakmı ,yaşayamayacakmı tamam bayhandan popstar olmaz belki olabilir ama bir insanda bu kadar karalanamaz yani ayıptır ona bakarsak doğuşta suçlu ama seveni var sevmeyeni var sonuçta oda bir popstar neyse deniz sekiye olan kızgınlığımı forumlarda yazmaktan parmaklarım ağrıdı...

    You think the game is over ? It has just begun ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bahadiroglu
    bahadiroglu's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Kasım/2003
    Erkek
    bu bayhan gibileri memlekette yaşatmayacaksın.biraz programı izledim.suç işlemiş.kürt..genel bir kürt hareketi.ekmek bulamazsan başkasını ekmeğinden et.

    şehitler ölmez....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ycrazy
    ycrazy's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2003
    Erkek
    Bırak Şu Deniz Seki Denen o***"yu Kendini ne zanlediyor ki bilmiyorum ünlü diye bir yerleri kalkıyor.. Çarpık pacaklı biri .....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bahadiroglu
    bahadiroglu's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Kasım/2003
    Erkek
    İstanbul"da meydana gelen bombalama eylemlerini gerçekleştirenler kürt idi fakat kasıtlı bir şekilde başta Tayyip Erdoğan ve Türkiye"deki satılmış basın - yayın organları olmak üzere tüm dünya tarafından "Türk" diye adlandırıldılar. Erdoğan "Çok şükür ki bombacılar Türk. Onların Türk olması bizi teselli etti." dedi; Türkiye ve dünya basını da teröristlerden bahsederken "kürt" adını kesinlikle kullanmayarak bu canileri "Türk" yapıverdi!..

    Kürt, canı istediği zaman Türk kimliğine bürünüp "Ben Türk"üm ama kürtler kardeşimdir" propagandasıyla Türkleri afyonlayabiliyor. Bu oyuna kanan Türkler, kürtleri kardeş olarak görmeye başladıkları için bir kötülük beklemiyor ve güvence altında olduklarını düşünerek rehavete kapılıyorlar; bu sayede milli savunma refleksleri körelmiş oluyor. Bu durum kimin işine yarıyor peki? Türk"ün mü, kürdün mü?.. Elbette ki kürdün işine yarıyor.

    Aynı olayı kürt olmayanlar da yapıyor. İşlerine geldiği zaman kürtleri "kürt", işlerine gelmediği zaman ise "Türk" diye adlandırıyorlar. Bir kürt, Türk"ün iç ve dış düşmanlarının çıkarları doğrultusunda hareket ettiği zaman adı "kürt" oluyor, ama tasvip edilmeyecek bir suç işlediğinde "Türk" ilan ediliyor. Amaç, kürtlerin sayesinde Türkleri karalamak...



    ***
    İstanbul"da bombalı terör eylemleri yapanlar kürt çıktı. Sadece bu kadar mı? Hayır... Türkiye genelinde her türlü suçu işleyenler kürtlerdir. Yankesicilik, hırsızlık, kapkaççılık, ırza tecavüz, gasp, cinayet, fuhuş, uyuşturucu ticareti gibi suçlar ve genelev işletmeciliği, pavyonculuk, kumarhanecilik, değnekçilik, dilencilik gibi rezil işleri sadece ve sadece kürtler icra ediyor...

    Neden ezelden beri sadece kürtler ayaklanıyor, kürtler örgüt kuruyor, kürtler kan döküyor?.. Neden başkası değil de sadece kürtler?..

    Türkiye"nin her yerinde "mafya" diye tanınanlar niye hep kürttür? Kürt Ahmetler, Kürt İdrisler, İnci Babalar niye hep kürttür de başka birşey değildir?.. Kısa bir süre önce yakalanan "Beyoğlu Çetesi" niye kürtlerden oluşmaktaydı?..

    Arabamızı kaldırımın kenarına park ettiğimizde tepemize dikilip park parası isteyen, vermezsek biz yokken arabamızı çizip kaçan değnekçiler niye hep kürttür?.. Ana caddelerdeki kırmızı ışıklarda arabamızın camına yapışıp dilenenler niye hep kürttür?.. Sokakta adım başı önümüze çıkıp "abeeey nooolur bir harçlık ver" diye sülük gibi yapışan, vermediğimiz takdirde küfreden 10 - 15 yaşındaki madde bağımlısı yaratıklar niye hep kürttür?..

    Toplumsal bir sorun haline gelen, cinayet dahi işleyen tinercilerin etnik kökenleri incelendiğinde kürt oldukları meydana çıkmıyor mu?.. Bunlar yüzünden insanlar sokakta rahat gezemez hale geldiler. Bu da bir terördür, şehirlerin göbeğindeki bireysel kürt terörüdür.

    İstanbul, Ankara, Adana gibi büyük illerin genelevlerini işlettiği için "genelevler kralı" diye tanınan Cuma Karslı adlı büyük pez...k neden kürttür de başka birşey değildir?.. Devletin istatistiklerine göre genelevlerde çalışan kadınların %73"ü neden güneydoğu kökenlidir?..

    İstanbul Beyoğlu"ndaki, Ankara Maltepe"deki, vs... gençlerimizi zehirleyen "bar" adlı batakhanelerin sahipleri, işletmecileri neden kürttür?..

    Haraççılık ve çek - senet tahsilatı ile uğraşarak kendi halindeki insanları canından bezdiren kan emiciler niye hep kürttür?..

    Uyuşturucu pazarlayanlar neden hep bilmemhangi aşiretin mensubu kürtlerdir?.. Hüseyin Baybaşinler, Abuzer Uğurlular, Urfi Çetinkayalar nedir?..

