Poster İşi
-
abiler bu işi düşündüm ne vcd dükkanları satıyor ne başka bi filmle ilgili bi dükkan..
olmayan bi piyasa gibi.. ne diyorsunuz bu işe bi reklam ajansı veya matbaa ile görüşüp ilk önce seri 100 t5ane çıkarsam yarın bi matbaa ile görüşecem siz ne dersiniz varmı bi bilginiz.
-
hocam bana daisy berkowitz in posterini bulur musun bide madonna wayne gacy bence tutar arıyorum satan yok benim gibi onca kişi vardır
-
Valla bugün yolda yürürken arkadaşlarla yola dizilmiş posterler gördük...önü o kadar kalabalıktı ki ben ne var ne yok göremedim bile...tabii işin içine girmek lazım fikir verebilmek için...umduğun gibi gider inşallah...
-
Aslında tutma potansiyeli yüksek olan bi girişim.Tek satan sen olunca illaki senden alacaklar.Ama yinede araştır iyice dergilerle verilenler senden daha avantajlı olursa o zaman kötü ona göre bi ayar tutturmalasın.
Banada Ceza posteri lazım.Bir kaç tane bulursan iyi olur...
-
Gittigidiyor'da "bizdeyokyok" isimli bir arkadaş var. Onda istemediğin kadar afiş, poster, lobi kartları mevcut. Elindekilerin hepsini 1 liradan açık arttırmaya koyuyor. Şu an kontrol ettim süreleri bitmiş. Onunla temasa geçersen sana orjinal Türkçe afiş sağlayabilir. Sende kaç paraya satmak istiyorsan ticaretini yaparsın.
Ayrıca sattığı posterler de çok kaliteli. İngiltere'den bir yerlerden alıyormuş, lisanslı ürünler. Ben aldım 15-20 tane gerçekten kaliteli ürünler.
Saygılar, hayırlı işler.
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bana daisy berkowitz in posterini bulur musun bide madonna wayne gacy bence tutar arıyorum satan yok benim gibi onca kişi vardır
-----------------------------aha müşteri çıktı daha tükkanı açmadan :))
hacım daha düşünme aşamasındayım var mı tecrübeleriniz başka şu iişe bi girelim buluruz olmadı internetten bulduğumuz resmi photoshop ta pixel kaytb olmadan büyütp basartız
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------aha müşteri çıktı daha tükkanı açmadan :))
hacım daha düşünme aşamasındayım var mı tecrübeleriniz başka şu iişe bi girelim buluruz olmadı internetten bulduğumuz resmi photoshop ta pixel kaytb olmadan büyütp basartız
Bak Bide Deniz Gezmiş alcam Birde Babama Ahmet Kaya hocam toplm 4 tane 1.Daisy2.Madonna Wayne Gacy 3.Deniz Gezmiş 4.Ahmet Kaya -
bende sagopa kajmer. ama kargo falan çok pahalıya mal olur. çünkü kağıdı bile 6-7 liraya kargoluyorlar :S
-
reklam ajansında grafikerim. Ve sahibi yakın akrabam. Afiş işi tutmaz :) pahalıya maal olur satılmaz.
-
as3programmer bunu yazdı:
reklam ajansında grafikerim. Ve sahibi yakın akrabam. Afiş işi tutmaz :) pahalıya maal olur satılmaz.
hacı dur sen naptın bodrumda yaz<:lık ferrari hayallerimi suyadüşürme :Dpmden msn i bi ekle bakıym sen :)
-
dene dene ticaret yap tutmazssa tutmadı dersin,ama hesaplı git