Poster İşi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

abiler bu işi düşündüm  ne  vcd dükkanları satıyor ne başka bi filmle ilgili bi dükkan.. 

olmayan bi piyasa gibi.. ne diyorsunuz bu işe  bi reklam ajansı veya matbaa  ile  görüşüp ilk önce seri 100  t5ane çıkarsam yarın bi matbaa ile görüşecem siz ne dersiniz varmı bi bilginiz.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam bana daisy berkowitz in posterini bulur musun bide madonna wayne gacy bence tutar arıyorum satan yok benim gibi onca kişi vardır

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Valla bugün yolda yürürken arkadaşlarla yola dizilmiş posterler gördük...önü o kadar kalabalıktı ki ben ne var ne yok göremedim bile...tabii işin içine girmek lazım fikir verebilmek için...umduğun gibi gider inşallah...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Aslında tutma potansiyeli yüksek olan bi girişim.Tek satan sen olunca illaki senden alacaklar.Ama yinede araştır iyice dergilerle verilenler senden daha avantajlı olursa o zaman kötü ona göre bi ayar tutturmalasın.

Banada Ceza posteri lazım.Bir kaç tane bulursan iyi olur...

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Gittigidiyor'da "bizdeyokyok" isimli bir arkadaş var. Onda istemediğin kadar afiş, poster, lobi kartları mevcut. Elindekilerin hepsini 1 liradan açık arttırmaya koyuyor. Şu an kontrol ettim süreleri bitmiş. Onunla temasa geçersen sana orjinal Türkçe afiş sağlayabilir. Sende kaç paraya satmak istiyorsan ticaretini yaparsın.

Ayrıca sattığı posterler de çok kaliteli. İngiltere'den bir yerlerden alıyormuş, lisanslı ürünler. Ben aldım 15-20 tane gerçekten kaliteli ürünler.

Saygılar, hayırlı işler.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam bana daisy berkowitz in posterini bulur musun bide madonna wayne gacy bence tutar arıyorum satan yok benim gibi onca kişi vardır

aha müşteri çıktı daha tükkanı açmadan :))

hacım daha düşünme aşamasındayım   var mı tecrübeleriniz başka şu iişe bi girelim buluruz olmadı internetten bulduğumuz resmi  photoshop ta pixel kaytb olmadan büyütp basartız

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı:

rapidhacker550 bunu yazdı:

aha müşteri çıktı daha tükkanı açmadan :))

hacım daha düşünme aşamasındayım   var mı tecrübeleriniz başka şu iişe bi girelim buluruz olmadı internetten bulduğumuz resmi  photoshop ta pixel kaytb olmadan büyütp basartız

Bak Bide Deniz Gezmiş alcam Birde Babama Ahmet Kaya hocam toplm 4 tane 1.Daisy2.Madonna Wayne Gacy 3.Deniz Gezmiş 4.Ahmet Kaya

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    bende sagopa kajmer. ama kargo falan çok pahalıya mal olur. çünkü kağıdı bile 6-7 liraya kargoluyorlar :S

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    reklam ajansında grafikerim. Ve sahibi yakın akrabam. Afiş işi tutmaz :) pahalıya maal olur satılmaz.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

as3programmer bunu yazdı:
    reklam ajansında grafikerim. Ve sahibi yakın akrabam. Afiş işi tutmaz :) pahalıya maal olur satılmaz.
    hacı dur sen naptın bodrumda yaz<:lık  ferrari hayallerimi suyadüşürme :D

pmden msn i bi ekle bakıym sen   :)

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    dene dene ticaret yap tutmazssa tutmadı dersin,ama hesaplı git

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2336 Toplam Mesaj: 21