folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ps3 Kafelerin İş Durumu Hakkında..

Ps3 Kafelerin İş Durumu Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

sürekli ya da arada sırada, belki bir defa gittiğiniz; sahibi olduğunuz, işlettiğiniz, işletmecisi ya da sahibini tanıdığınız bir ps3 kafe varsa bana "ps3 kafeciliğin" getirsinden felan bahsedebilir misiniz? aklımda bir fikir var da, deneyimlerinizi, görüşlerinizi merak ediyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

pek bir getirisi yok semtine göre ama nerde öğrenmek istiyorsun ben sultangazide işlettim ahım şahım değildi kendini döndürür 1 aile geçindirir vaziyetteydi.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

aklındaki fikir tam olarak ne bilmiyorum ama bi anda patlayıp , bi anda da çökerler dediğimiz ve baya bi kaybın yaşandığı bi sektör.. bi anda sayıları 10-12 ye çıktığı sokakta şimdi 3-4 tane var :) hala deli para kazanan yerde var idare eden yerde var :)  sürekli gittğimiz bi yer vardı bi iki sene önce adam gayet iş yapıyo gözüküyodu ama bi anda kapattı gitti :) işler nası dediğimizde iyi çok şükür deyip gelecek ay kapalı olan yerde oldu :D aklında değişik bi konsept varsa bilemem tabi :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Kol başi 1,5 lira bizim burda.tek bilgim bu hocam sana iletebilecegim :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

banada bu konuda bilgi lazım . ps+ tv+ koltuk yani bir masa ne kadara mal olur. dükkana 7-8 masa koymayı düşünüyoruz.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

1- Klima kesinlikle olacak ve ufo da.
    2- Gençlerle iyi geçinip arkadaş gibi olacaksın.
    3- İçerde sigara içmelerine izin vereceksin.
    4- Armut koltuk alacaksın.
    5- Hemen ne içersiniz diye sormayacaksın.
    6- Bağırıp küfür ettikleri zaman sessiz ol demeyeceksin.
    7- Bir bardak kolayı 2,5TL yapmayacaksın. -LeCola al BİM'den 1TL'den ver bardağını-

Müşteri ilişkileri böyle olsun, yeride güzel olsun tutar hocam.

Allah Türktür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    Tahmin ettiğin kadar para yok ps3 işinde:) Her işin bi zorluğu var tabi ama ps cafe işi zordur 2 kişi oynamaya geldiyse 6 kişi sadece izlemeye gelir hadi bu ek ben oyniyim ben oyniyinm derken tartişmalar çikar:) ergenler gelir küfür kiyamet kafan şişer.. Her ihtimali düşunmeden kafe işine girme hocam ne kadar oynamak dersen burda 2 saati 3 lira: )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı

7- Bir bardak kolayı 2,5TL yapmayacaksın. -LeCola al BİM'den 1TL'den ver bardağını-

Hay MAŞALLAH evliya torunu sanki :))

Hocam artık onlar çok klişeleşti be, her zaman farklıyı seçiyor insanlar artık.

1. sine katılıyorum.

2. katılmıyorum | Pek samimi olmadan ilerleyeceksin sonrasında veresiyeler laubali hareketler başlıyor kafe işleten herkes düşmüştür en başta bu tuzağa.

3. katılmıyorum | Sigara kesinlikle içirmeyeceksin steril tertemiz bir ortam olacak

4. katılmıyorum | arkaya yaslanmalı koltuklar daha çok tercih ediliyor, çünkü armut koltuk herkesin alışa gelmişi değil.

5. sine katılıyorum

6. katılmıyorum | Asla içerde bağırtmayacaksın burda 2. maddeye yönelik oynayacaksın ciddi ve ipleri gevşetmeden küfüre kesinlikle izin vermeyeceksin

7. sine kısmen katılıyorum.

Türkiyede böyle 1 yer görmedim ben yaparsan bayağı bir sağlam olur adından söz ettirir ve o pm'den dediğim bir kaç olayıda eklersen bunların üstüne nambuvan olursun :D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

eyvallah, yorumlar için herkese teşekkürler. daha fazla bilgi lazım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı
    ershn bunu yazdı

Hay MAŞALLAH evliya torunu sanki :))

Hocam artık onlar çok klişeleşti be, her zaman farklıyı seçiyor insanlar artık.

1. sine katılıyorum.

2. katılmıyorum | Pek samimi olmadan ilerleyeceksin sonrasında veresiyeler laubali hareketler başlıyor kafe işleten herkes düşmüştür en başta bu tuzağa.

3. katılmıyorum | Sigara kesinlikle içirmeyeceksin steril tertemiz bir ortam olacak

4. katılmıyorum | arkaya yaslanmalı koltuklar daha çok tercih ediliyor, çünkü armut koltuk herkesin alışa gelmişi değil.

5. sine katılıyorum

6. katılmıyorum | Asla içerde bağırtmayacaksın burda 2. maddeye yönelik oynayacaksın ciddi ve ipleri gevşetmeden küfüre kesinlikle izin vermeyeceksin

7. sine kısmen katılıyorum.

Türkiyede böyle 1 yer görmedim ben yaparsan bayağı bir sağlam olur adından söz ettirir ve o pm'den dediğim bir kaç olayıda eklersen bunların üstüne nambuvan olursun :D

hepsi benim gibi düşünüyor çünkü.

stres atmak için gidiyorum sigara içip küfür etmeyeceksem oturur evde kadın programı izlerim.

Allah Türktür.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Kadıköyde adam bir yer yapmış süper.Kadiköydeki arkadaşlar bilir saati 4 tl PS3

Ama ortam  disco ışığı gibi biraz loş büyük ekranlar var.Koskocaman bir alan yaklaşık 10 tane büyük ekran TV var.2 tanede Wii oynama yeri var yukarda ayrı biyerde.Salonun ortasınada bi tane sinema perdesi koymuşlar orda da maç izliyorlarmış.Bence geliri gayet iyidir oranın.

Edit:Bu arada o nasıl bir resim hacı mangal üstüne sosis bırakılmış gibi geldi ilk bakışta :D

u235 tarafından 15/Ağu/12 02:23 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4814 Toplam Mesaj: 26