Popüler 5 Web Tarayıcısı"Nın Objektif Karşılaştırması Ve Kazanan
-

-
Bencede i.e ama firefox kullanıyorum nedense :)
-
herzaman heryerde i.e
ama 2. makinemde zorunlu olarak ff kullanıyorum çünkü ff in bile açılması 2 dakka sürüyo :D
-
halen ie kullananların olması bence mucize =|
-
kesinlikle katılıyorum... ie e kullanan arkadaşlar içinde üzülüyorum açıkçası firefox ve crome gibi iki mucize dünyada kullanılırken arkadaşlar sadece görsellik yüzündenmidir yoksa alışkanlıktanmıdır nedir halen ie kullanıyor... ama şunu da belirteyim görsellik konusunda firefox uygun temalarla çok daha iyi olabilir...
kabul edilmesi gerekiyor... dünya artık özgür yazılımları tercih ediyor ve bu yüzden çok hızlı gelişiyorlar... microsoft 3-5 bin yazılımcıyla kapalı kapılar ardında kod yaza dursun... kod yazabilen herkes az çok açık kaynağa katkıda bulunuyor... bu adamlara yazık yani boşa kürek çekmeye devam ede dursunlar elbet onlarda görecekler gerçeği bu sözüm microsofta :D
-
Chrome için birşey diyemem kullanmadım ama FF kullananlara akıl sır erdiremiyorum. FF den Opera'ya geçince internetim bu kadar hızlı mı ya demiştim. FF'in tek avantajı betikleri gerisi fis fos..
-
@terror
hocam yapma nolur ya :S -
FF cırt..5-6 tane sayfa acınca kilitleniyor..
Millet tutturmus eklenti eklenti..
Sordum arkadasa hangi ekletisini kullanıosunda vazgecemiosun..
Sağ altta hava durumunu gösteriyomus birde temaları cok güzelmiş :D
Bitek travian oynarken lazım oldu..Oda travian beyond firefoxta oyunu bir başka yapıyor..
Bende zmanında kullandım ama operaya gecince bir daha asla dönmem..
Zaten operayı 1-2 hafta kullanıp sonra gene eski tarayıcısına gecen görmedim..
-
tabikide chrome..
-
kromu ılk cıktıgından berı kullanıyorum sorunsuz su an ılk baslarda cok sorun yasadım sonra kullanmadım bır sonrakı update kullndım o arada fırefox kullandım
cunku ie cok yavas ya neden boyle anlamıyorum.. bıde benım tercıhlerıme mudahale edıyor ie ve yapıcıları.. ıstedıgım arama motorunu kullanırım ya kıme ne dıger konu ıse ie her acılısda zorakı ayar yaptırıyor tercıhlerı kaydet dıye ya kardesım ben tercıh ıstremıyorum kı kaydedeım yuaaa... uzun zman oldu ıe kullanmıyorum...zaten benım duygularımı yapılan objektıf karsılastırmalar acıklmaıs...
-
opera vazgeçilmezimdi ama krom kullanmaya başlayınca bırakamadım :/