    Dört tane Hollandalı turistin (biri de erkek) ırzına geçip ikisini öldüren ve bu sayede bizi tüm dünyaya rezil eden "Alanya sapığı" lakaplı Hakan Karayavuz ve Susurluk"ta, 11 yaşındaki Türk kızı Avşar Sıla Çaldıran"ı iple boğduktan sonra cesedinin ırzına geçen Recep İpek adlı inşaat amelesi neden kürttür?..

    Oto galericiliği ve emlakçılık adı altında tefecilik yaparak milletin varlığını sömürenler niye hep kürttür?..

    Her ikisi de uzun yıllardır aynı mesleği icra ettikleri halde, Orhan Gencebay"ın adının şimdiye dek hiçbir kötü olaya karışmaması, İbrahim Tatlıses"in ise her türlü rezilliği yapması, her çeşit suçu işlemesinin sebebi birinin Türk, diğerinin kürt olmasıdır.

    Bu örnekler uzayıp gider... Kısacası "kürt sorunu" bazılarının empoze etmeye çalıştığı gibi sadece PKK"dan ya da batılı devletlerin kışkırtması sonucu meydana gelen siyasi olaylardan ibaret değildir. Türkiye genelinde her türlü pis, rezil işi yapanların, her türlü adi suçu işleyenlerin büyük bir kısmı kürtlerdir. Genelev işleten kürdü, pavyon işleten kürdü, kumar oynatan kürdü, mafyacılık yapan kürdü, uyuşturucu satan kürdü, yankesicilik, hırsızlık yapan kürdü, kaldırımları parselleyen kürdü, ırza tecavüz eden kürdü emperyalistler kışkırtmıyor, PKK ile de ilgileri yok... Taşıdıkları kanın gereğini yerine getirerek bu suçları işliyorlar.



    şehitler ölmez....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    loshmil
    loshmil's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2003
    Erkek
    adam kürt kardesim. Sesinden tipinden ve yüz ifadesinden belli!
    Adam da öldürür kadin da! Hepsi birer pislik.
    Türk milletinin icinde kanser gibi yerlesmisler.
    Bu kanser virusu cig gibi büyüyor ve yayiliyorlar!

    INCELDIGI YERDEN KOPACAK!

    Arkadaşımız; forumdaki birlik ve beraberliği bozucu hareketler sergilediği; yasak olan konuları YASAK OLDUĞUNU BİLE BİLE irdelediği, bu konuların silinmesine rağmen ısrarla aynı konuları açmasından dolayı forumuzdan KALICI olarak banlanmıştır. Kendisine başarılar dileriz TahribaT.Com YönetiM!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HOSCAKAL
    HOSCAKAL's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Kasım/2003
    Dişi
    DENİZ SEKİ SADECE ŞOK SEKSİ BİR KADIN BAŞKA HİÇ BİR İŞLEVİ YOKTUR FAZLA KULAK ASMAYIN BOŞVERİN ONU

    SELAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HOSCAKAL
    HOSCAKAL's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Kasım/2003
    Dişi
    DENİZ SEKİ SADECE ŞOK SEKSİ BİR KADIN BAŞKA HİÇ BİR İŞLEVİ YOKTUR FAZLA KULAK ASMAYIN BOŞVERİN ONUBACAKLARINA BAKIN YETER

    SELAM
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Mayıs/2003
    Erkek
    Arkadaşlar fikirlerinize saygı duyuyorum fakat olayı kürt meselesine çekmeyelim gene sonuçta insanlar abi, ha iyisi var kötüsü var tartışılır ama genel sıfat altında karalamamak lazım...

    You think the game is over ? It has just begun ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WhiteThales
    WhiteThales's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2003
    Erkek
    illa kürt leri karıştırıcaksınız he..
    her fırsatta milleti kötüleyin..
    hayret bişeysiniz ya..
    kürt düşmanlıınız kadar emperyalizm düşmanlıınız olsa şu an boyle olmazdık bence..

    neyse

    deniz seki sadece elin malafattayken guzeldir..
    bugun de istifa etti..
    qıcımın qenarı..
    bırakın gitsin ya
    reklam yaptıı iyice işte..

    WhiteThales
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 28/Aralık/2002
    Erkek
    ya Beyler yapmayın Allah aşkına ya
    o adamdan ne popstarı insan olmaz bi kere
    bak cinayet işlememiş olsa tamam.istediğin boku olsun şerefsiz
    ama bakın benim babam Konservatuvarda Ses Eğitimi hocası ve adam da ses SIFIR diyor babam.
    bok gibi sesi var bu 1
    kardeşim tamam sen af yasasıyla çıkmış sın (CEZASINI ÇEKMEMİŞ BİLE)SEN git adam öldür 2 sene yat çık ohh anasını satıym ben böyle işin..
    hem ikincisi adam öldürmek öbür dünyada ebedi cehennemlik bir suç.
    bu dünyada hayatını devam ettirmişsin ne yazar
    ŞİMDİ SİZE SÖYLÜYORUM CİNAYETE KURBAN GİDEN AİLE SİZ OLSAYDINIZ ACABA O ADAM HERGÜN KRAL TV DE BİLMEMNE MÜZÜK TV SİNDE ÇIKSA KENDİNİZİ NASIL HİSSEDERdiniz ??

    beyler bu herife isteyen sesi güzel desin
    isteyen ıslah olmuş cezasını çekmiş desin
    2side yanlış bunu bu forumda 500 kişiden 400 ü farkındadıır sanıyorum
    he baştan söyleseydi ben böyle böyleyim diye ONU BU YARIŞMAYA BOK ALIRLARDI.
    yani kısacası.
    boşş..

    Zimbabwe
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Temmuz/2003
    Erkek
    -

    Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
Toplam Hit: 9378 Toplam Mesaj: 39